kim kimm.. kılıçdaroğlumu namusluu..Bu kadari bence sizofreni...
Erdogan durust namuslu lider gibi lider gilicdarogliii kotuu bik bik bik. Bi bitmediniz arkadas. Kullanin su beyninizin loblarini yazik olmasin bosuna tasimayin...Okumayip arastirmiyosunuz adam suratiniza tukurse yarabbi sukur diyosunuz sonra size cahil diyince biz suclu oluyoruz.
Erdogana her karsi kisiyi chp destekcisi sanmak da gercekten fikir yoksunlugu. Erdogandan nefret etmek icin chpli olmaya gerek yok, akp parti sempatizani olmamak yeterli.
Cumhurbaskaninizin sanatci hanimefendilerin kicina memesine bakarkenki agzinin icine duserkenki raki icerkenki resimlerini de ya gormediniz ya gormek istemiyorsunuz ya da daha kotu bisey var gorup de algilayamiyorsunuz. Defne Samyeli mevzusunu da kimse unutmadi.
Kilicdaroglunu aptal buluyorum sevmiyorum da ama keske hepiniz onun kadar namuslu durust olabilseniz.
Tayyibe gelince yakalanmis kare Kilicdarogluna gelince memesine bakmis sapik. Yemezler annem yemezler gulum baska kapiya...
Konuya gelirsek malumun ilani olmus. Ama simdi kesin derler dis gucler ilerleyen turkiyeyi kiskani.... burda keser puhahaa diye gulerim. tipki dunya siyasetinde bize biyerleriyle guldukleri gibi ...
çok giremiyorum foruma anca cevap yazıyorum chp hakkında daha yenimi sorguluyorsun fikirlerini ..geç kaldın amaa neyse zararın neresinden dönülse kardır demişler atalar..sorgula tabi annemm..hayır o kılıç değilmiydi sapık başkakan diye kendisi neymiş acaba yok hayır mankende ondan uzun görebilmişmidir acaba..@beyazgri
Keşke tayyip seni görsede yanına alsa belki maaşa fln bağlar buralarda böyle kendini elin herifi için perişan ediyorsun.
Birde hep bir böyle gülerek dalga gecer gibi üslupla yazmaya calısıyorsun iyice üzülüyorum, kim bilir klavyenin başında nasıl sinirleniyorsun aslında, gercekler yüzüne carpıldıkca.
Ah canım kıyamam sana.
Ve umarım siyasi fikirlerin hiç değişmez hep akpli kalırsın, çünkü bu tarz tartışan biriyle aynı görüşü paylaşırsam kendimden şüphe etmek zorunda kalırım.
Vegevezeyim canım bu kılıçdaroğlu capslerini gördükçe inan akp'ye içim ısınmaya başladı, az daha bu tarz capsler paylasırsan beni ikna ediceksin.
Tartışma dediğin böyle olur zaten, kılıçdaroğlunun heykelin memelerine baktıgı caps fikirlerimi sorgulamamı sağladı. Gidip melih gökçeğin transformerslarıyla hatıra fotografı cektirerek işe başlayacağım. Teşekkürler.
Eskisi gibi degil derken Kasimdan beri uyesin foruma.Daha eskiyi kastediyosan kimsin soyle bakalim :)kim kimm.. kılıçdaroğlumu namusluu..evet tamam tayyip ile alakalı bir konu açılsa hemen saldırıya geçiyoruz ve kılıçı sürüyoruz öne .. ama kardişşş sen hiç bu forumda chp nin olumsuzlukları için konu açıldığını gördünmü.. hee.. gördünmüü..sakın bana olumsuzlukları yokki deme yemezlerr.. hani akp ye oy verenleri cahillikle suçluyosunuz yaa. kendinizi nasıl görmüyorsunuz ona şaşırıyorumm.....haa akp seçmenleri neden chp nin rezilliklerini anlatmıyor diceksin.. neden konu açmıyor diceksin..uğraşamayızki annemm o adam için konu açmaya bile değmezz.artık eskisi gibi değil bir laf sürerseniz ortaya anında cevabını alırsınız. öptüm annemm..
