• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erdoğan: Atatürk posterini niye sallıyorsun?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.838
898
Aydın’da düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, yolda kendisine Atatürk posteri sallayanlara tepki gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Aydın'da düzenlenen mitingde konuşması sırasında şu olayı anlattı

Erdoğan "Buraya gelirken birileri bana Atatürk posteri sallıyor. Bana niye Atatürk posteri sallıyorsun? Laf üret, iş üret. Paraların üzerinden Atatürk’ün resmini kaldırıp, İnönü’nün resmini alan partisin. Sizin geçmişiniz kirli. Camileri ahıra, depoya çevirdiniz. Demokrasiye değil, darbelere bağlandınız." dedi.

12 yıl boyunca çetelerle çok kararlı şekilde mücadele ettik. Bu mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz hiç endişeniz olmasın. En son çete paralel yapı. Bu çeteyi de bitireceğiz. Hiç endişeniz olmasın bunları tasfiye edeceğiz. Devletimize, ulusal güvenliğimize tehdit oluşturan bu yapıyı tasfiye edeceğiz, iki kere iki dört.

İki tane gazete haber yapıyor. Benim oğluma bir sitede evi olduğuna dair haber yapmışlar. Davayı açtık. Bunlarda yalan var, iftira var. Sen nasıl din istismarı yapıyorsun? Pensilvanya’daki yeni Ergenekon’la da mücadele edeceğiz.

Biz 12 yıl boyunca işimize baktık, bundan sonra da işimize bakacağız.

Bunlar ayrımcı, bunlar kaymak takımın partisi bu CHP. Ne diyorlar 'Beyaz Türklermiş' onlar, biz de 'zenciymişiz'. Ben kabul ettim. Eğer bu milletin hizmetkarı olmak zenci olmaksa ben zenciyim. Çünkü Allah, 'Ne beyazın siyaha ne siyahın beyaza üstünlüğü yoktur' diyor. 'Üstünlük Hakk'a yakınlıkla ölçülür, belirlenir' diyor."
milliyet

ege nin bazı şehirleri pek yaramıyo akpye

Atatürk posteri sallamak bana göre de abes...
Atatürk nereeee Erdoğan nere, ney ne ile kıyaslanıyor ne bekleniyor. :50:
CHP'nin de hala Atatürk üzerinden prim yapmasına anlam veremiyorum sanki hala onun yolundalarmış gibi.

Atatürk posteri sallayanların chp li olduğu nerden biliniyor ki

akp ye karşı kim bişey yapsa chp li deniyor bende bunu anlamıyorum, belki diğer partileri destekleyen birileriydi, neden diğer partiler yok sayılıyor ki, bu da mı bi taktik acaba?

ayrıca bu mitingte konuşulduğuna göre, Atatürk üzerinden prim yapmaya çalışan sadece chp değil

ayrıca Atatürk posteri sallamak ya da asmak ne zamandan beri nahoş kabul edilir oldu

Son düzenleme:
Atatürk posterini sallamanın nesi kötü ne var bunda?
Bide CHP'li demiş ne yani bu ülkede AKP'ye oy vermiş biri Atatürk posteri sallayamaz mı?
Atatürk posteri salladığında bile ötekileştiriliyorsun yazık çok yazık.

Ya gerçekten hemen Atatürk posteri salladın chp li oldun adam o kadar kin dolu ki Atatürk'e onun son verdiği gerici ne varsa getirmek niyetindeler dini sömürüp chp onu bunu yapmış posterle bunun ne alakası var gösteren kişi senin koyduğun dayatmalar değil, Atatürk'in izinden gidiyoruz demek istemiş ama sindirememiş ki meydanlarda konu ediyor bunu. Hiçbir zaman Atatürk demedi hep Gazi Mustafa Kemal dedi. Ne bekliyoruz ki. Adını silmek için elinden geleni yapıyor işte bir konu vardı islam düşmanı diye başlığı vardı peki Erdoğan'ın ne keşke karşıt görüş başlıklarını da okusalar biz okuyoruz çünkü. Her Atatürk'ü seven chp li yani düşman peki bu ne oluyor?

ben Atatürkün siyasi simge oluşunu kesinlikle kabul etmiyorum, yapmaya çalıştıkları bu, işyerimde de en güzel köşede resmi var, ve bunun kesinlikle siyasi görüşümle falan alakası yok

Aydın’da düzenlenen mitingde konuşan Başbakan Erdoğan, yolda kendisine Atatürk posteri sallayanlara tepki gösterdi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisince Aydın'da düzenlenen mitingde konuşması sırasında şu olayı anlattı

Erdoğan "Buraya gelirken birileri bana Atatürk posteri sallıyor. Bana niye Atatürk posteri sallıyorsun? Laf üret, iş üret. Paraların üzerinden Atatürk’ün resmini kaldırıp, İnönü’nün resmini alan partisin. Sizin geçmişiniz kirli. Camileri ahıra, depoya çevirdiniz. Demokrasiye değil, darbelere bağlandınız." dedi.

