Sonra bi gülme geldi bana
başlangıçta her şey toz ve gaz bulutuydu. öyle, aklıma geldi
insan, ayan beyan bütün milletin gözünün önünde cereyan etmiş hadiseleri, kendisi yapmamış gibi nasıl yalan söyler? göz göre göre...
o ne özgüven o...
o özgüvenden bi tane de burda var, genetik yatkınlık mı? rol model mi bilemedim şimdi.
sarigül ile alakali twittir da mustafaselanik3 un yayinladigi belgeleri takip edin gevrek gevrek gülmeye takip edin, bu arada adam eski bir dhkpc li. girin bi zahmet okuyun.
sarigül ile alakali twittir da mustafaselanik3 un yayinladigi belgeleri takip edin gevrek gevrek gülmeye takip edin, bu arada adam eski bir dhkpc li. girin bi zahmet okuyun.
Twitterda ki belgelerin gercekligini nasil bilelim? Bu adam milletvekili degil dokunulmazligi yok varsa bi yolsuzlugu hukuksuzlugu sikayetci olursun. Ne bekleniyor anlamiyorum.
sarıgül yolsuzluk yaptı mı yapmadı mı bilmiyoruz...çünkü hala ispat edilmiş bişey yok...
ayrıca daha önce de konuşulmuştu ve yine anlaşılmak istenmemişti bir kez daha söylemek istedim..sarıgül yolsuzluk yüzünden ihrac e-dil-me-di..başbakanı hatasız otorite görnekten vazgeçip, azıcık çok yönlü araştırın...sarıgül baykalın koltuk korkusu yüzünden ihraç edildi...baykal önderliğinde, hakkında birçok yolsuzluk usulsüzlük davası açıldı, ispatlanamadı yolsuzluk yüzünden ihracı istendi ve kurultayda reddedildi daha sonra arbede ve kargaşa çıkardığı gerekçesiyle ihraç edildi...olay bundan ibarettir ... ayrıca sarıgülle ilgili olumlu olumsuz bir hissiyatım yok, ...kendisinin çok farklı bir politikacı olduğunu düşünmüyorum, sadece AKP ve zihniyetinin gerçekleri çarpıtmasından hoşlanmıyorum o yüzden bir kez daha yazayım dedim....
ha bir de ispatlanmış yolsuzluklar olsaydı AKP bu kadar cılız sesler çıkarırmıydı bilemiyorum..
Akpnin tüm dosyalari birer iddiadan ibaret ama bu cehapelilerin hepsi yolsuzun önde gideni..ispata gerek yok..başkan ne diyorsa doğrudur..ondan iyi bilecek halimiz yok
e öyledir tabi koskoca başbakan...
haha daha ilginci var duymuşsunuzdur...CeHaPe ve yolsuzluk kelimelerini birarada gördükleri anda ne olduğuna bakmadan atlıyorlar..kılıçdaroğluna kızardım sosyal medya ağzı ile konuşuyor diye bunlar bin beter çıktı..durun paylaşayım:
"17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonu sonrası hakkındaki iddialar nedeniyle AB Bakanlığı görevinden alınan ve hakkında fezleke hazırlanan Egemen Bağış, CHP lideri Kılıçdaroğlu hakkında Twitterda 1996 tarihli bir gazete haberinin başlığını yanlış anlayıp paylaştı.
1 Mayıs 1996 tarihli Milliyet Gazetesi'ndeki haberi Twitter'dan paylaşan Bağış, "Ak Partiye iftira atıp hakaret eden CHP'lilere dava açacağız. Ayrıca hatırlatmak lazım; Genel Başkanları tescilli" diye yazdı.
