Erdoğan: Avrupa'da 1. dünyada 7. sıradayız

Yalniz resmen bir cumhurbaskani secim mitingi yapiyor hatta su fetih mitinginde ayasofyayi ibadete acacagini soyleyecekmis.Son kozlarimi oynayayim istemis.Bu haksiz hukusuz secim ortamindan ne cikarsa ciksin sonuc AYİP olacaktir.

Aslında bu adam hasta bence,kendine ait bir ütopyası var.O ütopya için böyle konuşuyor.
Dalga mı geçiyosun sen ya ,hahahah avrupa 'da birinci ha?
Ya yemin ediyorum,utanıyorum artık.Avrupadaki adam bunla dalga geçiyor ya ,farkında değil mi anlamıyorum.

ah rte,birazcık halkın içine girsen de gerçeklerle yüzleşsen,çiftçi bitti,bitirdiniz yanlış politikalarla.üretemiyor çiftçiler maalesef

ah rte,birazcık halkın içine girsen de gerçeklerle yüzleşsen,çiftçi bitti,bitirdiniz yanlış politikalarla.üretemiyor çiftçiler maalesef
Sadece çiftçi mi Hayvancılık da bitti. Sanayi de bitti. Hazırdan yiyoruz.
Adam tutmuş Avrupa'da 1. Yiz diyor. Dünya'da 7. Imişiz.
Biz illa bir derecelendirmeye gireceksek, bu hayal dünyasıyla ancak Dünyanın 7. Harikası oluruz.

varya eski yaşadığımız yer ovaydı,çok verimli topraklar var.15 sene öncesi çiftçiler muhteşem kazanıyordu.evleri arabaları,traktörleri vardı.şu anda bittiler.köyler boşaldı.topraklar boş kaldı.

Topraklarımız verimli ama eken Biçen yok, ekseler bile kotalı.
Herşeyi ithal ediyoruz. Köyler Dediğin gibi bitmiş durumda.
Insanlar Hükümetin verdiği yoksulluk maaşı, bedava erzak gibi sosyal yardımlardan medet umuyor.
Gelişmeyi bedava yemek zannediyorlar.
Bu olgu da yerleşti insanımızın beynine ne güzel.
Çalışıp devamlılık Sağlamak yerine bu yöntemi kendilerine yakıştırıyorlar.
Kimi de şehirlere inip insanüstü bir yaşamı tercih ediyor.
Köle düzeni çerçevesinde herkes mutsuz hayatına devam ediyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…