12 yıl boyunca çetelerle çok kararlı şekilde mücadele ettik. Bu mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz hiç endişeniz olmasın. En son çete paralel yapı. Bu çeteyi de bitireceğiz. Hiç endişeniz olmasın bunları tasfiye edeceğiz. Devletimize, ulusal güvenliğimize tehdit oluşturan bu yapıyı tasfiye edeceğiz, iki kere iki dört.

İki tane gazete haber yapıyor. Benim oğluma bir sitede evi olduğuna dair haber yapmışlar. Davayı açtık. Bunlarda yalan var, iftira var. Sen nasıl din istismarı yapıyorsun? Pensilvanya’daki yeni Ergenekon’la da mücadele edeceğiz.

Biz 12 yıl boyunca işimize baktık, bundan sonra da işimize bakacağız.

Bunlar ayrımcı, bunlar kaymak takımın partisi bu CHP. Ne diyorlar 'Beyaz Türklermiş' onlar, biz de 'zenciymişiz'. Ben kabul ettim. Eğer bu milletin hizmetkarı olmak zenci olmaksa ben zenciyim. Çünkü Allah, 'Ne beyazın siyaha ne siyahın beyaza üstünlüğü yoktur' diyor. 'Üstünlük Hakk'a yakınlıkla ölçülür, belirlenir' diyor."
milliyet

Camileri ahira mi cevirdiniz? Yahu bu iktidardan once kimse ibadetini yerine getirmiyor muydu? Bu ulkede her zaman her okulun dibine dahi cami diktiler, okuldan cok cami olayi bu iktidar ve oncesinde var olan bir sey, yeni degil ki bu, her yapilani kendine yamamak nasil bir mantik hatasidir?!!

Cete pralel yapi:53: Tey allahim, kurtlar vadisi favori dizi olursa sonumuz da boyle olur, isin icinden cikamadi mi, vay cete, vay lobi, bir gunumuze, bir normal dunyaya donun artik ya...

Onceki dostla cikar catismasi olunca o da Ergenekon'cu oldu:9::9: Karsit goruse sahip herkes ve cikarlarin catistigi herkes Ergenekon'cudur, buyrun buradan yakin...

Son olarakta su Beyaz Turk-Zenci konusuna cok guldum, daha oncede bahsetmistim, kutuplastirma icin ne yol varsa deniyorlar, Amerika'nin birebir politikasi ama sorun surda sen benzer politikayi al tamam eyvallah ama bari halkina uyarlama zahmetinde bulun, :9::9:
Boyle dediler, e iyi de kim dedi? Biz beyaz turkuz, onlar zenci diyeni ben bulsam ben carparim iki tane, bu kadar sig mantik varsa eger zaten o insanlar icinde olduklari ideolojiyi zerre kadar iclerine, akillarina sindirememislerdir, ama genelleme yapabilir miyiz? Hayir!!

Halki bilerek cahillestiren ve kutuplastiran bu politikalar artik cok alenane, biraz onlarin buyruklari ile degil de kendi zekamiz, vicdanimizla yasasak, karar versek, yol alsak, aslinda hicbir sorunumuz kalmaz...

bu paragraftanda bişey anlamadım, alakasız cümleler birbirine bağlanmış gibi

kime, sen nasıl din istismarı yapıyorsunuz diyor

TBB odası haklı mı ne ? resimden bile huylanıyor.

TTB’nin basın duyurusunun tam metni:

“Gezi olaylarını faiz lobisi çıkardı. Dolmabahçe Camii’nde içki içtiler. Benim başörtülü bacılarıma saldırdılar. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Gezi Direnişi’nden bu yana kullandığı ayrıştırıcı, ötekileştirici, kutuplaştırıcı dili hekimler olarak kaygıyla izliyoruz. Dün Gaziantep Mitingi’nde Berkin Elvan’la ilgili söylediklerini dinlediğimizde ise dehşete kapıldık. Normal/de hiç kimse çocuklarını kaybetmiş iki aileyi karşı karşıya getirmeye çalışmaz. Normal/de hiç kimse ekmek almaya giderken polis tarafından başından vurulan, 269 gün ölümle pençeleştikten sonra hayatını kaybeden 15 yaşındaki bir çocuğu terörist ilan etmez. Normal/de hiç kimse oyun çağında öldürülen bir çocuğun mezarına konan oyuncak misketleri “demir bilye” olarak çarpıtmaz. Normal/de hiç kimse daha iki gün önce evlâdını toprağa vermiş bir anneyi miting meydanında yuhalatmaz.

Bizler hekimiz. İnsanın bin bir ruh halini, bin bir duygu durumunu biliriz. Başbakan Erdoğan’ın duygu durumundan endişe duyuyoruz. Fevkâlâde endişe duyuyoruz. Kendisi, çevresi, ülkemiz adına endişe duyuyoruz. Endişemizi kamuoyuyla paylaşıyoruz."

Çok doğru söylemiş ..
Nasılki birileri Erdoğana dini kullanıyor diyorsa pekala onlar da ATATÜRKÜ kullanıyorlar .
Bize bu sahte ATATÜRKÇÜLÜK sökmez demek istemiş.
Zaten başka bildikleri bir şey yok .
Memleket adına ne yapmışlar bugüne kadar.
Sorsan acaba kaç kere nutuk okudular ,haybeye ATATÜRKÇÜLER işte..

bence de ttb haklı

Son düzenleme:
Back