Erdoğan: 'Bu Dövmeler Ne Ya?'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898
Başbakan Tayyip Erdoğan, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Ve Eğitim Tesisleri'nin açılış töreninde Galatasaray'ın genç futbolcusu Berk Yıldız ile ilginç bir diyalog yaşadı

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim ve Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören tarafından karşılanan Erdoğan, tesis girişinde bekleyen genç futbolcularla ayak üstü sohbet etti.

18 yaşındaki Galatasaraylı genç futbolcu Berk Yıldız'ın kolundaki dövmeyi gören Başbakan, "Bu dövmeler ne ya? Niye böyle vücuduna zarar veriyorsun?" dedi.

Sözlerini, "Yabancılara aldanmayın. İleride Allah muhafaza, cilt kanserine varıncaya kadar yapabilir" diye sürdüren Erdoğan, Fatih Terim'i de yanına çağırarak, aynı sözleri tekrarladı.

Genç futbolcunun dövmeleri silmek için Başbakan Erdoğan'a söz verdiği öğrenildi.

DHA

Son düzenleme:

Benim dövmemi görse kesin çemkirir gcık oluyor ya ondan

Onada mı karışmış? :)
Arda' nın da saçına laf etmişti.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir o kalmıştı karışmadığı bir de Fatih hocayı da yanına çağırıp şikayet etmiş herşey bitti bir tek bu kaldı çünkü. Yahu demezler mi sanane diye cilt benim keyif benim. Cilt kanseri yapıyormuş filan o zaman yurtdışında herkesin kanserden kırılması lazım dövmesi olmayan yok. Bir de dövmesi olanları fişlemesinler artık kızlı erkekleri evlerden sonra bir de bu çıktı ne seviyor insanların özel yaşamlarına karışmayı gereksiz işler.

erdoğanın silüetini koluma dövme yaptıracağım. eminim hoşuna gider.

Çocukcağız da söz vermiş ya sildiricem diye. ay biraz tut çeneni bir şeye de karışma be İşte hep bundan kaybediyorsun :)

Şimdi bizeneki erdoğanın çükündeki piercingten epilasyonlu kaportasında yazan ''gönül kapım açıktır çalmadan gir içeri''kabartmasından!!!!
Bizi hiç ilgilendirmez tamamen kişisel tercihi ...

bu nasıl kelimelir . nasıl cümleler böyle. iğrendim

pembeciğim. Ben mesela bir insanla aynı görüşte olmasam da sevebilirim. Abdullah Gül ne sakin ne yumuşak bir insan öyle. Seviyorum cidden. Akp'li sevdiğim başka isimler de var sayamayacağım şimdi. Bu ülke çok kötü liderler gördü yine de sevildi yani. Ne biliyim Süleyman Demirel olsun, Turgut Özal olsun farklı görüşler olsa da çok şeyini eleştiriyor da olsa sempatik isimler bana göre. En azından kimse bu kadar nefret etmedi onlardan. Erdoğan'ın farklı bir duruşu var. Onu seven seviyor, sevmeyenler bildiğin nefret ediyor. Bence bu bir kayıptır.

Son düzenleme:

erdoğanınn niye sevilmediği gün gibi ortada. başbakanımıza diğerlerine yaptıkları gibi yapamadılar. kimini astılar kimini zehirlediler. başbakana bunu yapamacyınca da kudurdular. gayet iyi biliyorsunuz. evet seven seviyor her zaman da artıyor sevenleri .

Allah'tan kimsenin hayatına karışmıyor da insanlar özgürce, istedikleri gibi yaşıyorlar.

biz yerli hannibalız erdoğanı katledemedik pişirip yiyemedik o yüzden nefret ediyoruz doğru.

Yne alakasız bir cevap ama şaşırmıyorum artık

yakinda sac renklerine ve sekillerine de karisir.
eeeeeee baska.......
sirada yatak odasi var...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…