Erdoğan: Aslan yattığı yerden belli olur, ‘Ak Saray’ın maliyeti 1 milyar dolar

Yuuuuh uydurmanın da bu kadarı.Benim buradaki herhangi birine cahil,kör,aptal,omurgasız vs dediğim tek bir mesajımı bulamazsın,olsa zaten 50 kere banlanmıştım şimdiye kadar.Gözünü nasıl bi hırs bürümüşse iftira işine de girmişsin artık hayırlı olsun.Polemiğe devam edip senin yüzünden banlanmak istemiyorum,git bi soğuk duş filan al anca sakinleşirsin.
banlanma sebebi öylemi? ben uyduruyorum bu kelimeri yani?? böyle kelimeler yazilmadi ve yazanlarda banlandi demek???
bence sizin bir soguk dusa ihtiyaciniz var hafizaniz yerine gelir... ayrica cümlelerinizi süsleyince anlamlari degismiyor bunuda bilin ve yazmadim öyle seyler demeyin burda harfi harfine mi yazmak gerek illa yazdiklarinizi?? siz ve sizin düsüncenizdekiler yazdim okumayida unutmussunuz bu arada gecmis olsun...
iftira isinde siz bastan beri varsiniz burda insanlar erdoganin eksikleri yanlislarida var ama yaptigi iyi icraatler de var körü körüne desteklemiyoruz ama daha iyi bir alternatifte yok o yüzden oyumuz ona diyorlar ama siz onlari hala körü körüne erdogani destekleyen ve hatta avukati olan insanlar gibi görüp hesap soruyorsunuz simdi söyleyin kim iftiraci???????

anlamak icin sormadigini bildigim icin kisa ve net yazicam anlamak istedigini hissetsem inan sayfalarca yazarim gocunmam.

daha iyisi gelene kadar erdogan evet!
Daha iyisi? Daha iyi satan mi? Daha iyi parcalayip bolen mi? Milletin vergisini daha iyi har vurup harman savuran, altin degil elmas klozetlere yatiran mi? Daha iyi sifirlayan mi? Memur alimlarini, ogrenci secme sinavlarini yandaslarina daha iyi pazarlayan mi? Daha cok, daha cok gemicik alan mi? Kalan bir kac tur yerli uretimi de akillica Amerikaya kaptiran mi? Bizi Avrupanin, Amerikanin daha cok pazari haline getirebilen mi?
Ne de guzel, normal birseymis gibi yaziyorsunuz yillarin patatesini artik ithal etmek zorunda kalisimizi... Fiyatlari da disardan idare edildigi icin iktidarin caresiz kalisini... bakin, daha neler neler varmis demek ki disariya bagimli kaldigimiz ki herseyin fiyati ucmus. Acaba 1600 liradan 2700 liraya cikan dolarin bunda payi var midir? Halbuki ortada geziciler de yok, dolarin ucusunu neye bagliyorsunuz simdi acaba? Mutlaka ki iktidarin beceriksiz yonetimine degildir, onlar asla hata yapmazlar degil mi? Zaten ciftcinin gubre tesvigini de onlar kesmediler, seker fabrikalarini onlar kapatip bizi Amerikanin misirdan yapilma kalitesiz sekerine de onlar zorla muhtac etmediler, hersey kader degil mi? ciftci artik tarlasini ekemez hale gelmisse AKP ne yapsin? Ne tuhaf, son 12 seneye kadar olmayan seyler simdilerde oluyor ve hersey Allaha baglaniyor.. Kader, kismet, Turkiyenin fitratinda var uretemeyip elalemin urettiklerini alip onlara pazar olmak, onlari zengin etmek, he mi? Zaten biz de bu milletvekillerini gelip saraylarda otursunlar, kendilerini ve yandaslarini, torunlarinin torunlarina kadar zengin etmek icin seciyoruz, halka hizmet etsinler, ciftcinin, iscinin urettigine sahip ciksinlar, durumunu duzeltsinler diye degil.. Onlar Allahtan oyle oluyorlar, kader iste.. Kimine gemicik, saraycik, kimine ekilemeyen tarlalar, Amerikan pirinci, ithal patates, kazik..

