• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan’dan Sarıgül ve Kılıçdaroğlu’na açık tehdit

parkon

bence bitti
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
14.782
11.186
823
Başbakan Erdoğan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etti.

Ankara’daki aday tanıtım toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘na seslendi.
Mustafa Sarıgül hakkındaki yolsuzluk iddialarına gönderme yapan Erdoğan, “Pazar gününe kadar hakkındaki belgeleri açıklamazsan ben açıklayacağım” dedi.
Başbakan Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Biz yolsuzlukla mücadelede başarılıyız. Ey Genel müdür sen yolsuzluk klasörü önünde poz verdiğin adamı İstanbul’dan aday yaptın.
Sana Pazar günü bu yolsuzlukla ilgili sana müsade. Bunu açıklamazsan ben sizin raporunuzu açıklayacağım.
Sen kalkıp benim oğluma laf ediyorsun. Bugün sen Rahşan affı olmasa başka yerdeydin. Sen bu kaset olayı olmasaydın nerdeydin. Sayın Baykal’a kimlerin komplo kurduğu ortaya çıkıyor. Paralel kasetçiler.
Biz Adalet Akademisiyle ilgili kısmı çıkaralım. Şimdi bazıları diyor ki; bir yerden emir mi aldın? Kusura bakmayın Tayyip Erdoğan emirle iş yapmaz. Bizimle ancak müzakere yapılır.
Biz aldığımız kararları istişare ile alırız. Millete karşı olan ne varsa CHP bunların yanında yer alır. Daha 1 ay öncesine kadar hakim ve savcılara en ağır hakaretler eden CHP şimdi bunları savunuyor.”

Başbakan Erdoğan, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu tehdit etti.

Ankara’daki aday tanıtım toplantısında konuşan Başbakan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu‘na seslendi.
Mustafa Sarıgül hakkındaki yolsuzluk iddialarına gönderme yapan Erdoğan, “Pazar gününe kadar hakkındaki belgeleri açıklamazsan ben açıklayacağım” dedi.
“Biz yolsuzlukla mücadelede başarılıyız. Ey Genel müdür sen yolsuzluk klasörü önünde poz verdiğin adamı İstanbul’dan aday yaptın.
Sana Pazar günü bu yolsuzlukla ilgili sana müsade. Bunu açıklamazsan ben sizin raporunuzu açıklayacağım.
Sen kalkıp benim oğluma laf ediyorsun. Bugün sen Rahşan affı olmasa başka yerdeydin. Sen bu kaset olayı olmasaydın nerdeydin. Sayın Baykal’a kimlerin komplo kurduğu ortaya çıkıyor. Paralel kasetçiler.
Biz Adalet Akademisiyle ilgili kısmı çıkaralım. Şimdi bazıları diyor ki; bir yerden emir mi aldın? Kusura bakmayın Tayyip Erdoğan emirle iş yapmaz. Bizimle ancak müzakere yapılır.
Biz aldığımız kararları istişare ile alırız. Millete karşı olan ne varsa CHP bunların yanında yer alır. Daha 1 ay öncesine kadar hakim ve savcılara en ağır hakaretler eden CHP şimdi bunları savunuyor.”

:ssz::ssz::ssz:Sonra bi gülme geldi bana:ssz:

Şaka bir yana muktedir taktik değiştirmiş.
Eski taktik pek tutmadı galiba ''Biz yolsuzluk yapmış olsak .......yapabilirmiydik'' cümlesinin işe yaramadığını anlamış olacak ki saldırı taktiğine geçmiş.
''Bunlar bana böyle diyo,onlarda bunları bunları yaptı'':51:
Yapanların hepsi cezasını çeksin inşallah,o ayrı konu,ama önce bunlar çekecek...
Aklınca gündem değiştirecek:ssz:
Yersen....:51:

Daha 6 ay oncesıne kadar canım savcım cicim savcımdı şimdi nolduuu demezler mi adama ??
Okyanusotesıne selam yollarken şimdi nasılda haşhaşi nasılda ananasa döndüler demezler mi adama ??
Demezler değil mi ??Demezler?Neden?Etrafında n gazeteci ne haberci bulabılıyorsun..
Özel uçağıyla brüksele gidiyor.Yanında gazeteci sayısı 3.Biri de ROK'un eşi.3 kelimesinden 4ü erdoğan.
Neyi soruyorsun?Neyi diyorsun??

