Kim bilir ne dedi ne yaptı da bu kadar çıldırttı başbakanı.. Onu düşünen yok.
zaten kim ne dedi kim yaptı o cocuk ne dedi hiç bir şey anlaşılmıyor. sözcü işte sözcülügünü yapıyor.
merak etmeyin arkadaşlar hiç bi akp li bundan dolayı dönmez emin olabilirsiniz. istediğiniz kadar aynı konuları koyun buralara
zaten kim ne dedi kim yaptı o cocuk ne dedi hiç bir şey anlaşılmıyor. sözcü işte sözcülügünü yapıyor.
merak etmeyin arkadaşlar hiç bi akp li bundan dolayı dönmez emin olabilirsiniz. istediğiniz kadar aynı konuları koyun buralara
Evet link sözcüdenmiş, açıp bakmaya bile gerek yok haberi aslında..
Gozleri kor,dilleri inkar olmus insanlar icin ne desek ne soylesek bos. Utaniyorum bu insanlarla ayni ulkede yasiyor olmaktan.
Evet link sözcüdenmiş, açıp bakmaya bile gerek yok haberi aslında..
Hayirdir yoksa sizinde mi gozleriniz kor , sozleriniz inkar eger oyleyse soyleyecevimi soyledim zaten. Utandigimi soyledim ulkemi terkedecegimden bahsetmedim.zorla mı tutuyorlar seni
bence alalım ortamıza biz onlara yapalım bu daha mantıklı değil mi?En guzeli hepimizi dove dove oldursunlerde bizde kurtulalim onlarda.
dimi ya bi de o vardıOlmayan kabatas goruntulerıne ınanan zihniyetten görüntü ve dinlemeleri olan olaya mi ınanmasını beklıyorsunuz ?
yok herkes değil onun tarafındakiler kardeşleri :)herkes düşman, herkes hain ona göre
aynen canım aynennnGozleri kor,dilleri inkar olmus insanlar icin ne desek ne soylesek bos. Utaniyorum bu insanlarla ayni ulkede yasiyor olmaktan.
burası TÜRKİYE CUMHURİYETİzorla mı tutuyorlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?