Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bilgilendirme için.emin olmamakla birlikte, 25 nisan kara savaşı anılacağı için devlet başkanlarının 19 nisanda çanakkaleye gelmeye başladığını düşünürek bu tarihe denk getirildiği hakkında tahmin yürüttüm ama sadece tahmin
yok sanırım seçimle ilgili değil, 25 nisanda kara savaşları olduya çanakkalede, 7 ay sürdü, ve şuan prens charles dahil dünya kadar devlet başkanı çanakkalede, dün bugün yarın törenler var, sanırım bile isteye 25 nisana denk getirildi. diğer mesajımda da dediğim gibi tahmin yürüttüm. çünkü çanakkale savaşı 18 marttan ibaret değil, 18 mart deniz savaşı 1 gün, 25 nisan kara savaşı 7 ay sürdü ya ondan olabilir.cnbce de başladı şimdi..çanakkaleyi anma günü geçeli bayağı bir oldu..seçimlere yakın nasbmiş demek
parti ismi vermeden toplantılarında 400 millet vekili çıkarmak gerektiğini neden söylüyor..tamam seçime denk geldi bu şiir desekyok sanırım seçimle ilgili değil, 25 nisanda kara savaşları olduya çanakkalede, 7 ay sürdü, ve şuan prens charles dahil dünya kadar devlet başkanı çanakkalede, dün bugün yarın törenler var, sanırım bile isteye 25 nisana denk getirildi. diğer mesajımda da dediğim gibi tahmin yürüttüm. çünkü çanakkale savaşı 18 marttan ibaret değil, 18 mart deniz savaşı 1 gün, 25 nisan kara savaşı 7 ay sürdü ya ondan olabilir.
orası ayrıca tartışılır, ben de o tartışmalara girmem, daha öncede dedim hiç bi partiye yakın değilim, olmam da. sadece bu konuda bi tahminim vardı onu söylemek istedim, %100 böyle demedim. naçizane fikrimi söyledimparti ismi vermeden toplantılarında 400 millet vekili çıkarmak gerektiğini neden söylüyor..tamam seçime denk geldi bu şiir desek
insanları etkileme gücüne güveniyor benceorası ayrıca tartışılır, ben de o tartışmalara girmem, daha öncede dedim hiç bi partiye yakın değilim, olmam da. sadece bu konuda bi tahminim vardı onu söylemek istedim, %100 böyle demedim. naçizane fikrimi söyledim
şiir falan istemiyorum işçiye emekliye hakkını versinler yeter..orası ayrıca tartışılır, ben de o tartışmalara girmem, daha öncede dedim hiç bi partiye yakın değilim, olmam da. sadece bu konuda bi tahminim vardı onu söylemek istedim, %100 böyle demedim. naçizane fikrimi söyledim