Bana böyle fenaliklar geliyor bu tarz konusmalari dinleyince.
Böyle durumlarda genelde ne deriz en kibar sekliyle: "Olur olur da bu kadar olmaz!".
Anlayan ne demek istedigimi anladi, daha acik yazmasam iyi olur. :27:

[h=2]CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün dile getirdiği iddialara twitter üzerinden cevap verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25646378.asp
[/h]

tehdit işe yaramamış demek ki

Eklentiler

• $22948771.jpg
    $22948771.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
arkadaşlar birşey sorucam chpli arkadaşlar biliyodur
sarıgül yolsuzluk nedeniyle ihraç edilmemiş miydi zamanında
şimdi neden geri döndü
ıspatlandı mı yani yolsuzluk yapmadığı bilen varsa yazsın bu konuyu cidden anlamadım

Son düzenleme:
Şaka bir yana muktedir taktik değiştirmiş.
Eski taktik pek tutmadı galiba ''Biz yolsuzluk yapmış olsak .......yapabilirmiydik'' cümlesinin işe yaramadığını anlamış olacak ki saldırı taktiğine geçmiş.
''Bunlar bana böyle diyo,onlarda bunları bunları yaptı'':51:
Yapanların hepsi cezasını çeksin inşallah,o ayrı konu,ama önce bunlar çekecek...
Aklınca gündem değiştirecek:ssz:
Yersen....:51:

Brükselde o cümle şöyleydi.........biz yolsuzluk yapsak duble yol yapabilir miydik idi.........artık gülemiyorum bile

Başbakanımızın bizzat kendisini dinleseydin burda kimsenin iftira atmadığını belki algılardın......

Basbakanımızın bizzat kendısınıde dinledim merak etme. Kimseye de iftira atıyorlar demedim. Yazdıklarımı daha dıkkatlı okursan sevinirim.

Basbakanımızın bizzat kendısınıde dinledim merak etme. Kimseye de iftira atıyorlar demedim. Yazdıklarımı daha dıkkatlı okursan sevinirim.

Tekrar okudum....aynı sonuç çıktı.........başbakanı bir kere daha dinle bakalım o ne diyecek

Tekrar okudum....aynı sonuç çıktı.........başbakanı bir kere daha dinle bakalım o ne diyecek

İnsanın dışı kabuk olunca içindeki özünden ne beklersın.. Seninle polemiğe gırmıycem. Sen bir kez daha dinle ve at gözlüklerini çıkartıp farklı kaynaklarıda oku dinle araştır. Tamam? Hadi ıyı dinlemeler sana....

İnsanın dışı kabuk olunca içindeki özünden ne beklersın.. Seninle polemiğe gırmıycem. Sen bir kez daha dinle ve at gözlüklerini çıkartıp farklı kaynaklarıda oku dinle araştır. Tamam? Hadi ıyı dinlemeler sana....

Tamam........... sana da iyi geceler:-) :-)
Dinlediğim başbakanın nesini araştıracağım ya hu .....yanlışa yanlış de

Son düzenleme:
Tamam........... sana da iyi geceler:-) :-)
Dinlediğim başbakanın nesini araştıracağım ya hu .....yanlışa yanlış de

Pepe, gelinimiz pekte kibar değil uslübundan anlaşılan ama cevabındaki yaklaşımından dolayı tebrik ediyorum seni:34:

Bunları yazan arkadas sadece sözcü gazetesi okuyor belli... Bende sizlere cok sesli güldüm :)
Yok canım, hergün;
Eğitimajansı
Hürriyet
Sözcü
Okurum,
sırf meraktan mutlaka sabah gazetesinin manşetlere bakarım:ssz:

Sabrına hayran kaldım pepe:9:

Yok canım, hergün;
Eğitimajansı
Hürriyet
Sözcü
Okurum,
sırf meraktan mutlaka sabah gazetesinin manşetlere bakarım:ssz:

Sabrına hayran kaldım pepe:9:

Bende sizlerin kücük davranıslarınıza hayran kaldım bekliyorum daha ne kadar kuculebılır insanlar dıye :) komıksınız

Back