• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan’ı CHP için göreve çağırıyorum

weiss

Hayr-ül a-bı dıde
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
3.387
428
198
Almanya
Ey Recep Tayyip Erdoğan!
Tamam, Kemal Bey’i sevmeyebilirsiniz!
Eyvallah, CHP’yi beğenmeyebilirsiniz!
CHP içindeki darbecilerden nefret de edebilirsiniz!
Ama siz bu ülkenin başbakanısınız.
Kemal Bey’in de, CHP’li vekillerin de, yöneticilerin de, seçmenin de…
Muhtemeldir ki, yarın da cumhurbaşkanları olacaksınız.
Umursamaz davranamazsınız!
Görmezden gelemezsiniz!
“Oh olsun, beter olsun” diyemezsiniz. Görmüyor musunuz, 90 yıllık parti ne halde?
Günden güne eriyor.
Ne ilkesi kaldı ne de duruşu!
Bak; CHP’yi şimdi bir kez daha dizayn etmeye kalktılar.
‘Bana ne’ mi diyeceksiniz?
Yahut “ettiğini buluyor işte” mi?
Herkes biliyor; CHP’nin bu ülkede dikili bir ağacı, çakılı bir tek çivisi yok.
Lakin Atatürk’ün de mi hatırı yok?
Bak; cumhurbaşkanı adaylığı için koca partiden bir isim çıkartamadılar.
Bak; Atatürk’ün partisinde, Atatürk’ün oturduğu koltuk için 20 kişiyi bile bir araya getiremiyorlar!
Nasıl tüm bunlara kayıtsız kalabilirsiniz?
Nasıl?
Ey Recep Tayyip Erdoğan!
Atatürk yaşasaydı, ortalığı yakıp yıkanların alınlarından öper miydi?
Paralelcilerle kol kola girer miydi?
Ülkeyi “ona-buna” şikayet eder miydi?
“Ekmeloğlu’nu” aday yapar mıydı?
Allah aşkına söyleyiniz; tüm bunların olacağı, çok değil on yıl önce aklınıza gelir miydi?
İnsan olsa, “bunadı” diyebilirsiniz ama bu bir parti.
Beğenseniz de beğenmeseniz de bu ülkenin bir partisi.
Hatırlayınız; daha dün bir kasetle dizayn edilmemiş miydi?
Uyarıyorum!
Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından parçalanacak.
Belki ikiye, belki üçe bölünecek.
Farkında değil misiniz?
Sizce bu partinin davranışları normal mi?
Belli ki ne yaptığını bilmiyor işte!
Yoksa Diyarbakır’da açılıma destek verip, Ankara’da geri vites yapar mıydı?
Ben değil, dostları diyor; “adını bile söyleyemediği birini aday yaptı” diye.
Hadi Sayın Erdoğan!
Tutun şu CHP’nin elinden.
Verin bir omuz.
Yoksa ülke kaybedecek!
Bak; MHP’yi de kendisine benzetmeye çalışıyor.
Hastalığını MHP’ye de bulaştırdı.
SP’ye de, BBP’ye de.
Hadi Sayın Erdoğan!
Ülkenin geleceği için, bu millet için yapın bir iyilik.
Ve son bir not.
Şimdi Başbakan kalkıp beni arasa, “tamam anladım el atayım ama söyle ne yapayım” dese ne cevap veririm bilmiyorum?
Bu duruma düşmüş bir CHP için emin olun bildiğim bir reçete, önereceğim bir formülüm yok.

Turgay Güler / Akşam Gazetesi

http://www.aksam.com.tr/yazarlar/turgay-guler/erdogani-chp-icin-goreve-cagiriyorum-c2/haber-320438

Bende CHP nin gidisatindan endise ediyorum, Hatta daha öncede yazmistim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730122

CHP ne olursa olsun Türkiye icin lazim..
Birileri bilerek mi yapiyor, CHP nin basindakiler kendini mi kaybetti bilmiyorum ama tez zamanda kendilerine gelmeliler..
Erdogan bu konuda ne yapabilir ki?
Yapilacak birsey varsa, ancak yine CHP icindeki insanlar yapabilir..
Ama gidisat hic iyi degil..

Son düzenleme:
Bende CHP nin gidisinden endise ediyorum, Hatta daha öncede yazmistim..
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730122

CHP ne olursa olsun Türkiye icin lazim..
Birileri bilerek mi yapiyor, CHP nin basindakiler kendini mi kaybetti bilmiyorum ama tez zamanda kendilerine gelmeliler..
Erdogan bu konuda ne yapabilir ki?
Yapilacak birsey varsa, ancak yine CHP icindeki insanlar yapabilir..
Ama gidisat hi iyi degil..

aynen ya. bend eçok merak ediyorum bunun araksınaki amaç ne. part resmen bölündü. Chp nin yokluğu, pasifliği kimin işine yarar ki..........

Aslinda cok acik kimin isine yarayacagi dalucadu..
Türkiyede bir kesim kenetlenmis ve CHP de bu kesim karsisinda sayisiz kez secim kaybetmis ise, üstelik yardim edilmesine ragmen, o kenetlenen kesimin ortak özelligini bulursun, o ortak özellige hitap eden yeni bir lider ortaya cikarirsin..
Yani kenetlenen kesimin karsisinda CHP nin bir basarisi yoksa demek ki CHP yerine iki tane ayni parti olusturursun.
Böylece iki karsit görüs degil, iki ayni görüsün savasini baslatirsin..

Böyle bir savasta ülkemizi giderek ortadogu ülkeleri haline getirir.

Son düzenleme:
Weiscim ülkeye evet sıkı bir muhalefet lazım ama chp çoktaaan bu muhalefet çizgisinden kaydı,garip bir hal aldı kimsede ne oldugunu kestiremiyor..

