Erdoğan Kabataş yalanını tekrarladı

vargasabreu

mutedil
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2013
8.314
6.284
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Metal sendikası tarafından düzenlenen "Kadın İşçiler Kurultayı"nda konuşuyor. Kabataş yalanını tekrarlayan Erdoğan, "Kimse bu tacizi konuşmadı. O kadının üzerine gitmeye devam ediyorlar" dedi.

(İleri - Haber Merkezi) Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, sarı sendika olarak bilinen Türk Metal Sendikası'nın düzenlediği "Kadın İşçiler Kurultayı" toplantısında konuşuyor.

Kabataş yalanını tekrarlayan Erdoğan, şöyle konuştu:

"Gezi olayları yaşadık değil mi. Gezi olayları sırasında bir genç kadın. Bir belediye başkanının gelini. Bir anne yanında çocuğu olduğu halde Kabataş’ta tacize maruz kaldı. Kimse o kadını taciz edenleri kınamadı, peşine düşmedi. Tacize uğrayan kadına ise etmediklerini bırakmadılar. Terbiyesizce ahlaksızca o kadının üzerine gittiler.
Hatta o hanımefendiyle ilgili yazılar yazan dört tane bayan köşe yazarına da olmadık hakaretler ettiler. Şimdi de sosyal medyada üzerine gitmeye devam ediyorlar. Hani tacizde esas olan kadının beyanıydı."

"KADIN ALLAHIN EMANETİDİR"

AKP döneminde kadın cinayetleri rekor kırmasına ve kadınlar arasında işsizlik rekor kırmasına rağmen Erdoğan, kadın hakları savunucularını hedef almaya devam etti.

Mısır ve Suriye'ye işaret ederek "Bu zulme gözünü kapatanların kadının adını dahi ağızlarına almaya hakkı yoktur" diyen Erdoğan, "Kadın Allah'ın emanetidir" sözlerini tekrarladı.

Berkin Elvan'ın annesini miting meydanlarında yuhalatan Erdoğan, "Ben anamın ayağını öperdim" dedi ve şöyle devam etti: "Bazıları diyor ki 'bize ana demeyin, biz kadınız.' Ben diyorum ki o makama ulaşmak herkesin kârı değildir."

Kadın ile erkeğin eşit olmadığına dair dinci görüşünü tekrarlayan Erdoğan, "Kadın erkek arasındaki fıtri farklara işaret etmek ayrımcılık değil kadın haklarını savunmaktır" ifadelerini kullandı ve "başörtülü kadınların uğradığı zulüm" edebiyatını sürdürdü.

Erdoğan salondaki kadınlara "En az üç çocuk" çağrısı yaptı.

http://ilerihaber.org/erdogan-kabatas-yalanini-tekrarladi/11504/

"Gezi olayları yaşadık değil mi. Gezi olayları sırasında bir genç kadın. Bir belediye başkanının gelini. Bir anne yanında çocuğu olduğu halde Kabataş’ta tacize maruz kaldı. Kimse o kadını taciz edenleri kınamadı, peşine düşmedi. Tacize uğrayan kadına ise etmediklerini bırakmadılar. Terbiyesizce ahlaksızca o kadının üzerine gittiler.
."
Ne kadar acıtmış o GEZİ denilen olaylar canını.....Bir türlü unutamadın halkın direnişini....
İlk kez GEZİ de geri adım attırttı sana halk,bunun acısı heralde ısıtıp ısıtp yalan haberle mağduru oynamanın sebebi.
Bizde unutamadık geziyi ....kazanılan zafer uğruna kaybettiğimiz çocukları,dövülerek öldürülen Ali İsmail 'i,14 yaşında öldürülen Berkin 'i,Mehmet'i,Ethem'i,Abdullah'ı,Mustafa'yı....Polis terörüyle yitip giden canları unutma eğer birşeyi unutmayacaksan.Polis tarafından kafasından vurulan,35 yaşında bir kadınken 5 yaşına geri dönen hayatını idame ettirmek için yardım kampanyalarına muhtaç kalan,2 üniversite mezunu olmasına rağmen okumayı bile unutan Lobna 'yı hatırla birazda devletin en başı olarak....
Biraz vicdanın olsa zaten devlet tarafından öldürülmesini meşrulaştırmak için ''teröristti'' diyemezdin 14 yaşındaki çocuğa...Meydanlarda bu hayatta yaşayabileceği en büyük acıyı yaşamış bir anneyi yuhalatamazdın sen.

izledim hatta izlerken uyuyakalmışım, bilinçaltıma işledi:KK53::KK53: hep aynı şeyler

Ne kadar acıtmış o GEZİ denilen olaylar canını.....Bir türlü unutamadın halkın direnişini....
İlk kez GEZİ de geri adım attırttı sana halk,bunun acısı heralde ısıtıp ısıtp yalan haberle mağduru oynamanın sebebi.
Bizde unutamadık geziyi ....kazanılan zafer uğruna kaybettiğimiz çocukları,dövülerek öldürülen Ali İsmail 'i,14 yaşında öldürülen Berkin 'i,Mehmet'i,Ethem'i,Abdullah'ı,Mustafa'yı....Polis terörüyle yitip giden canları unutma eğer birşeyi unutmayacaksan.Polis tarafından kafasından vurulan,35 yaşında bir kadınken 5 yaşına geri dönen hayatını idame ettirmek için yardım kampanyalarına muhtaç kalan,2 üniversite mezunu olmasına rağmen okumayı bile unutan Lobna 'yı hatırla birazda devletin en başı olarak....
Biraz vicdanın olsa zaten devlet tarafından öldürülmesini meşrulaştırmak için ''teröristti'' diyemezdin 14 yaşındaki çocuğa...Meydanlarda bu hayatta yaşayabileceği en büyük acıyı yaşamış bir anneyi yuhalatamazdın sen.

Evet, bir anne sadece basörtülü, akp'li olursa degerlidir. Daha yeni 14 yasindaki oglu ölmüs olan bir anne çöp kadar degeri var. Ondan dolayi yuhlatti baksana topluma. :KK14:

Ayrica bu adam "anani al da git" diyen bir adamdir. Münevver davasinda "annesi sahip çiksaydi kizina" diyen bir adamdir. Vevel ki kabatas gerçekten oldu, yinede sadece basörtülü bacisina taciz uygulandiginda aci oluyor, baskalarina uygulaninca "mini etek giydiler, ahlaksizlar" oluyor :KK14:

X