Valla Medcezir, ben de aynen oyle dusunuyorum aslinda.. O yuzden de AKPlilerin yok farkli goruslere saygiymis, farkli partilere saygiymis laflari bir kulagimdan girip otekinden cikiyor. Ben AKPyi digerleri gibi Turkiye Cumhuriyetinin mesru bir partisi olarak gormuyorum ki.. Ne de destekleyicilerini parti sempatizani olarak goruyorum. Benim gozumde bir tarafta bu ulkeyi ucuruma itenler var, diger tarafta bunu engellemek icin elinden gelenin en iyisini yapmaya calisanlar... Bu ulkeyi ucuruma itenler icin de tek bir sifat geliyor aklima, onu da yazmasam iyi olacak simdilik. Iki satirlik yorum icin iki kelime daha ekleyip banlanmaya gerek yok, anlayan anlamistir zaten..
eski derken üyeliğimi kastedmedim annemm..Eskisi gibi degil derken Kasimdan beri uyesin foruma.Daha eskiyi kastediyosan kimsin soyle bakalim :)
eski derken üyeliğimi kastedmedim annemm..
hahh canım tam bahsettiğimde buyduu.. niye sizler küçüksünüz diyemi bu hakkı buluyorsunuz kendinizdee. ben akp ye oy verdim akpli değilimmm. yarın öbürgün adam gibi biri çıkar ona veririm oyumu ama sizlerin bu akpye oy verenlere cahil,,cüleha,demaniz zin yaşlarınızla alakasımı varr..Hmm oyle olsun bakalim.
Yalniz soylemeden gecemiyorum 38 yasindaymissiniz.Bu bolumdeki uyelerin bem dahil bircogundan buyuksunuz.Su yazim tarziniz ve yorumlarinizdaki uslup yasinizi hic yansitmiyor.Uzgunum.
dkim kimm.. kılıçdaroğlumu namusluu..evet tamam tayyip ile alakalı bir konu açılsa hemen saldırıya geçiyoruz ve kılıçı sürüyoruz öne .. ama kardişşş sen hiç bu forumda chp nin olumsuzlukları için konu açıldığını gördünmü.. hee.. gördünmüü..sakın bana olumsuzlukları yokki deme yemezlerr.. hani akp ye oy verenleri cahillikle suçluyosunuz yaa. kendinizi nasıl görmüyorsunuz ona şaşırıyorumm.....haa akp seçmenleri neden chp nin rezilliklerini anlatmıyor diceksin.. neden konu açmıyor diceksin..uğraşamayızki annemm o adam için konu açmaya bile değmezz.artık eskisi gibi değil bir laf sürerseniz ortaya anında cevabını alırsınız. öptüm annemm..
Haklilar hakli topa tutuyorlar bastiryorlar alay gecme dalga gecme asagilamahahh canım tam bahsettiğimde buyduu.. niye sizler küçüksünüz diyemi bu hakkı buluyorsunuz kendinizdee. ben akp ye oy verdim akpli değilimmm. yarın öbürgün adam gibi biri çıkar ona veririm oyumu ama sizlerin bu akpye oy verenlere cahil,,cüleha,demaniz zin yaşlarınızla alakasımı varr..
hahh canım tam bahsettiğimde buyduu.. niye sizler küçüksünüz diyemi bu hakkı buluyorsunuz kendinizdee. ben akp ye oy verdim akpli değilimmm. yarın öbürgün adam gibi biri çıkar ona veririm oyumu ama sizlerin bu akpye oy verenlere cahil,,cüleha,demaniz zin yaşlarınızla alakasımı varr..
Diger topiklerde cahillik hakaretleri aldi basini gidiyor onu kastediyorHangi hakki ne oyu ne cahilii :))
Mavi ekran verdim resmen :) Eskiden de olurdu bu.Takipteyim
Simdi digcem ki saygi duyarim dusuncelerineGillicdaroogli'nun mankenin memesine bakması Erdoğan'ın kibirli ve megaloman olduğu gerçeğini değiştiremiyor. Sevmeyin demiyorum hobi olarak yine sevin ama bunu da kabul edin yani kibirli bir insan, güç zehirlenmesi yaşıyor, 13 yıl önceki haliyle aynı değil kesinlikle.
