Erdoğan, Fransa’daki tribünlere de el attı: Utanmıyor musunuz ya Arda’yı yuhlamaya

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Erdoğan, Fransa’daki tribünlere de el attı: Utanmıyor musunuz ya Arda’yı yuhlamaya

19/06/2016 23:19

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, önceki gece İspanya’ya 3-0 mağlup olan Türkiye Milli Takımı’nda, maçta kötü performans sergileyen Arda Turan’ın taraftarlarca protesto edilmesini eleştirdi: “Dışarı çık’ diye tezahüratlar, yuhlamalar vesaire. Peki utanmıyor musunuz ya?”

Tarabya’daki Huber Köşkü’nde sanatçılar ve sporcularla iftar yemeğinde buluşan Erdoğan, önceki gece kötü futboluyla hem tribünlerin, hem de sosyal medya üzerindeki yurttaşların tepkisini çeken Arda Turan’la ilgili konuştu.

“Doğrusu ben bu ülkenin bir cumhurbaşkanı olarak buna çok üzüldüğümü açık ve net söylemek isterim” diyen Erdoğan, bugüne kadar göklere çıkarılan Turan’a yapılan olumsuz tezahüratları hiçbir şeyle izah edemediğini belirtti.

Barcelona’da top koşturan Turan’ı eleştirenlere “Utanmıyor musunuz ya” diye soran Erdoğan, sözlerine şöyle devam etti: “Öbür tarafta İspanyol geliyor, sarılıp kucaklayıp Barcelona’daki arkadaşını, Atletico Madrid’deki arkadaşını orada teskin etmeye çalışıyor. Ve siz orada yuhalıyorsunuz. Cumhurun bir başı olarak düşüncelerimi özellikle belirtmek istedim. Oraya kadar gittiniz ya ben size tebriklerimi sunuyorum.”

http://www.diken.com.tr/erdogan-fra...i-utanmiyor-musunuz-ya-arda-turani-yuhlamaya/

Son düzenleme:
valla kötü oynayan sahada yürüyen her futbol oyuncusu yuhalanır yeni bir şey değil

Ay bu hassasiyetleriniz beni bitirecek.
Sokakata içen insan görünce orucunuz mu bozuluyor abdestiniz mi? Yoksa imanınız mı kaçıyor, canınız mı çekiyor da saldırıyorsunuz?

adamın aylık kazancı yurdum insanının ömründe bir arada göremeyeceği kadar fazla.. o parayı reklamda oynasın diye almıyor, işini iyi yapmayan herkes de bir tepki görür.. utanılacak bir şey yok.. ha ama bizim ülkede "işini iyi yapmak" geçerli bir kriter olmadığı için normal bir görüş bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…