- 11 Ocak 2013
- 593
- 591
banlanma sebebi öylemi? ben uyduruyorum bu kelimeri yani?? böyle kelimeler yazilmadi ve yazanlarda banlandi demek???Yuuuuh uydurmanın da bu kadarı.Benim buradaki herhangi birine cahil,kör,aptal,omurgasız vs dediğim tek bir mesajımı bulamazsın,olsa zaten 50 kere banlanmıştım şimdiye kadar.Gözünü nasıl bi hırs bürümüşse iftira işine de girmişsin artık hayırlı olsun.Polemiğe devam edip senin yüzünden banlanmak istemiyorum,git bi soğuk duş filan al anca sakinleşirsin.
bence sizin bir soguk dusa ihtiyaciniz var hafizaniz yerine gelir... ayrica cümlelerinizi süsleyince anlamlari degismiyor bunuda bilin ve yazmadim öyle seyler demeyin burda harfi harfine mi yazmak gerek illa yazdiklarinizi?? siz ve sizin düsüncenizdekiler yazdim okumayida unutmussunuz bu arada gecmis olsun...
iftira isinde siz bastan beri varsiniz burda insanlar erdoganin eksikleri yanlislarida var ama yaptigi iyi icraatler de var körü körüne desteklemiyoruz ama daha iyi bir alternatifte yok o yüzden oyumuz ona diyorlar ama siz onlari hala körü körüne erdogani destekleyen ve hatta avukati olan insanlar gibi görüp hesap soruyorsunuz simdi söyleyin kim iftiraci???????