banlanma sebebi öylemi? ben uyduruyorum bu kelimeri yani?? böyle kelimeler yazilmadi ve yazanlarda banlandi demek???
bence sizin bir soguk dusa ihtiyaciniz var hafizaniz yerine gelir... ayrica cümlelerinizi süsleyince anlamlari degismiyor bunuda bilin ve yazmadim öyle seyler demeyin burda harfi harfine mi yazmak gerek illa yazdiklarinizi?? siz ve sizin düsüncenizdekiler yazdim okumayida unutmussunuz bu arada gecmis olsun...
iftira isinde siz bastan beri varsiniz burda insanlar erdoganin eksikleri yanlislarida var ama yaptigi iyi icraatler de var körü körüne desteklemiyoruz ama daha iyi bir alternatifte yok o yüzden oyumuz ona diyorlar ama siz onlari hala körü körüne erdogani destekleyen ve hatta avukati olan insanlar gibi görüp hesap soruyorsunuz simdi söyleyin kim iftiraci???????
Tabi ki banlanma sebebi,ceza alıp almadığını bilemem,gördüysen kib'leseydin sen de.Hem başkalarından bana ne?Ben kendi kelimelerimden sorumluyum.Kimseye de öyle şeyler demedim,sadece senin gibi tartışmayı şahsileştirenlere hakettiği cevabı veririm o kadar.Git ne diyeceksen o sözleri kim söylediyse onlara de,benden uzak dur da ne yaparsan yap işte.

Daha iyisi? Daha iyi satan mi? Daha iyi parcalayip bolen mi? Milletin vergisini daha iyi har vurup harman savuran, altin degil elmas klozetlere yatiran mi? Daha iyi sifirlayan mi? Memur alimlarini, ogrenci secme sinavlarini yandaslarina daha iyi pazarlayan mi? Daha cok, daha cok gemicik alan mi? Kalan bir kac tur yerli uretimi de akillica Amerikaya kaptiran mi? Bizi Avrupanin, Amerikanin daha cok pazari haline getirebilen mi?
Ne de guzel, normal birseymis gibi yaziyorsunuz yillarin patatesini artik ithal etmek zorunda kalisimizi... Fiyatlari da disardan idare edildigi icin iktidarin caresiz kalisini... bakin, daha neler neler varmis demek ki disariya bagimli kaldigimiz ki herseyin fiyati ucmus. Acaba 1600 liradan 2700 liraya cikan dolarin bunda payi var midir? Halbuki ortada geziciler de yok, dolarin ucusunu neye bagliyorsunuz simdi acaba? Mutlaka ki iktidarin beceriksiz yonetimine degildir, onlar asla hata yapmazlar degil mi? Zaten ciftcinin gubre tesvigini de onlar kesmediler, seker fabrikalarini onlar kapatip bizi Amerikanin misirdan yapilma kalitesiz sekerine de onlar zorla muhtac etmediler, hersey kader degil mi? ciftci artik tarlasini ekemez hale gelmisse AKP ne yapsin? Ne tuhaf, son 12 seneye kadar olmayan seyler simdilerde oluyor ve hersey Allaha baglaniyor.. Kader, kismet, Turkiyenin fitratinda var uretemeyip elalemin urettiklerini alip onlara pazar olmak, onlari zengin etmek, he mi? Zaten biz de bu milletvekillerini gelip saraylarda otursunlar, kendilerini ve yandaslarini, torunlarinin torunlarina kadar zengin etmek icin seciyoruz, halka hizmet etsinler, ciftcinin, iscinin urettigine sahip ciksinlar, durumunu duzeltsinler diye degil.. Onlar Allahtan oyle oluyorlar, kader iste.. Kimine gemicik, saraycik, kimine ekilemeyen tarlalar, Amerikan pirinci, ithal patates, kazik..
anliyorum cok dolusunuz ama icinizi lütfen bana bosaltmayin hatta böyle bir üslupla hesap sorarcasina sanki ben yapmisim gibi hic hos degil...
demokrasii demokrasi diyorsunuz iste demokrasi. seciliyorlar ve yapiyorlar.
secmene laf etmeyin. sonucta ayni secmen bundan 15 yil öncede oy veriyordu ve akp hükümet degildi.
allah erdogana verdigi akli herkese vermis
kullansinlar ve kendileri hükümet olsun
engelleyen mi var?
ama yok secmen koyun
önce degildi erdoganla birlikte evrim gecirip koyun oldu
hemde teknolojinin en hizli ilerledigi bir dönemde ?

