Erdoğan kibirli ve megolaman"

tek silahları buu alay etmek gülmek, suçlamak tüü,, kaka demekk..bir bakıyorsun gerisi boşş..

kusura bakmayın objektif bakmaya çalışıyorum onlara tek silahları buu derken sizde aynı şeyi yapıyorsunuz dalga geçmek,aşağılamak vb..

ancak evlaefe için aynı şeyi söyleyemem o gayet düzgün yazıyor.

Tamam sensin annem optummm

Annem annemciler bi bitmediniz yaa tuvalet terligi misalisiniz .

Bu ne uslup iykk bogkk. Cehape zihniyetiyle ugrasmiyosunuz ama ne hikmetse her sozume cevap vermissiniz. Bu kadar sizi konusturmasi sizi dusunmeye sevk etmesi bile kafi.

Beyazgrinin oteki hesabi misiniz acaba ayni uslupsuzluk ayni seviyesiz cevaplar...

Ben saygi duyuyorum.sizde bana saygi duyun desigimde duyma saygi duymak zorundada degilsin diyorlar bjna ne diyeyim sen soyle

peki sen düşünülmediğinimi sanıyorsun bu erdoğan nerden geldi nerelere gidiyor diye kafa patlatmıyormu sanıyorsunn..13 senelik bir iktidar elbet başlıyacak fireler vermeyee.. ilel ebet bu adam yaşayacak değil.. demii.. ama karşısına kimi çıkarıyorsunuz kılıçımı.. bana bunlarla gelme annem.. hadi gel asgari ücreti tartışalımm,, emekli maaşları tartışalım,,yapılan zamları tartışalımm,,hakları tartışalım,, siz ne yapıyorsunuz adam bakmış alay, karısına alay,, seçmenine alayy,, nedir tutumunuzz. ağaç kesilir tüü kaka yalovada kesilir 100 lercesi ses yok gık yokk,,eğer eleştri yapacaksak objektif olalım ama nerde .. sadece alay ,,gırgırr,şamata.boş laf,,boş düşüncee

Ama onunu bile malzeme yapiyorlar beni diger topiklerdeki arkadaslarimda bilir canim kusum canimcm hep guzel cumlelerle konusurum.Karsimdakini incitmem .Bana morfin lakabi takan arkadaslarim bile oldu .Ama karsit fikir diye dusman yerine konuluyor insan herkes bir koldan saldiriyor.Ezmeye calisoyor.Hazmedemiyorum ...

işte hakarett.((((.tuvalet terligi misalisiniz ))))varmı benim sana bu tarz bir yazımm.. ama korkma kiblemicem senii.. kendi uslubuna dön şöyle bir bakk ..annem kelimesini ben kendi çevremdede kullanırımm..ne demek istediğimi anladın sanırım hakaret dalga geçme şaşırdığım ne biliyomusun hani uslubunuz çirkin diyosun yaaa.. neden şaşırdığını anlamıyorum ..senin dilinden konuşuyorum halbukii...

Benim merak ettigim Bu zati muhterem bu kadar sevilmiyorda bu kadar donem nasil seciliyor.Demekki cogunluk onu istiyor.Bakalim yeni donem nomba gibi gelecek insallah.

Size katılmıyorum izlenen iç ve dış politikalar ile ilgili burada çok ciddi tartışmalar döndü sadece gırgır, şamata, boş laf falan değil.

Ama süreç nasıl sonlanıyor biliyor musunuz? Akp destekçisi arkadaş hadi tartışalım diyor, tartışmaya başlıyoruz, uzun uzun sebepleriyle Akp'nin yanlışlarını, verdiği zararları yazıyoruz ya cevap gelmiyor ya "beni bir daha alıntılamayın tamam mı?" tribal modu on oluyor ya da "kıskananlar çatlasın ohhh" şeklinde saçma sapan nispetvari cümleler paylaşılıyor. Artık insanda tartışma, fikirlerini paylaşma hevesi de kalmıyor gerçekten.

iyide sizler bunu hep yaptınızz niye karşı taraf yapınca ağrınıza gitti.. şu forumda geri dönük seçmenlere yapılan alaylara aşağılamalara bir bakın ve okuyunn..

seninle siyasi anlamda çok zıttız ancak gerçekten ben saygısız bir durumunu görmedim.burada akp yi savunup seviyeyi kreş durumuna getirenler var ve çok rahatsızım mesela ben.

tartışmalar her zaman olur.aslında kimse seni ezmek istemedi ancak bazen dilin ayarı kaçabiliyor senin ilber hocaya yazdığın şeyler gibi.olur bunlar.

evlaefe bence sen biraz ara ver bu topiklere,sanırım hassas bir insansın.üzülme boş yere

yok bén kibledimvallahi

iyide sizler bunu hep yaptınızz niye karşı taraf yapınca ağrınıza gitti.. şu forumda geri dönük seçmenlere yapılan alaylara aşağılamalara bir bakın ve okuyunn..

siz derken? ciddi söylüyorum ne chp ne mhp ne de hdp sempatizanıyım ve oyumu bu üç partiye de asla vermiycem.yalnız akp yi yazmamışım o kadar gözümde yok demek ki :)) sizl lik bir durumum yok.seçmenlere hakaret etmem herkes kendinden sorumlu.

mesela bu konuya kılıçdaroğlu nun bir kadına bakarken fotosunu ekleyen biri ile ilgili ne düşünebiliriz? konuyla tek ilgisi olmayan bir foto.

Son düzenleme:
olmazmı canım zararları var elbett seçmeni bunu bilmiyormu benim kızdığım nokta seçmenlerini bişi bilmeyen kör kütük bağlanmış toplulukk sanmalarıı.. elbet var ve olacakta hatalarıı..

Tuvalet terligi bi hakaret degildir sosyal medyada bir espridir. Genel bi espri hani capsler falan varya onlardan.

Benden alinti yapip degisk degsk konusan sizsiniz cevap vericem tabiki sizin tarzinizla. Sizin tarzinizla size yazinca ama ben senin uslupla konusuyorum bik bik diyosunuz... okudugunuzu anlamanizi tavsiye ediyorum...

Yok niye uzuleyim.Hassas bir insanim evet ama benim anlamadigimi dedim ya Ben sevdigim zatla alakali yaziyorum sariyorlar bana ben sevmedigim birine yaziyorum yine bana sariyorlar.Aksam norwegian bana bi yazi yazdi bu sefer kiza sardilar.
Ne diyeyimm ...

demekle olmuyormuş değil mi

Amaaann burda yazmakla ne degisiyor arkadaşlar? Gerci bende dayanamayıp yorum yazıyorum görenedir görene, köre nedir köre? Diye bir laf var... Bu sözü herkes kendi açısından düşünebilir. Ama esas olan şudur ki; 7 Haziranda halk son sözü söyleyecek demokratik olduğunu iddia eden herkes de halkın söylediğine saygı duymak zorunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…