• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Ekonomideki sıkıntı abartılacak sıkıntı değil

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Erdoğan: Ekonomideki sıkıntı abartılacak sıkıntı değil
1346296.jpg

26 Eylül 2018 - 08:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de verdiği röportajda ekonomiye ilişkin önemli mesajlar verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Merkez Bankası'nın almış olduğu faiz kararını eleştirdi.

Erdoğan, yüksek faize karşı olduğunu deklare etti.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Brunson olayının bizim ekonomizle bir alakası yoktur. 2008 yılında ekonomik sıkınıtı yaşandığı zaman, "Teğet geçecektir" dedim. Şu an ülkemizdeki bu ekonomik sıkıntı zannedildiği gibi abartılacak
bir süreç değildir. Türkiye bunu kendi imkanlarıyla aşacaktır. Brunson'la yakından uzaktan alakası yoktur. Ülkemizdeki ekonomik sıkıntı zannedildiği kadar abartılacak bir sıkıntı değildir, çok kısa zamanda aşılacaktır, bunun emareleri görülmeye başlanmıştır. (faiz oranlarının yükseltilmesi) Bu Merkez Bankası'nın bağımsızlığının bir ifadesidir. (faiz oranlarının yükseltilmesi) Bu cumhurbaşkanı olarak tasarrufumda olan bir şey değil ama ben yüksek faize karşı olan birisiyim, bir kez daha söylüyorum yüksek faize karşıyım. Şu andaki durum için yüksek faiz oranı ile bir çözüm olacağı yönünde Merkez Bankası bir karar verdi, temenni ediyorum ki beklentileri yönünde gerçekleşir."
http://www.finansgundem.com/haber/erdogan-ekonomideki-sikinti-abartilacak-sikinti-degil/1346296

bence bunu söylemesi iyi olmuş:Brunson olayının bizim ekonomizle bir alakası yoktur.

Evet taze pazardan geldim annem ile . Aldığımı seyleri yazacağım ve ödediğimiz fiyatı.

1 kg ıspanak
1 kg fasulye
1 kg patlıcan
1 kg kabak.
1 Demet maydonoz
1 Demet soğan
10 tane limon
1 tane marul,
3 tane roka.
Yarım kilo turp
2 kilo salatalık
1.5 kilo üzüm
3 kg mandalina
5 kg en ucuzundan domates

Toplam harcanan para 150 lira.

Son düzenleme:
Evet taze pazardan geldim annem ile . Aldığımı seyleri yazacağım ve ödediğimiz fiyatı.

1 kg ıspanak
1 kg fasulye
1 kg patlıcan
1 kg kabak.
1 Demet maydonoz
1 Demet soğan
10 tane limon
1 tane marul,
3 tane roka.
Yarım kilo turp
2 kilo salatalık
1.5 kilo üzüm
3 kg mandalina

ben hep 50 liralık alıyorum, sıkıntı yok :KK37:

:KK49::KK49::KK49:Yok canımm ne abartılmış dimiii , ne kriz ne açlık ne de işsizlik var bu ülkede ... Hayat bize güzel , sabah 10, öğlen 3 te işten çıkıyoruz haftasonu da italya ya uçuyoruz :KK11::KK11::KK11:
La millet aç aç :skandal::skandal::skandal:

En azından sıkıntıyı kabul etmiş.

1 kg ıspanak
1 kg fasulye
1 kg patlıcan
1 kg kabak.
1 Demet maydonoz
1 Demet soğan
10 tane limon
1 tane marul,
3 tane roka.
Yarım kilo turp
2 kilo salatalık
1.5 kilo üzüm
3 kg mandalina

pazarcılar da fırsatçı, atv nin dünkü heştegi tezgahıgördük:KK53::KK53: pazarcılar çok mu zengin merak ediyorum
tavukçuluk ölmüş ama tavukçular da fırsatçı, herkes fırsatçı arkadaş:KK53::KK53:

Dün ekonominin bu halde olması rahip yüzünden diyolardı. Bugün rahibin bizim ekonomimizle alakası yok dendi.
Amerika'ya gideni bi hava çarpıyor zaar :KK53:
Ahahaha valla buralarda o kadar yazıp çizen ak kardeşlerimi reyizleri yine ters köşe yapmış. :KK53:

Eee rahip yüzünden ekonomik saldırı altındayız şöyle büyük devletiz böyle büyük liderimiz var diyorlardı. Bu duruşmada rahip serbest kaldıktan sonra ne diyecekler çok merak ediyorum.
Ekonominin yokuş aşağı yuvarlanmasına bakalım nasıl bir bahane bulacaklar?

Ahahaha valla buralarda o kadar yazıp çizen ak kardeşlerimi reyizleri yine ters köşe yapmış. :KK53:

Eee rahip yüzünden ekonomik saldırı altındayız şöyle büyük devletiz böyle büyük liderimiz var diyorlardı. Bu duruşmada rahip serbest kaldıktan sonra ne diyecekler çok merak ediyorum.
Ekonominin yokuş aşağı yuvarlanmasına bakalım nasıl bir bahane bulacaklar?
Amerika'ya gidince "ekonomimizin rahiple alakası yoktur"dedi

Havası bile efsunlu memleketin direkt doğruları konuşuyorsun :KK53:

Back