Ayrıca o şekilde parti mitingi gibi.dolasmasi da yanlis olmuş bu tepkiler o daha arabadayken belliydi ortalik kizismisti bunu sezip sessizce çekilseydi keşke...
Hukumeti elestiriyorum bazen ancak Bu felaketi en iyi taner yilmaz yönetti bana gore sakinligini anlayisini kaybetmedi onca gün saat onca sorunla ugrasmasina rağmen...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zaten kim ne dedi kim yaptı o cocuk ne dedi hiç bir şey anlaşılmıyor. sözcü işte sözcülügünü yapıyor.
merak etmeyin arkadaşlar hiç bi akp li bundan dolayı dönmez emin olabilirsiniz. istediğiniz kadar aynı konuları koyun buralara
Zaten dönmenizi beklemiyoruz ki. Bukadar olanlara rağmen dönmediyseniz biz dedik diye tabiki dönmezsiniz. Kimin ne dediği gayet net anlaşılıyor videodan. Kabataş'ta yaşanan olay hakkında en ufak bir görüntü ya da video olmadığı halde inanan insanlar, bu görüntülere rağmen neden inanmazlar. Orada başka bir partinin başkanı bu davranışı gösterseydi eğer Allah yukarda ya söylemediğiniz lafı bırakmazdınız. Buna okadar eminim ki. Ama iş Başbakan'a gelince görsenizde yok dersiniz. Hayır eğer kaynağına göre haber seçmemiş olsanız Başbakan'ın yuhalarsan tokatlarım itirafını da okumuş olurdunuz. Böylece adamın kabullendiği bir olayı bukadar reddetmeye gitmezdiniz.
başbakanın bu tutumunu alkışlayanları hala anlayabilmiş değilim orada insanlar acı içinde ne olursa olsun bırakın yumruk atmayı azarlanmayı bile hak etmiyorlar siz onların yerinde olsaydınız eşinizi, evladınızı, çocuğunuzu kaybetseydiniz ne yapardınız ya da başbakan yerine başka bir partili aynı şeyi yapsaydı onu da bu şekilde savunur muydunuz merak ediyorum.