• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan ‘el yükseltti’: CHP’nin terör örgütleriyle gizli ortaklıkları var

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP’nin terör örgütleriyle gizli ortaklıkları olduğunu savundu.

erdogan.jpg

Fotoğraf: Reuters

Kocaeli’de konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ‘şizofrenik vaka’ diye niteleyerek, “MHP diyor ki teröre karşı iktidarın yanındayız, ama ana muhalefet diyemiyor, çünkü bunlarla gizli ortaklıkları var” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun sabah başka, akşam başka konuştuğunu savunan Erdoğan, “Bu CHP, millet yerine hep darbecilerin kapısını çalmıştır. Aradan geçen 66 yıla rağmen tarzlarını hiç değiştirmediklerini görüyoruz” diye konuştu.

‘Millet başkanlığa karar verirse hodri meydan deriz’
Erdoğan, başkanlık sistemi için bir kez daha çağrı yaptı: “Bunlara şunu telkin etmemiz lazım; eğer kendinize güveniyorsanız merak etmeyin 2019’da cumhurbaşkanlığı seçimi de var, ama önce millet başkanlığa karar verirse hodri meydan deriz.”

‘Batı’da eşcinsel evliliğe gösterilen hassasiyet göçmenlere gösterilmiyor’
Avrupa Birliği’ne (AB) “Ya üyeliğe ya kendi yolumuza” diye ‘rest çeken’ Erdoğan, bu sefer de Batı’nın Suriyeli göçmenlere duyarlı olmadığını öne sürdü: “Batı’da eşcinsel evlilik konusundaki tartışmalarda gösterilen sözüm ona özgürlük, hak, hukuk hassasiyetini, kendilerine yardım eli uzatan çocuklardan, kadınlardan esirgeyenlere yazıklar olsun. Denizlerdeki balinaların yaşam alanları konusundaki duyarlılığı 23 milyon Suriyeliden esirgeyenlere yazıklar olsun.”

http://www.diken.com.tr/erdogan-el-yukseltti-chpnin-teror-orgutleriyle-gizli-ortakliklari-var/

Avrupa Birliği’ne (AB) “Ya üyeliğe ya kendi yolumuza” diye ‘rest çeken’ Erdoğan, bu sefer de Batı’nın Suriyeli göçmenlere duyarlı olmadığını öne sürdü: “Batı’da eşcinsel evlilik konusundaki tartışmalarda gösterilen sözüm ona özgürlük, hak, hukuk hassasiyetini, kendilerine yardım eli uzatan çocuklardan, kadınlardan esirgeyenlere yazıklar olsun. Denizlerdeki balinaların yaşam alanları konusundaki duyarlılığı 23 milyon Suriyeliden esirgeyenlere yazıklar olsun.”
Batı bizi sevmiyorki Suriyeliyi ne yapsın?
Batı vatandaşını düşünüyor, ekonomisini düşünüyor ve Suriyeliye kapısını kapatıyor..
Batı nın eşcinsel evliliğe onay vermesi, yine vatandaşına gösterdiği hak ve hürriyet konusunun göstergesidir. Olayın dini kısmına bakarsanız onlardada yasak ama vatandaşına din baskısı yapmıyor..
Batıda denizdeki balinalara yaşam alanını hakkı konusu, oradaki siyasi, bürokrat ve halkın ekolojik dengenin ne kadar önemli olduğunun bilincinde oldularını gösterir..
Malum suriyelinin girdiği tüm alanların ekonomik, siyasi, tüm herşeyleri altüst oluyor.. Batı enayimi, paylaşmak zorundamı bizimle.. ? Bence doğrusunu yapıyor..
Batı Erdoğan başkan olsun diye suriyeliye katlanmak zorunda değil.. Ama biz oy verenlerin sayesinde katlanmak zorunda bırakılıyoruz..
Batı nın oyunları tırı vırı hikayeleriyle bu günlere geldik.. Şimdide batıdan medet ummak durumu..
Kılıçdaroğlu ve terör örgütleri konusu cidden gülünç.. Çünkü Chp sınırlar konusunda hep hassas davranılmasını savundu, suriyeliyi almamaız gerektiğini savundu..
Bu arada serok, megri megri eşliğinde teröristi kucaklayıp, düğünlerinede icabet etmedi..
Gerçekten C.b ye yakışmıyor böyle söylemler..