bana göre suanda en iyisio evet bir alternatif göremiyorum cünkü daha iyisi olursa o zaman degisir fikrim

kendimden örnek vereyim
avrupada yasiyorum
önceki hükümetlerden kim hangi bakan basbakan gelipte avrupada gurbetcinin halini sormus?
toplantilar yapip sorunlarini dinlemis?
gecenlerde davutoglu almanyadaydi
10 madde acikladi
hepside bizim icin cok önemli
pasaport harci 200 küsürden 100 e düsecek bedelli 6000 den 1000 euroya düsecek yurda giren telefonlari ve arabalari hemen kaydettirmek zorunda olmayacaksiniz dogum yardimindan avrupada yasayanda yararlanacak 3 kisilik bir aile thy ile izine giderse aile indirimi yüzde 20 olacak falan dedi ve yapacagiz edecegiz demiyorum yapiyoruz düzenlemeler yolda dedibu bile benim icin oy verme sebebi ama veremiyorum orasi ayri :)
zamanindakiler bunlari yapmadan alenen calip cirpiyordu bu kadar ses cikmiyordu bende bunu anlamiyorum.
caldi cirpti (ki gözümle görmedim bisey diyemem) ama yaptida demiyorum ama mevcut düzeni aniden degistiremeyecegime görede bardaga dolu tarafindan bakmaktada bir beis görmüyorum acikcasi.

Bu sarayin gereksiz olduğunu dusunen arkadaşları anlamıyorum ya . Dis ülkeler den gelen elcileri baskanlsri vs vs lerini nerde karsilayalim . 1000liraya bir ofis tutup orda agirlayalim demi haklisinz cok hakli .
Baska ulkelerin başkanlarının saraylarina bakin önce ya tabikide bu adamin hakki . Helal erdogan sana aynen böyle devam .

Bugün Erdoğan, yarın başka fani olacak. Kalıcı olan sadece Allah’tır. Bunu böyle bilmemiz lazım.)
Simdi bu sozunede bisey derler dedim demisler bilene :KK9:

Tabi ki banlanma sebebi,ceza alıp almadığını bilemem,gördüysen kib'leseydin sen de.Hem başkalarından bana ne?Ben kendi kelimelerimden sorumluyum.Kimseye de öyle şeyler demedim,sadece senin gibi tartışmayı şahsileştirenlere hakettiği cevabı veririm o kadar.Git ne diyeceksen o sözleri kim söylediyse onlara de,benden uzak dur da ne yaparsan yap işte.
aman isine gelmeyen kisma cevap verme
iftira diyorduk iftiraaaa kim iftiraciymis onu söyle. ben iftira atmiyorum o kelimeleri yazanlari herkes gördü sayfalarca ve defalarca yazildi isteyen eski konulara bakar! ama sen alenen önüne gelene senle ayni fikirde degilse iftira atiyorsun! erdogan i bir konuda birii savunsa baska konudada elestirse bile onu erdoganci diye yaftaliyorsun! simdi kime erdoganci dedim diyeceksin ama yazdiklarindan ayni anlam cikiiyor kelime oyunu yapma! siz söylesiniz siz böylesinizde ayni kategoriye giriyor.
durduk yere bunda anlamayacak ne var ve sizede gün dogdu kelimelerini alip olayi sahsilestirip seviye muhabbetine girende sensin ayrica. zeytinyagi gibi üste cikmak bu olsa gerek.

Bu sarayin gereksiz olduğunu dusunen arkadaşları anlamıyorum ya . Dis ülkeler den gelen elcileri baskanlsri vs vs lerini nerde karsilayalim . 1000liraya bir ofis tutup orda agirlayalim demi haklisinz cok hakli .
Baska ulkelerin başkanlarının saraylarina bakin önce ya tabikide bu adamin hakki . Helal erdogan sana aynen böyle devam .

