- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
-
- Konu Sahibi vargasabreu
Gezide herşey güzel başladı,güzel ilerledi,güzel bitti yani öylemi... Herkes kitap okuyup müzik dinliyor,birbiriyle yiyeceklerini paylaşıyor,çiçekler dağıtıp,gülücükler saçıyordu ise dükkanları yağmalayan,otobüsleri yakan, kamu binalarını yıkan kimdi sahi ? Haber deki "vandal" tanımı çok açık bunları gösteriyorken,molotoflu,demir bilyeli,taşlı diye özellikle betimliyorken, illede kendini bu gruba dahil eden sizsiniz ben değilim ! Demekki neymiş geziye katılan herkes bu ülkenin genci değilmiş..."gezi " denilince akla topyekün eli taşlı sopalı vatan hainleri gelemeyeceği gibi,eğitimli gerçekten iyi niyetli insanlarda gelmemeliymiş...
orda konuştuğu kesim sadece imamhatipliler mi
orda isteseniz sizde bulunamazmıydınız
yasak mıydı
yalan mı gezide vandallar yok muydu ?bariz burdaki herkes söyledi nemalanlar var diye
ben gezi olaylarında ilk etapta helal be demiştim helal bu gençlere
amannn amann 2.gün bi baktık ki asıl amaç çıktı ortaya
işte o noktada sahih niyetliler orayı terkedecekti
bu ülkenin gençliği burada demiş
e bende yoktum orda ne yani ben bu ülkenin genci değil miyim bunu mu anlamalıyım
ayrıca rica edicem siz biz nedir
şimdi SEN (bunu bilinçli yazıyorum siz olunca sizin kesiminiz gibi anlamayın diye ) bu ülkenin bir geleceğine ışık tutabilecek bi genci olmadığını zorla neden çıkarıyorsun koskoca bir yazıdan.......
geziyi proveke eden hükümettir.günlerce sessiz sakin eylem yaparlarken iş çıkmayacağını anladılar tabii ve bir sabah gençlerin üstüne polisleri salıp yakıp yıkma emri verdiler.araya da biraz provakatör karıştırıp istediklerini elde ettiler.
sanki bu gezideki vandallar molotof değil de çiçek atmış gibi konuşuyorlar.
kusura bakmayın biri çıkıp molotofla demir bilyeyle gösteri yapıyorsa ben ona vandal derim çiçek çocuk demem bazıları gibi.
bu vandalların yüzünden zamanın birinde serap adında bir genç kızımız öldü.
sanki bu gezideki vandallar molotof değil de çiçek atmış gibi konuşuyorlar.
kusura bakmayın biri çıkıp molotofla demir bilyeyle gösteri yapıyorsa ben ona vandal derim çiçek çocuk demem bazıları gibi.
bu vandalların yüzünden zamanın birinde serap adında bir genç kızımız öldü.
Olan ölen masum gençlere oldu zaten,daha hala çıkıp iyiki gezi ruhu olmuş diye "cak cak" konuşanlar var...Hee iyiki olmuş bencede,böylece ne yapılırsa yapılsın sandık dışında bi halt edilemeyeceğini herkes anlamış oldu ! Hepi topu bu kadar işte, artık bu ruh size ömür boyu yeter...
Olan ölen masum gençlere oldu zaten,daha hala çıkıp iyiki gezi ruhu olmuş diye "cak cak" konuşanlar var...Hee iyiki olmuş bencede,böylece ne yapılırsa yapılsın sandık dışında bi halt edilemeyeceğini herkes anlamış oldu ! Hepi topu bu kadar işte, artık bu ruh size ömür boyu yeter...
Diğerlerini bilmem de,"direniş 24 saat daha devam ederse AB kararıyla hükümet düşecek" saçmalığının gerçek olmadığını ben bile kısıtlı siyaset ve hukuk bilgimle biliyorken Yılmaz Özdil'in buna inanması mantık dışı.Ayrıca Yılmaz Özdil'in twitter hesabı da değil bu fake hesapşooo aşağıdaki fotoğraf da kendini aydın zanneden yozdilden efenim;
Eki Görüntüle 1455863
yazık yahu bunları görünce vallahi üzülüyorum
sandığa giderken hayaller gezi olayları, gerçekler vatandaş ahmet
Ahhh güzel ülkem ahhh.
Serap'ı öldürenin kim olduğunu bilmiyorsunuz galiba, ya da duydunuz ama her zamanki gibi montaj dublaj santaj. Hanımefendiciğim Serap'ı öldüren Mit elemanı çıktı
Sondaki vatandaş ağır sacmalamis. Hani o dalga gectiklerinizden bile ağır.şimdi şu aşağıdaki fotoğraf üniversite öğrencisi 'eğitimli' arkadaşların ürünü efenim:
Eki Görüntüle 1455858
şu aşağıdaki de 'millet'in vekilinden.. yüzü de nasıl gülüyor garibimin hökümeti devireceğini sanıyordu ya o yüzden mutluydu garipciikk
Eki Görüntüle 1455860
şooo aşağıdaki fotoğraf da kendini aydın zanneden yozdilden efenim;
Eki Görüntüle 1455863
yazık yahu bunları görünce vallahi üzülüyorum
şuuu aşağıdaki fotoğraf da vatandaş ahmetten;
Eki Görüntüle 1455866
yapma yaaa. hani kanıt?
hükümet eylemcilere karışmasa,ne yakıp yıkma olacaktı,ne de polisler o gençleri öldürecekti.ama sessiz sakin eylem hükümetin işine gelmezdi,mağdur edebiyatı yapamazlardı
Sen kedileri birak Kagithane de kesinlesmis oy hirsizligindan haber ver. Olamaz imkansiz vs diyenler bu buzdaginin gorunen kismiysa demekahh şu kediler olmasaydı bir neler olacaktı da
ahh şu kediler olmasaydı bir neler olacaktı da