Erdoğan: "Bu ülkenin gençliği Gezi'de gördüğünüz vandallar değil"

Gezi ruhuna kurban ol sen..Şükür ki bir gezi ruhu doğurdun...13 yılda yaptığın tek kayda değer icraat.

Ayrıca gezi alanlarına bir defa olsun gitmemiş, tvden gösterilen, pardon çarpıtılan görüntülerle yetinmiş bazı insanların "cak cak" ahkam kesmesi de komik oluyor..Yazmış olmak için yazmayın yahu..Bizzat şahit olduğunuz meseleler üzerine kesin ahkamlarınızı..

Ha bu ülkenin gençliği elinde satırlarla, odunlarla milleti kovalayan, "bizi Allah gönderdi" diye orda burda semiren, her gün bir kadın şiddetine imza atanlar değil asıl..

şimdi şu aşağıdaki fotoğraf üniversite öğrencisi 'eğitimli' arkadaşların ürünü efenim:

şu aşağıdaki de 'millet'in vekilinden.. yüzü de nasıl gülüyor garibimin hökümeti devireceğini sanıyordu ya o yüzden mutluydu garipciikk

şooo aşağıdaki fotoğraf da kendini aydın zanneden yozdilden efenim;

yazık yahu bunları görünce vallahi üzülüyorum

şuuu aşağıdaki fotoğraf da vatandaş ahmetten;

sanki bu gezideki vandallar molotof değil de çiçek atmış gibi konuşuyorlar.

kusura bakmayın biri çıkıp molotofla demir bilyeyle gösteri yapıyorsa ben ona vandal derim çiçek çocuk demem bazıları gibi.

bu vandalların yüzünden zamanın birinde serap adında bir genç kızımız öldü.

sahih niyetli olanlar ortalık karışınca terk ettiler zaten. geriye sağa sola molotof atan illegal örgütlerle, bu örgütlerin kullandığı 'hükümet yıkılsın da ne olursa olsun'cu grup kaldı bir tek.

geziyi proveke eden hükümettir.günlerce sessiz sakin eylem yaparlarken iş çıkmayacağını anladılar tabii ve bir sabah gençlerin üstüne polisleri salıp yakıp yıkma emri verdiler.araya da biraz provakatör karıştırıp istediklerini elde ettiler.

Bunu biliyorlar fakat bilmemezlik yapiyorlar. Molotov atmak ile suçluyorlar fakat hükümetin gazli kapülleri öyle firlatmasina birsey demiyorlar. Hükümetin tank ile tazyikli su'yu bir hastaneye bile atmasina birsey demiyorlar. Ya duran adama bile müdahale ettiler ya!! Yani birak molotovu felan. Ki çok iyi biliyorlar o molotvçular geziciler tarafindan atilmadi, hükümet yalnisindan atildi, gezicilere çamur atmak için.

Ki Gezi olayi "olay" bile olmazdi eger Erdogan istemeseydi. Hiç bir noktada sagduyulu davrandimi? Hatta onun yerine, gençler öldügünde, ülke kaos oldugunda ULKEDE BILE DEGILDI!! Hatta ülkeye geri geldiginde havai fisek ile geri gelip, gurur ile "ben polislere o emiri verdim" demisti. Hatta bunun üstüne, iyicene olaylari karistirmak için iki yalan atti. Hem camide içki içtiler yalani atti, hem kabatas yalanini atti. Bu ülkede iç savas çiksaydi bu gezicilerden dolayi degil, tamamen Erdogandan dolayi olurdu.

Tabiki erdogacilar bunu konusmazlar. Varsa, yoksa, molotov. Baska birsey bilmiyorlar, konusmuyorlar, çünkü isine gelmiyor. Ya bir taraftan diyorum, tartisma, bosuna gidiyor bu laflar ama yine duramiyorum iste...

Son düzenleme:

Olan ölen masum gençlere oldu zaten,daha hala çıkıp iyiki gezi ruhu olmuş diye "cak cak" konuşanlar var...Hee iyiki olmuş bencede,böylece ne yapılırsa yapılsın sandık dışında bi halt edilemeyeceğini herkes anlamış oldu ! Hepi topu bu kadar işte, artık bu ruh size ömür boyu yeter...

Ahhh güzel ülkem ahhh.

Serap'ı öldürenin kim olduğunu bilmiyorsunuz galiba, ya da duydunuz ama her zamanki gibi montaj dublaj santaj. Hanımefendiciğim Serap'ı öldüren Mit elemanı çıktı

sandığa giderken hayaller gezi olayları, gerçekler vatandaş ahmet

Tabi oylar çalınırsa sandık başında bir şey yapamayız biz çalmıyoruz. 'Cak cak' konuşma tabiri de bence sizin gibilere mahsus zira geziye destek verek kimsenin cak cak konuştuğunu görmedim. Ama geziyi tü kakalayan birçok kişinin yalan yanlış bilgiyle caklamasına şahit oldum.

şooo aşağıdaki fotoğraf da kendini aydın zanneden yozdilden efenim;

Eki Görüntüle 1455863
yazık yahu bunları görünce vallahi üzülüyorum
Diğerlerini bilmem de,"direniş 24 saat daha devam ederse AB kararıyla hükümet düşecek" saçmalığının gerçek olmadığını ben bile kısıtlı siyaset ve hukuk bilgimle biliyorken Yılmaz Özdil'in buna inanması mantık dışı.Ayrıca Yılmaz Özdil'in twitter hesabı da değil bu fake hesap

Sondaki vatandaş ağır sacmalamis. Hani o dalga gectiklerinizden bile ağır.

Kardesim Esad, Israilden aldığı ödül, Amerika icazetsiz is yapamama falan fisman iste. Hepsini bilip de bunları yazmak ayik bir kafanin ürünü olamaz.

Epey güldüm sayenizde aglanacak halimize.

yapma yaaa. hani kanıt?

onu da açın siz araştırın armut piş ağzıma düş derler bu dediğinize. Niye kanıt istiyorsunuz onu da anlamadım bunca olay kameralarla ses kayıtlarıyla kanıtlandı, bilirkişiler montaj değil dedi inandınız mı ? İnanmadınız, şimdi neyin kanıtını istiyorsunuz

Tüm dünyanın gördüğü bildiği şeyi siz kendi ülkenizde bunca kanıtla göremeyin sonra biri doğru bir şey yazınca eee kanıt!

hükümet eylemcilere karışmasa,ne yakıp yıkma olacaktı,ne de polisler o gençleri öldürecekti.ama sessiz sakin eylem hükümetin işine gelmezdi,mağdur edebiyatı yapamazlardı

ya ben de bunu anlamıyorum. Sessiz sakin bir park eylemini sabaha karşı cadırları yakarak bu hale getiren hükümet, çıkmışlar insanları suçluyorlar. El vicdan diyorum susuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…