Bugün Erdoğan, yarın başka fani olacak. Kalıcı olan sadece Allah’tır. Bunu böyle bilmemiz lazım.)
Simdi bu sozunede bisey derler dedim demisler bilene :KK9:
Baktik baskalarinin saraylarina, ne olmus? Bizimki gibi 1150 odalisi yok.. Hem her ulke de baskanlik sarayinda agirlamiyor konuklarini, herkeslerin misafirhaneleri var. Kirk yilda bir misafir gelecek diye 1000 odaya 300 tane gorevli icin maas odeyen, her ay milyonlarca TL elektrik,su, telefon, fogalgaz faturasi odeyen bizim kadar zengin bir ulke yok.. Amerika dahil..
Valla bu adam size az bile yapiyor anladim. Ben onun yerinde olsam milletvekillerine de birer tane 100er odali saray yaptirir, 20ser de hizmetci tutardim her birine..

aman isine gelmeyen kisma cevap verme
iftira diyorduk iftiraaaa kim iftiraciymis onu söyle. ben iftira atmiyorum o kelimeleri yazanlari herkes gördü sayfalarca ve defalarca yazildi isteyen eski konulara bakar! ama sen alenen önüne gelene senle ayni fikirde degilse iftira atiyorsun! erdogan i bir konuda birii savunsa baska konudada elestirse bile onu erdoganci diye yaftaliyorsun! simdi kime erdoganci dedim diyeceksin ama yazdiklarindan ayni anlam cikiiyor kelime oyunu yapma! siz söylesiniz siz böylesinizde ayni kategoriye giriyor.
durduk yere bunda anlamayacak ne var ve sizede gün dogdu kelimelerini alip olayi sahsilestirip seviye muhabbetine girende sensin ayrica. zeytinyagi gibi üste cikmak bu olsa gerek.
Öööööfff he tamam sensin he,hala başkalarının yazdıkları üzerinden beni suçlamaya çalışıyosun iftiracının önde gidenisin işte.Sen yazdıklarımdan istediğin gibi anlam çıkarmaya devam et,bana kanıtla gelmediğin sürece yazdıklarının hepsi hava cıva.Yeter bu kadar tartışma insanlar sayfalarca senin saçmalarını okumak zorunda değil.Git az ötede oyna bulaşma bana.

Baktik baskalarinin saraylarina, ne olmus? Bizimki gibi 1150 odalisi yok.. Hem her ulke de baskanlik sarayinda agirlamiyor konuklarini, herkeslerin misafirhaneleri var. Kirk yilda bir misafir gelecek diye 1000 odaya 300 tane gorevli icin maas odeyen, her ay milyonlarca TL elektrik,su, telefon, fogalgaz faturasi odeyen bizim kadar zengin bir ulke yok.. Amerika dahil..
Valla bu adam size az bile yapiyor anladim. Ben onun yerinde olsam milletvekillerine de birer tane 100er odali saray yaptirir, 20ser de hizmetci tutardim her birine..

Baktiysaniz bizim ulkemizdede olmasinin bi sakıncasini goremiyorum .

Milletvekillerninde hakedenleri varsa onlarada yapılsın :-)

Neyse saat 3 olmus çıkım yatim .
Erdogan dusmanlarina laf yetistrcek su anda gerckten zamanim yok . Biz ne dersek diyelim herkez kafasindski düşünceye gore hareket edecek :KK66: boşu bosuna kendimi yormayim . Erdogandan daha iyi bir lider gelene kadar
Sonuna kadar tam destek hep destek
Ha birde yeni slogan
Onlar (sizler konuşa durun) konusur akp yapar :KK73: :KK73: :KK73:

Öööööfff he tamam sensin he,hala başkalarının yazdıkları üzerinden beni suçlamaya çalışıyosun iftiracının önde gidenisin işte.Sen yazdıklarımdan istediğin gibi anlam çıkarmaya devam et,bana kanıtla gelmediğin sürece yazdıklarının hepsi hava cıva.Yeter bu kadar tartışma insanlar sayfalarca senin saçmalarını okumak zorunda değil.Git az ötede oyna bulaşma bana.
Ha söyle cikar at maskeni gercek yüzün ciksin ortaya
Laf kalabaligi yap söylenene cevap verme iftiracisinda iftiracisin de kanitim oldugu halde
Banlanmaya niyetim yok deyip selam cak birilerine ama sacmaladiklarindanda geri durma masallah sana
Alismissiniz körler sagirlAr birbirini agirlar modunA
Biri disine dayaninca seviye meyiye kalmadi dimi?
Hem ben dedim sana benim seviyeme inemezsin zaten anca cikarsin ama oda bu kafayla zor
Simdi yatiyorum ne yazarsAn yaz artik
Masken düstü sonucta...

