Erdoğan Çanakkale destanı filminde şiir okudu

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Erdoğan Çanakkale destanı filminde şiir okudu
Cumhurbaşkanlığı, Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü için özel bir film hazırladı.

Cumhurbaşkanlığınca, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla tanıtım filmi hazırlandı. Çanakkale Şehitler Anıtı'nın görüntüsü ve "Sen hiç şühedanın sesini duydun mu" sorusuyla başlayan görüntülerde, Çanakkale Savaşı'nı temsilen cephedeki askerlerin tekmil seslerine yer verildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ŞİİR OKUDU
Çanakkale Savaşı ve zaferin yeniden canlandırıldığı “Yüz Yıllık Destan" isimli kısa filmde Recep Tayyip Erdoğan da Arif Nihat Asya'nın “Dua" şiirini okuyor. Tüm televizyonlarda aynı anda ekrana gelen filmde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Çanakkale şehitliğinde dua ederken çekilmiş görüntüleri de kullanıldı.
http://www.ensonhaber.com/624-erdogan-canakkale-destani-filminde-siir-okudu-2015-04-20.html

Son düzenleme:
Bu reklam filmi yasaklanmamis miydi?

chess,
Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu zaten, bu haber yanlış olmuş gibi sanki, çok mu uyudun bugün

chess,
Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı oldu zaten, bu haber yanlış olmuş gibi sanki, çok mu uyudun bugün
ay evet eski tarihliymiş az sonra yeni tarihliyle değiştircem, yeni sandım da
reklam şimdi yine dönüyor ama güncel haber olmuş oldu

sanırım bu yasaklanmaz reklam adı altında değil ama reklam olduğu aşikar
Yenisini koymussun, lakin benim bu adamin sesini bile duymaya tahammulum olmadigindan simdilik bakamadim. Hele ki haberden okudugum kadari ile siir okuyormus, hem de Canakkale sehitleri icin.. Ne de yakisir ya onun agzina.. Savasin dunyayi dize getiren ve fakat kendisinin "ayyas" diyerek kucumsedigi baskomutani Gazi Mustafa Kemal Ataturk'un de hakkini iade etmis mi bu sefer acaba?

bende sonuna kadar dayanamadım, benim aklıma direk kandil programları geldi, bu seçim oy vermeyeceklerden 3-5 milyon oy toplar bu reklam belki daha fazla

Bayıldımm,, bayıldımm,,duygulandımm,, tam sofrayı kuruyordumkii ..elimde tabaklarla kalakaldımm..harikaydı harikaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…