Bende CHP nin gidisinden endise ediyorum, Hatta daha öncede yazmistim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730122
CHP ne olursa olsun Türkiye icin lazim..
Birileri bilerek mi yapiyor, CHP nin basindakiler kendini mi kaybetti bilmiyorum ama tez zamanda kendilerine gelmeliler..
Erdogan bu konuda ne yapabilir ki?
Yapilacak birsey varsa, ancak yine CHP icindeki insanlar yapabilir..
Ama gidisat hi iyi degil..
Aslinda cok acik kimin isine yarayacagi dalucadu..
Türkiyede bir kesim kenetlenmis ve CHP de bu kesim karsisinda sayisiz kez secim kaybetmis ise, üstelik yardim edilmesine ragmen, o kenetlenen kesimin ortak özelligini bulursun, o ortak özellige hitap eden yeni bir lider ortaya cikarirsin..
Yani kenetlenen kesimin karsisinda CHP nin bir basarisi yoksa demek ki CHP yerine iki tane ayni parti olusturursun.
Böylece iki karsit görüs degil, iki ayni görüsün savasini baslatirsin..
Böyle bir savasta ülkemizi giderek ortadogu ülkeleri haline getirir.
ama ciddi bir kesim buna karşı, ve çözülme yakın görünüyor. geri dönüşleri gürültülü mü olur aceba?Kontes, CHP yi baskalari dizayn ediyorda ondan..
CHP ve ilkelerini eritip ülkede tek tip düsünceye sahip partiler olusturmak istiyorlar..
Tam aciklayamiyorum..
Yani, hani " Türkiye Iran oluyor" diye söylemler vardiya, birileri Türkiye de Iran modeli uygulamak istiyor..
Yani eger bir kesim kenetleniyorsa ve ülkede sözsahibi olacak noktaya gelmisler ise, üstelik 12 senedir.
Demek ki kenetlenen kesim üzerinden planlamak lazim..
Söyle düsün partiler hep muhafazakar olsa ( bazisi görünüste)
Ve bazi partiler, " seriat gelmeli, zina suc olmali, Allah in kanunlari uygulanmali " gibi seyler söylemeye baslasa..
Ama amaclari b bu degil ama söylemleri bu.
Sence ülke kac fikire bölünür ve nasil bir ülke ici savas baslar..
Adamlar CHP yi budadi resmen..
Yani Ekmeleddin Ihsanoglu ve CHP nin ayni safta olmasi insanlari uyandirmaliydi..
yani dengeleri alt üst edersin. eve çok mantıklı............ yağ ile su birbirne karışmaz. ama su ile ile çamur karışır ve ortaya içilemeyeck kirli bir su çıkar......
Bilemiyorum cadu ama basarisizlik sonunda fatura elbet birilerine kesilecektir.
Benim tek dilegim, planlarinin bosa cikmasi..
Onlar bir tuzak kuruyorsa elbet Allah inda bir tuzagi vardir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?