kim kimm.. kılıçdaroğlumu namusluu..evet tamam tayyip ile alakalı bir konu açılsa hemen saldırıya geçiyoruz ve kılıçı sürüyoruz öne .. ama kardişşş sen hiç bu forumda chp nin olumsuzlukları için konu açıldığını gördünmü.. hee.. gördünmüü..sakın bana olumsuzlukları yokki deme yemezlerr.. hani akp ye oy verenleri cahillikle suçluyosunuz yaa. kendinizi nasıl görmüyorsunuz ona şaşırıyorumm.....haa akp seçmenleri neden chp nin rezilliklerini anlatmıyor diceksin.. neden konu açmıyor diceksin..uğraşamayızki annemm o adam için konu açmaya bile değmezz.artık eskisi gibi değil bir laf sürerseniz ortaya anında cevabını alırsınız. öptüm annemm..
çok giremiyorum foruma anca cevap yazıyorum chp hakkında daha yenimi sorguluyorsun fikirlerini ..geç kaldın amaa neyse zararın neresinden dönülse kardır demişler atalar..sorgula tabi annemm..hayır o kılıç değilmiydi sapık başkakan diye kendisi neymiş acaba yok hayır mankende ondan uzun görebilmişmidir acaba..
Simdi digcem ki saygi duyarim dusuncelerine
Ama dedilerki duymak zorunda degilsin Guclu iradeli ezilmeyen insanlari severim.seviyorum ne yapayim.
Allah allah susayım diyorum da olmuyor, arkadaşım demokrasi ne ? ne için var? burda sizin taraf olduğunuz adamları savunmakla, taraf olmadığın adamları yargılamakla ne oluyor Allah aşkına ya? İlber ortaylı için bile kavga çıktı forumda. tarihçi adam tarihçi. siyasetçi, lider, falan değil. sen seversin kendince sebeplerin vardır ki çok normal diğeride sevmez. bunun neresi tuhaf? herkes herşeye saygı göstermez - gösteremez-. senin doğrun ona doğru gelmeyebilir. sen akplisin diye diğer pariye oy verenleri yargılayamazsın, sen muhalefetsin diye diğer partiye oy vereni salak yerine koyamazsın. herkesin hassasiyeti, hayata bakışı, sosyal beklentileri farklı, herkes aynı fikirde olmaz, olamaz olmamalı. yapmayın bu sinir harbini kendinize yahu. ben a fikrine sahibim sende b fikrine bunu kabullenince hayat çok güzel inanın bana bayanlar.. lütfeen...
ben hakkını arayanlara falan laf etmedim, önce bi sakin gelin. burda kavga edercesine insalanları yargılmaktan bahsediyorum, ister b fikrine sahip ol ister hiç bi fikre sahip olma, düşüncene saygım var. fikirler elbet tartışılır. ben böyle düşünüyorum, sen böyle düşünüyosun diye elbet üstünde konuşulur, konuşuruz yani sıkıntı o değil. sen öyle düşünüyosun aptalsın, ben haklıyım benim doğrum doğru deyince işi rengi değişiyor. bu ve bi önceki yorumu tarafsız yazdım ayrıca, sadece size değil yani.Sen a fikrine sahipsin ben b fikrine sahibim oh tamam hayat cok guzel diye bir sey ancak takım tutarken olabilir.
Çünkü insanların hayatıyla direkt ilişkili bir sey siyaset.
A fikrindeki kişi ben ezildiğimi düşünüp hakkımı arayınca cıkıp aa vandallar teröristler diye benim üstüme geliyorsa ben onun fikrine ne diye saygı duyacağım?
Saygı hakedene gösterilir.
Benim haklarım yokedilirken, sırf kendi hakkı gözetiliyor diye bana düşmanca bakan birine neyin saygısını duyacağım?
Hiçte saygı duymam.
Eğer bir seylere saygı duymanın marifet oldugunu dusunuyorsanız, benim saygı duymama hakkıma da saygı duyun lutfen.
tek silahları buu alay etmek gülmek, suçlamak tüü,, kaka demekk..bir bakıyorsun gerisi boşş..Haklilar hakli topa tutuyorlar bastiryorlar alay gecme dalga gecme asagilama
cevap yazincada muhatap olma falan filan....