Ne biçim siyaset yapıyorlar anlamıyorum ki dedem gibi anca birbirlerine laf sokuyorlar ,icraat yok,bişi yok

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, CHP’nin terör örgütleriyle gizli ortaklıkları olduğunu savundu.

erdogan.jpg

Fotoğraf: Reuters

Kocaeli’de konuşan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ‘şizofrenik vaka’ diye niteleyerek, “MHP diyor ki teröre karşı iktidarın yanındayız, ama ana muhalefet diyemiyor, çünkü bunlarla gizli ortaklıkları var” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun sabah başka, akşam başka konuştuğunu savunan Erdoğan, “Bu CHP, millet yerine hep darbecilerin kapısını çalmıştır. Aradan geçen 66 yıla rağmen tarzlarını hiç değiştirmediklerini görüyoruz” diye konuştu.

‘Millet başkanlığa karar verirse hodri meydan deriz’
Erdoğan, başkanlık sistemi için bir kez daha çağrı yaptı: “Bunlara şunu telkin etmemiz lazım; eğer kendinize güveniyorsanız merak etmeyin 2019’da cumhurbaşkanlığı seçimi de var, ama önce millet başkanlığa karar verirse hodri meydan deriz.”

http://www.diken.com.tr/erdogan-el-yukseltti-chpnin-teror-orgutleriyle-gizli-ortakliklari-var/
Ha ha ha kesin vardır adamlar pkk lilerin cenazelerinde gitmekten evlerinin yolunu bulamiyorlar

Ha ha ha kesin vardır adamlar pkk lilerin cenazelerinde gitmekten evlerinin yolunu bulamiyorlar
Terörist cenazesine giden akp li vekillere bir bak istersen :KK66:
Hatta birinin gerekçesi gülmekten karın ağrıtıyor:KK70:
Demişki akp li vekil, o zamanlar pyd terör örgütü ilan edilmemişti :KK53:

Hadi birinin yada ikincisinin saçmalıkları karın agritiyor.yahu chp nin tümü gidiyor cenazelere o hareketlerde nereniz agriyor

Hadi birinin yada ikincisinin saçmalıkları karın agritiyor.yahu chp nin tümü gidiyor cenazelere o hareketlerde nereniz agriyor
Tümü derken :KK64: Kanıt ispat ? Bu sözü söylüyorsan tek tek isim vermen lazım.. Hatta Chp nin anamerkezine mail at, fax çek ama tepkini bildir varsa..
Bu arada başbakan terörist dönmüş dağdan inmiş diye cezasını çektirmeden düğününe bilezik yolladı..
Kusura bakma bizim askerimizi öldüren adamlar cezalarını çekmeden yada çektiği şüpheliyken düğününe bilezik takılırken sizin nereniz ağrıdı?
Barış sürümcemesinde teröristler kuyu kazıp, mayın döşerken, 6 aydır ölen askerler ve vatandaşlar için nereniz ağrıyor?
Özetle bu olaylar olurken sizin oy verdiğiniz iktidar göz yumarken diğer tarafa çamur atmak vicdanınızı rahatlatıyormu?

Tümü derken :KK64: Kanıt ispat ? Bu sözü söylüyorsan tek tek isim vermen lazım.. Hatta Chp nin anamerkezine mail at, fax çek ama tepkini bildir varsa..
Bu arada başbakan terörist dönmüş dağdan inmiş diye cezasını çektirmeden düğününe bilezik yolladı..
Kusura bakma bizim askerimizi öldüren adamlar cezalarını çekmeden yada çektiği şüpheliyken düğününe bilezik takılırken sizin nereniz ağrıdı?
Barış sürümcemesinde teröristler kuyu kazıp, mayın döşerken, 6 aydır ölen askerler için nereniz ağrıyor?
Özetle bu olaylar olurken sizin oy verdiğiniz iktidar göz yumarken diğer tarafa çamur atmak vicdanınızı rahatlatıyormu?
Hım bilirsin ben caps lerle unluyum su an oğlumu havuza getirmisem eve gidince o gidilen cenazelerin resimlerini atarım.

