- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.400
-
- Konu Sahibi vargasabreu
Ne meraklısınız yahu sizinle farklı düşünenleri alıntılayıp cak cak hesap sormaya!
Bende böyle düşünüyorum sana ne ?
Geziye katıldık. Üstümüze alınıyoruz. Neye dayanarak böyle düşünüyosn? Laf atıp çekilmekle olmuyor hele ki bize atıyorsan o lafı
Valla burada akp seçmenine dolaylı- dolaysız hakaret edip,yada yapılan hakaretleri beğenip,sonrada gelip konuya yaptığım yoruma "üstümüze alınıyoruz " demeniz de enteresan yani...Bu durumda ya hiç adil değilsiniz yada fazla alıngansınız...Üstünüze alınabilirsiniz sorun yok,ben böyle düşünüyorum ne yapayım ? Yorum yapanların çoğundan farklı düşünüyorum diye yorum yazmayayım mı ?
Akp hakkında konuşurum. Akp seçmenine yorum yapmam.
Cevap veremedim konuyu saptırıyosun.
Yorum yazma demedik daha açık yaz.
Farkli dusunmek degil bu. Olan bi seyi inkar etmek. Geziye katildik. Turkiyeliyiz. Bu ulkenin genciyiz. Sen diyorsun ki degilsin. Ne demek be degilsin? Beni bu ulkeden saymamak senin de kimsenin de haddine degil. Sen ne kadar ulkenin genciysen ben de o kadar genciyim. Otekilestiremezsin. Bu farkli dusunmek degil. Altini cizerek soyluyorum idrak edebil diye bak. Farkli dusunmekle alakasi yok.Ne meraklısınız yahu sizinle farklı düşünenleri alıntılayıp cak cak hesap sormaya!
Bende böyle düşünüyorum sana ne ?
Gezide gordugunuz vandallar diyince biz de buna dahil oluyoruz. Bu ulkenin gencligi iste buradadir diyince de biz haricen konusmus oluyor. Alt metin okuyamiyor musunuz diyecegim de bariz ortada be kardesim.iyide gezide ortaşlığı ateşe vermemiştiniz
bir güzel oturup kitap okumuştunuz hani
hani polisler karıştırmıştı ortalığı
Bu ülkenin gençliği Gezi’de gördüğünüz vandallar değildir. Bu ülkenin gençliği etek giyerek sokakları ateşe veren o provokatörler değildir. Bu ülkenin gençliği masum kızlarımızı alçakça katleden o ırz düşmanları asla değildir. Bu ülkenin gençliği işte buradadır.
evet değilseniz sorun ne?
hayır yani koskoca konuşmadan çıkarınlana bakın
orda konuştuğu kesim sadece imamhatipliler miGezide gordugunuz vandallar diyince biz de buna dahil oluyoruz. Bu ulkenin gencligi iste buradadir diyince de biz haricen konusmus oluyor. Alt metin okuyamiyor musunuz diyecegim de bariz ortada be kardesim.
Ya istemsiz guldum kusura bakmayin. Cidden hicbir iyi niyet, savunulacak hicbir tarafi yok bu konusmanin. Siz mi pollyannasiniz, ben mi pesimistim bilemedim. Ama bana bu ulkenin cumhurbaskaninin, basim acik, alevi ve solcu olmama ragmen beni ayristirmadigini ve cani gonulden kucakladigini soyleyebilir misiniz? Her konusmasinda geziye katilanlara da, alevilere de, ateistlere de bi ton sallayan bir cumhurbaskaninin su konusmasindan inceler cikarip masum olduguna nasil inanabilirim? Yapmayin ne olur.orda konuştuğu kesim sadece imamhatipliler mi
orda isteseniz sizde bulunamazmıydınız
yasak mıydı
yalan mı gezide vandallar yok muydu ?bariz burdaki herkes söyledi nemalanlar var diye
ben gezi olaylarında ilk etapta helal be demiştim helal bu gençlere
amannn amann 2.gün bi baktık ki asıl amaç çıktı ortaya
işte o noktada sahih niyetliler orayı terkedecekti
bu ülkenin gençliği burada demiş
e bende yoktum orda ne yani ben bu ülkenin genci değil miyim bunu mu anlamalıyım
ayrıca rica edicem siz biz nedir
şimdi SEN (bunu bilinçli yazıyorum siz olunca sizin kesiminiz gibi anlamayın diye ) bu ülkenin bir geleceğine ışık tutabilecek bi genci olmadığını zorla neden çıkarıyorsun koskoca bir yazıdan.......