Ha söyle cikar at maskeni gercek yüzün ciksin ortaya
Laf kalabaligi yap söylenene cevap verme iftiracisinda iftiracisin de kanitim oldugu halde
Banlanmaya niyetim yok deyip selam cak birilerine ama sacmaladiklarindanda geri durma masallah sana
Alismissiniz körler sagirlAr birbirini agirlar modunA
Biri disine dayaninca seviye meyiye kalmadi dimi?
Hem ben dedim sana benim seviyeme inemezsin zaten anca cikarsin ama oda bu kafayla zor
Simdi yatiyorum ne yazarsAn yaz artik
Masken düstü sonucta...
Kanıtın varsa göster arkadaş ben burdayım bi yere kaçtığım yok.Ama kanıt göstermediğin sürece iftira atıyorsun demektir ve senin iftiralarına cevap vermekle uğraşamam kusura bakma.Tutturmuşsun cevap ver cevap ver diye,neye cevap vereyim,ne sordun ki cevap vereyim?
Ahaha maske mi:KK48:Yat tabi yat ne içtiysen artık... uyku yapmıştır tabi

Son düzenleme:
anliyorum cok dolusunuz ama icinizi lütfen bana bosaltmayin hatta böyle bir üslupla hesap sorarcasina sanki ben yapmisim gibi hic hos degil...
demokrasii demokrasi diyorsunuz iste demokrasi. seciliyorlar ve yapiyorlar.
secmene laf etmeyin. sonucta ayni secmen bundan 15 yil öncede oy veriyordu ve akp hükümet degildi.
allah erdogana verdigi akli herkese vermis
kullansinlar ve kendileri hükümet olsun
engelleyen mi var?
ama yok secmen koyun
önce degildi erdoganla birlikte evrim gecirip koyun oldu
hemde teknolojinin en hizli ilerledigi bir dönemde ?

bana göre suanda en iyisio evet bir alternatif göremiyorum cünkü daha iyisi olursa o zaman degisir fikrim

kendimden örnek vereyim
avrupada yasiyorum
önceki hükümetlerden kim hangi bakan basbakan gelipte avrupada gurbetcinin halini sormus?
toplantilar yapip sorunlarini dinlemis?
gecenlerde davutoglu almanyadaydi
10 madde acikladi
hepside bizim icin cok önemli
pasaport harci 200 küsürden 100 e düsecek bedelli 6000 den 1000 euroya düsecek yurda giren telefonlari ve arabalari hemen kaydettirmek zorunda olmayacaksiniz dogum yardimindan avrupada yasayanda yararlanacak 3 kisilik bir aile thy ile izine giderse aile indirimi yüzde 20 olacak falan dedi ve yapacagiz edecegiz demiyorum yapiyoruz düzenlemeler yolda dedibu bile benim icin oy verme sebebi ama veremiyorum orasi ayri :)
zamanindakiler bunlari yapmadan alenen calip cirpiyordu bu kadar ses cikmiyordu bende bunu anlamiyorum.
caldi cirpti (ki gözümle görmedim bisey diyemem) ama yaptida demiyorum ama mevcut düzeni aniden degistiremeyecegime görede bardaga dolu tarafindan bakmaktada bir beis görmüyorum acikcasi.
Ben sana icimi bosaltmiyorum ki.. Beni sasirtan iddialarda bulunuyorsun ve ben de kendimce yazdiklarina yorum getiriyorum. AKPnin tartismasiz yaptigi en iyi sey politika ve siyasi organizasyon becerisi. Zaten butun politikasini da bunun ustune dayandiriyor. Belediye baskanliklarini aldiklarindan beri calisma seklilleri bu. Heryerde organize oluyorlar, her kesime yanasip, her eve ugruyorlar, koylere, kasabalara, yurtdisina, heryere.. Herkesin agzina bir parmak bal calmasini iyi biliyorlar. Ama sonra aldiklari bu oylarla, sizlerden aldiklari bu destekle Turkiyeyi babalarinin ciftligi gibi kullaniyorlar. Sizlere verdikleri vaatler anlik.. Yapilanlar kisa sureli, sonradan degistirip eskisinden beter hale getiriyorlar. Egitimde oldugu gibi, saglikta oldugu gibi.. simdi siz de vaad edilenleri, yapiyoruz dediklerini izleyin. Zaman beni hakli cikardiginda gelip bu sayfalari gene okursunuz belki. Hersey oyunuzu alana kadar..