Bağış'ın gafı haberin detayını okuyunca ortaya çıktı. Kılıçdaroğlu fotoğrafının bulunduğu "SSK'yı dolandırıp cezasız kaldılar" haberinde eleştirilmiyor, tam tersi şikayetçi sıfatıyla yer alıyordu. Habere göre Kılıçdaroğlu, Sayıştay raporlarında taraflı davranılarak suçluların kayırıldığından ve SSK'yı dolandıranların cezasız kaldığından şikayet ediyor...
http://www.ozgunhaber.org/haber/gundem-haberleri/egemen-bagistan-skandal-twitter-gafi-30038.html
hahaha adam kılıçdaroğlunun iskide yapılan yolsuzlukları şikayet ettiği haberi"ahanda gılıçdaroğlu yolsuzluk yapmış" diye yayınlamış insan bi okur içeriğini...Bağışın bahsettiği gazete başlığının olduğu bir haber vardı bulamadım şimdi, bununla idare edin...ama ülkemin siyaset seviyesi iyice yerlede artık....
İnsan, gönül verdiği partinin her yerinden ayakkabı kutulu para saçıldığında, oy attiği partinin iki bakanının oğlu içeri atıldığında, birinin evinden devasa para kasaları çıktığında, Sarıgül dhkpc'li der mi?
Diyorsa, yastığa başını koyduğunda nasıl uyuyabilir? Ben ne biçim düşünüyorum, ben nasıl tepki veriyorum diye hiç kendine sormaz mı?
Bu ülkede açlıktan ölen insanlar var, soğuktan ölen bebekler var, hala AKP savunursam bu ölümlerde benim de payım olur, vebalim olur, demez mi kendine?
Bunları demez de, Sarıgül de yolsuzluk yaptı hem de o dhkpcli diyerek kendini nasıl ferahlatır?
Ortaya saçılan yolsuzluk, hırsızlık ve hak yeme konusunda kör olmak için bir insan kendini nasıl ikna edebilir?
Bunu nasıl başarır bir insan? Gerçekten merak ediyorum. Bana lütfen anlatır mısınız?
İnsan, gönül verdiği partinin her yerinden ayakkabı kutulu para saçıldığında, oy attiği partinin iki bakanının oğlu içeri atıldığında, birinin evinden devasa para kasaları çıktığında, Sarıgül dhkpc'li der mi?
Diyorsa, yastığa başını koyduğunda nasıl uyuyabilir? Ben ne biçim düşünüyorum, ben nasıl tepki veriyorum diye hiç kendine sormaz mı?
Bu ülkede açlıktan ölen insanlar var, soğuktan ölen bebekler var, hala AKP savunursam bu ölümlerde benim de payım olur, vebalim olur, demez mi kendine?
Bunları demez de, Sarıgül de yolsuzluk yaptı hem de o dhkpcli diyerek kendini nasıl ferahlatır?
Ortaya saçılan yolsuzluk, hırsızlık ve hak yeme konusunda kör olmak için bir insan kendini nasıl ikna edebilir?
Bunu nasıl başarır bir insan? Gerçekten merak ediyorum. Bana lütfen anlatır mısınız?
sarıgül yolsuzluk yaptı mı yapmadı mı bilmiyoruz...çünkü hala ispat edilmiş bişey yok...
ayrıca daha önce de konuşulmuştu ve yine anlaşılmak istenmemişti bir kez daha söylemek istedim..sarıgül yolsuzluk yüzünden ihrac e-dil-me-di..başbakanı hatasız otorite görnekten vazgeçip, azıcık çok yönlü araştırın...sarıgül baykalın koltuk korkusu yüzünden ihraç edildi...baykal önderliğinde, hakkında birçok yolsuzluk usulsüzlük davası açıldı, ispatlanamadı yolsuzluk yüzünden ihracı istendi ve kurultayda reddedildi daha sonra arbede ve kargaşa çıkardığı gerekçesiyle ihraç edildi...olay bundan ibarettir ... ayrıca sarıgülle ilgili olumlu olumsuz bir hissiyatım yok, ...kendisinin çok farklı bir politikacı olduğunu düşünmüyorum, sadece AKP ve zihniyetinin gerçekleri çarpıtmasından hoşlanmıyorum o yüzden bir kez daha yazayım dedim....
ha bir de ispatlanmış yolsuzluklar olsaydı AKP bu kadar cılız sesler çıkarırmıydı bilemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?