Kontes, CHP yi baskalari dizayn ediyorda ondan..
CHP ve ilkelerini eritip ülkede tek tip düsünceye sahip partiler olusturmak istiyorlar..
Tam aciklayamiyorum..
Yani, hani " Türkiye Iran oluyor" diye söylemler vardiya, birileri Türkiye de Iran modeli uygulamak istiyor..
Yani eger bir kesim kenetleniyorsa ve ülkede sözsahibi olacak noktaya gelmisler ise, üstelik 12 senedir.
Demek ki kenetlenen kesim üzerinden planlamak lazim..
Söyle düsün partiler hep muhafazakar olsa ( bazisi görünüste)
Ve bazi partiler, " seriat gelmeli, zina suc olmali, Allah in kanunlari uygulanmali " gibi seyler söylemeye baslasa..
Ama amaclari b bu degil ama söylemleri bu.
Sence ülke kac fikire bölünür ve nasil bir ülke ici savas baslar..

Adamlar CHP yi budadi resmen..
Yani Ekmeleddin Ihsanoglu ve CHP nin ayni safta olmasi insanlari uyandirmaliydi..

Son düzenleme:
Chp yolundan şaştı. Paralelle iş birliği yapmak ve Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday çıkarmakla da partinin gidişatı iyice değişti. Derhal toparlanması lazım ama hiç sanmıyorum artık. Bambaşka bir yola girildi.

Aslinda cok acik kimin isine yarayacagi dalucadu..
Türkiyede bir kesim kenetlenmis ve CHP de bu kesim karsisinda sayisiz kez secim kaybetmis ise, üstelik yardim edilmesine ragmen, o kenetlenen kesimin ortak özelligini bulursun, o ortak özellige hitap eden yeni bir lider ortaya cikarirsin..
Yani kenetlenen kesimin karsisinda CHP nin bir basarisi yoksa demek ki CHP yerine iki tane ayni parti olusturursun.
Böylece iki karsit görüs degil, iki ayni görüsün savasini baslatirsin..

Böyle bir savasta ülkemizi giderek ortadogu ülkeleri haline getirir.

yani dengeleri alt üst edersin. eve çok mantıklı............ yağ ile su birbirne karışmaz. ama su ile ile çamur karışır ve ortaya içilemeyeck kirli bir su çıkar......

Kontes, CHP yi baskalari dizayn ediyorda ondan..
CHP ve ilkelerini eritip ülkede tek tip düsünceye sahip partiler olusturmak istiyorlar..
Tam aciklayamiyorum..
Yani, hani " Türkiye Iran oluyor" diye söylemler vardiya, birileri Türkiye de Iran modeli uygulamak istiyor..
Yani eger bir kesim kenetleniyorsa ve ülkede sözsahibi olacak noktaya gelmisler ise, üstelik 12 senedir.
Demek ki kenetlenen kesim üzerinden planlamak lazim..
Söyle düsün partiler hep muhafazakar olsa ( bazisi görünüste)
Ve bazi partiler, " seriat gelmeli, zina suc olmali, Allah in kanunlari uygulanmali " gibi seyler söylemeye baslasa..
Ama amaclari b bu degil ama söylemleri bu.
Sence ülke kac fikire bölünür ve nasil bir ülke ici savas baslar..

Adamlar CHP yi budadi resmen..
Yani Ekmeleddin Ihsanoglu ve CHP nin ayni safta olmasi insanlari uyandirmaliydi..
ama ciddi bir kesim buna karşı, ve çözülme yakın görünüyor. geri dönüşleri gürültülü mü olur aceba?

Son düzenleme:
Bilemiyorum cadu ama basarisizlik sonunda fatura elbet birilerine kesilecektir.
Benim tek dilegim, planlarinin bosa cikmasi..
Onlar bir tuzak kuruyorsa elbet Allah inda bir tuzagi vardir insallah...

Chp nin son 3 yıla kadar en bilindik savunması Lailk ve irtica üzerineydi. bugünse bambaşka bir savunma-kazanma stratejisi geliştirmiş durumda. bölgedeki mezhep kavgası da düşünüldüğünde Erdoğan ve Akp nin çok dikkatli olması gerekiyor. ama ne yazıık Erdoğan'ın en büyük düşmanı öfkesi......... Keskin sirke küpüne zarar. Şu aşamada belki kısa vadeli fayda sağlayacak ama ilerisi için bu öfkeden arınmalı...........

yani dengeleri alt üst edersin. eve çok mantıklı............ yağ ile su birbirne karışmaz. ama su ile ile çamur karışır ve ortaya içilemeyeck kirli bir su çıkar......

Güzel özet cadu:42:

Bu ülke rengarenk yelpaze gibi.. öylede olmalı .. tek tip partilerle ülke bir yere varamaz .. hep diyorum ülkemde muhalefet güçlü olmalı ...

CHP içinde gerçekden üzülüyorum . nasıl bir insanın bir duruşu olması gerekiyorsa bir partininde bir duruşu olmalı . keza ülkemizde sol kesimi temsil edecek ,adam gibi düşüncelerini savunacak sol parti lazım ....

Bilemiyorum cadu ama basarisizlik sonunda fatura elbet birilerine kesilecektir.
Benim tek dilegim, planlarinin bosa cikmasi..
Onlar bir tuzak kuruyorsa elbet Allah inda bir tuzagi vardir insallah...

öyle muhakkak ama mücadele ettğimiz şey (elbette ki Allhın dedği olur ) akılara ziyan bir ortak akıl.........
ateş çemberinin ortaısnda bir Türkiye. İnşallah bu günleri en az zarar ile atlatan ve bölgesine barışı getirecek bir ülke oluruz.

Back