• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan’dan vatandaşa inanılmaz hakaret!

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.977
19.861
498
Başbakan Erdoğan'ın vatandaşa yumruk attığı o anlar, marketin içindeki bir kameradan çok net bir şekilde görüntülendi. Bu görüntülerde ilginç bir detay da dikkatlerden kaçmadı...

Türkiye, iş cinayetiyle ölen yüzlerce madencisi nedeniyle günlerdir yas tutarken, Başbakan Erdoğan’ın Soma’da kendisini protesto ettiği iddiasıyla bir vatandaşı yumruklamasının görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. Sol Haber’in yayınladığı Erdoğan’ın yumruklama görüntülerinin, bir başka açıdan çekilmiş görüntüleri de ortaya çıktı.
Sol Haber’in yayınladığı görüntüler bu kez Erdoğan’ın protestolar nedeniyle girdiği marketin içinden. Erdoğan korumalarıyla markete girdikten sonra önce Taner Kurucan isimli maden işçisi genci yakalıyor ve “ne kaçıyorsun” diye bağırdıktan sonra saldırıyor. Ardından Erdoğan’ın korumaları genci öldüresiye dövüyor.
ÖNCE İNANILMAZ HAKARET SONRA YUMRUK!
Başbakan Erdoğan’ın markette genci ensesinden tutarken ‘Niye kaçıyorsun ulan İsrail Dölü?’ diye bağırdığı dikkatlerden kaçmadı. Başbakan Erdoğan, bu sözlerinin ardından ise gence bir yumruk attıktan sonra işi korumalarına bırakıyor.
Sesin Başbakan Erdoğan’a ait olmasının yanı sıra Başbakan’ın yanında kimsenin böyle bir söz söyleyemeyecek olması ise bu hakaretin Erdoğan’ın ağzından çıktığını destekler nitelikte…

buyrun linki izleyin lütfen sonuna kadar ve dikkatli

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/erdogan-iste-boyle-dovdu-510209/

Kim bilir ne dedi ne yaptı da bu kadar çıldırttı başbakanı.. Onu düşünen yok.

ya allah aşkınıza bırakın ya
başbakanın ben hiiç sakin olduğunu görmedim millete karşı
hem nolursa olsun ne demek dövmek ne demek hakaret etmek ya?????

Son düzenleme:

zaten kim ne dedi kim yaptı o cocuk ne dedi hiç bir şey anlaşılmıyor. sözcü işte sözcülügünü yapıyor.
merak etmeyin arkadaşlar hiç bi akp li bundan dolayı dönmez emin olabilirsiniz. istediğiniz kadar aynı konuları koyun buralara

zaten kim ne dedi kim yaptı o cocuk ne dedi hiç bir şey anlaşılmıyor. sözcü işte sözcülügünü yapıyor.
merak etmeyin arkadaşlar hiç bi akp li bundan dolayı dönmez emin olabilirsiniz. istediğiniz kadar aynı konuları koyun buralara

dikkatli dinlerse gayet net duyuluyor

kimsenin kimseyi bir yerden döndürmeye çalıştığı yok ki, neden böyle bir izlenime kapıldınız?
konu açarken icazet alınan makam neresi ki burada? gidip başvurumu yapayım.

Evet link sözcüdenmiş, açıp bakmaya bile gerek yok haberi aslında..

adamın ayarı kaymış

bazen çok sert oluyor bunu twitterı kapattırdığında da söylemiştim ve yanlış bulmuştum

ne olursa olsn sakin durmalıydı...evt.

ben destekçisi olarak ona yakıştıramıyorum böyle şeyleri. ağır azam durmalı kontrollü olmalı.. olmaz böyle

En guzeli hepimizi dove dove oldursunlerde bizde kurtulalim onlarda.

Olmayan kabatas goruntulerıne ınanan zihniyetten görüntü ve dinlemeleri olan olaya mi ınanmasını beklıyorsunuz ?

Sadece yuhhh demesi bile yeterli basbakanin tokatini yemesi icin.Bunu bile savunuyorsunuz ya pess size.

Gozleri kor,dilleri inkar olmus insanlar icin ne desek ne soylesek bos. Utaniyorum bu insanlarla ayni ulkede yasiyor olmaktan.

Evet link sözcüdenmiş, açıp bakmaya bile gerek yok haberi aslında..

İşte hatanız burada. Hani burada insanlar savunuyorlar ya ben okuyorum, araştırıyorum diye. Bu mu okuyup, araştırmak ? Haberi bile seçip mi okuyorsunuz ? Bir fikrim olsun birde bu açıdan bakayım diye hiç mi düşün müyorsunuz ? Sadece aynı kaynaktan gelen haberleri okumak gerçekten öğrenmek midir? Hiç abartısız hergün sol ve sağ görüşlü gazeteleri okurum. Bazen arada uçurumlar olur. Ama o farkı görürüm. Dün Yeni Şafak gazetecisi Başbakan'ın yumruk attığı söylentilerine yok canım yalan yok öyle birşey diye cevap verdi.. Ama çarşaf çarşaf görüntüler, videolar çıktı. Demek ki sadece Yeni Şafak okusam bunların hiçbirinden haberin olmayacakmış. Kaldı ki bu videolara o gazetenin web sitesinden ulaşamazsınız. Çünkü yok. Demem o ki okuyun lütfen ayrım yapmadan okuyun. Yine inanmayın, yine bildiğinizden şaşmayın ama birde başka bir pencereden o olaya nasıl bakıldığı hakkında fikir sahibi olun.

En guzeli hepimizi dove dove oldursunlerde bizde kurtulalim onlarda.
bence alalım ortamıza biz onlara yapalım bu daha mantıklı değil mi?

Olmayan kabatas goruntulerıne ınanan zihniyetten görüntü ve dinlemeleri olan olaya mi ınanmasını beklıyorsunuz ?
dimi ya bi de o vardı
bilmem kaç tane yarıçıplak adam .... :) nasıl bir hayal dünyası varsa hatunun...
herkes düşman, herkes hain ona göre
yok herkes değil onun tarafındakiler kardeşleri :)
Gozleri kor,dilleri inkar olmus insanlar icin ne desek ne soylesek bos. Utaniyorum bu insanlarla ayni ulkede yasiyor olmaktan.
aynen canım aynennn

zorla mı tutuyorlar seni
burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ
bence bunu benimsemeyenlerin burayı terk etmesi gerek
ben ülkemi kimseye vermem

Back