Hım bilirsin ben caps lerle unluyum su an oğlumu havuza getirmisem eve gidince o gidilen cenazelerin resimlerini atarım.
Caps leri kanıt yada kaynak olarak görüyorsan seninle tartışmamız yersiz olur.
Yani tüm vekiller derken 134 vekil var ve o cenaze resimlerini rica ediyorum, malum site kurallarına göre, kaynak bildirmek zorundasın, yoksa kib lerim. Caps değil, gerçeği göster.

Caps leri kanıt yada kaynak olarak görüyorsan seninle tartışmamız yersiz olur.
Yani tüm vekiller derken 134 vekil var ve o cenaze resimlerini rica ediyorum, malum site kurallarına göre, kaynak bildirmek zorundasın, yoksa kib lerim. Caps değil, gerçeği göster.
Tatlım merak etme sen siz gemicikleri,ülkeyi satmalarinin nasıl kaynağını ve gerçekliliğini ispat edemeyip işkembei kübradan atiyorsaniz.. cumhuriyet ,sözcü,oda tv,halk tv safsatalarina inanıp lanse ettiğiniz gibi etmem..

Tatlım merak etme sen siz gemicikleri,ülkeyi satmalarinin nasıl kaynağını ve gerçekliliğini ispat edemeyip işkembei kübradan atiyorsaniz.. cumhuriyet ,sözcü,oda tv,halk tv safsatalarina inanıp lanse ettiğiniz gibi etmem..
Canım, gemicikleri biz işkembe-i kübradan atmıyoruz, sizin canınız öyle istiyor ama o iş öyle değil..
C.b 2. kez başbakan olurken, 2007 yılı yanlış hatırlamıyorsam, tv de seçimden 1 gece önce çıktı bir gazetecinin sorularını cevapladı. O zamanlar gazeteci sorduğunda, insanlar bu konuyu büyütüyor, ne olmuş oğlumun gemiciği varsa demişti. Ben izledim, milyonlarca insan izlemiştir. Çok iyi hatırlıyorum, bu arada baktım, youtube da videosu var..
Ha Devlet parasıdır değildir bilemeyiz ama birden kalkınan siyasetçiye elbet halk ve vekil sorar..
Ben asla ve kat-a iftiradan kaçarım, inanç kadar, hukuki boyutu vardır iftiranın.. Ama sen 134 kişiye iftira attın..
İşkembe-i kübra dan atan kim gördük :KK49:

:KK70:Bunlar cemaatle yillarca "beraber yuruduk, biz bu yollarda" yapip butun devlet kadrolarina Feto'yu yerlestirdikten sonra da menfaatleri catistigi noktada adamlari FETO teror orgutu ilan ederekten haklarinda kirmizi bulten cikartmislardi.:confused:
Madem adamlar teroristti bunca yil neden bu kadar sevistiniz teroristlerle diye soran yok mu?:KK53:
Bana arkadasini soyle, sana (senin) kim oldugunu soyleyeyim..:KK39:

:KK70:Bunlar cemaatle yillarca "beraber yuruduk, biz bu yollarda" yapip butun devlet kadrolarina Feto'yu yerlestirdikten sonra da menfaatleri catistigi noktada adamlari FETO teror orgutu ilan ederekten haklarinda kirmizi bulten cikartmislardi.:confused:
Madem adamlar teroristti bunca yil neden bu kadar sevistiniz teroristlerle diye soran yok mu?:KK53:
Bana arkadasini soyle, sana (senin) kim oldugunu soyleyeyim..:KK39:
Yok canıııııım,:KK22: işkembe-i kübradan atıyoruz muş biz (ya da böyle düşünenler) :KK35:

CHP si HDP si MHP onlardan geçiyoruz fetösü işlerine gelmeyen gazetecisi iş adamı akademisyeni öğrencisi öğretmeni alevisi hepsi terör yada terör destekçisi
Kim terör değil Sedat Peker i kendi fetvalarını onaylayan din adamları kendilerini destekleyen medyası ensarı ihale kapmış iş adamı oğlunun cenazesine gidecek ayakkabısı olmayan Allah onu başımızdan eksik etmesin deyip sormayan sorgulamayan halk
Ne demişti ülkenin alimlerinden biri bu ülkeye cahil adam lazım

Back