Hassasiyetiniz için ben TSK ederimHaklisiniz ama hani bilgi birikimleriyle alakali kendi gozlemimi yansittim.
Hicbir kutsali asagilama gayretiyle yazmadim yazdiklarimi. Ki zaten bu benim haddim degildir kimsenin de haddi degildir.
Uyariniz icin tesekkur ederim yanlis ifade etmisim kendimi tekrar tesekkurler... :)
Farkli dusunmek degil bu. Olan bi seyi inkar etmek. Geziye katildik. Turkiyeliyiz. Bu ulkenin genciyiz. Sen diyorsun ki degilsin. Ne demek be degilsin? Beni bu ulkeden saymamak senin de kimsenin de haddine degil. Sen ne kadar ulkenin genciysen ben de o kadar genciyim. Otekilestiremezsin. Bu farkli dusunmek degil. Altini cizerek soyluyorum idrak edebil diye bak. Farkli dusunmekle alakasi yok.
tamam pollyanna tamam :) beni hic ayristirir mi cumhurbaskani... Acik olsam da, alevi olsam da, solcu olsam da beni hep kucaklar aaa hic otekilestirir mi askolsun canisi...Gezide herşey güzel başladı,güzel ilerledi,güzel bitti yani öylemi... Herkes kitap okuyup müzik dinliyor,birbiriyle yiyeceklerini paylaşıyor,çiçekler dağıtıp,gülücükler saçıyordu ise dükkanları yağmalayan,otobüsleri yakan, kamu binalarını yıkan kimdi sahi ? Haber deki "vandal" tanımı çok açık bunları gösteriyorken,molotoflu,demir bilyeli,taşlı diye özellikle betimliyorken, illede kendini bu gruba dahil eden sizsiniz ben değilim ! Demekki neymiş geziye katılan herkes bu ülkenin genci değilmiş..."gezi " denilince akla topyekün eli taşlı sopalı vatan hainleri gelemeyeceği gibi,eğitimli gerçekten iyi niyetli insanlarda gelmemeliymiş...
Seni ayakta alkışlıyorum arkadaşım..helal olsun sana bana bizim gibilere..
Gezi ruhu o kadar güzeldi ki..Onu yaşayanlar beni çok iyi anlar.
Kızlı-Erkekli yürüdük el ele.Birlikte yattık çadırlarda.
Birlikte koştuk birlikte bağırdık.
Ne bir taciz ne bir saygısızlık gördük.Teyzeler evlerinden yemekler getirdi..Askerler maske dağıttı doktorlar yardımcı oldu..Hiç tanımadığım bir el tutup yerden kaldırdı..Koştuk gaz yedik canımıza kasdettiler.
Canımızı aldılar.
Ali İhsanımızı Berkinimizi Aldılar..Ama Vandal Biziz öyle mi ?
Polisimiz destanlar yazdı diye bağırdı bangır bangır..Korkusuna kaçtı ülkeden.Köşe başlarında sıkıştırdılar gençlerimizi..Ama vandal yine biziz.
Siz ne anlarsınız ki ? Gezi ruhundan çünkü sizin Türkiye'niz değil burası.
Emine , Bülent ,Tayyip 3 lüsü neden ağlamadınız bu ölen fidanların arkasından..? MISIRLI ESMA olmadıkları için mi ?
Velhasılı kelam tüm dünya öğrendi sizi..Bize vandal demişsin vız gelir.