Saraylim Saraylim

Egitim mi ? Guldurme beni saraylim.Korler sagirlar diyorlar ama surda bir iktidar yanlisini egitim sistemiyle alakali acilmis bir baslikta gormedim ben.Ne egitimi ?Ne sistemi?He pardon.Kitaplar artik bedava.Daha ne istiyoruz? Ve 7 haziranda hepimize gunumuzu gosterecekler.Iste bu kadar.

Saraylim Saraylim

Egitim mi ? Guldurme beni saraylim.Korler sagirlar diyorlar ama surda bir iktidar yanlisini egitim sistemiyle alakali acilmis bir baslikta gormedim ben.Ne egitimi ?Ne sistemi?He pardon.Kitaplar artik bedava.Daha ne istiyoruz? Ve 7 haziranda hepimize gunumuzu gosterecekler.Iste bu kadar.
Evet, kitaplar bedava.. Bir cok calinti projeleri gibi bu proje de calinti, hem de Genc Parti'den, begenmedikleri Cem Uzan'in fikri, projesi idi.. Asli cok daha iyi idi, savurganlik soz konusu degildi ama calinti olunca anca bu kadar yapabildiler..

Calinti projelerden laf acilmisken, iste bu da DYPnin hazirladigi vve 1999 da Cuneyt Ulsever'in kose yazisina tasidigi Saglik reformu Projesi.. okuyun bakalim tanidik geliyor mu:

"Sağlık Bakanlığı eski müsteşarlarından Dr. Aytun Çıray mimarlığında hazırlanan proje, uzun etütler sonucu gerçek bir reform kıvamında sağlık politikaları vaaz ediyor.

Her şeyden önce proje şu anda sağlık sigortası kapsamında olmayan 21.400.000 kişiyide içleyerek TC vatandaşı olan herkesi kucaklıyor.

Aile hekimliği müessesesini ön plana alan reform, hastaneleri rekabete açarak bir çığrı aralıyor ve hastayıdevlet hastaneleri önünde asalak durumundan kurtarıp, ‘‘müşteri'' haline getiriyor.

Bu bakış açısı Türkiye için bir devrimdir. Devlet bu yöntem sayesinde tüm vatandaşlarının ‘‘sosyal ekonomilerini'' (sağlık, eğitim, sosyal güvenlik) finanse etme yükü ve zırvasından kurtulup, sadece ihtiyacı olan vatandaşını finanse etme görevi ve akılcılığına yükselebilir.

Hatta zamanla bu alanlarda üretim yapma sıkıntısını tamamen üzerinden atıp, sadece sosyal devletin asli görevi olan fukara vatandaşına sahip çıkma edimini gereği gibi uygulayan duruma gelebilir.

Vatandaş istediği sağlık kurumundan istediği sağlık hizmetini alacak ve devlet hastaneleri dahil tüm hastanelerhastalardan kazandıkları ücretler ile kendi kendilerini finanse edecekler. Hali ile hazırlop bütçelerin üzerine artık oturamayan hastaneler de hizmetlerine getirecekleri kalite ile artık birer müşteri haline gelenhastalarını kendilerinecezbetmek zorunda kalacaklar."

Yazinin devami: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=-65066

Gerci Projenin asli ve ayrintilari DYPde oldugu icin yalapsak bir uygulama ile onu da ellerine yuzlerine bulastirip saglikta da bir kesmekes yaratti AKP, daha iyi uygulanabilirdi. Hani o "AKP olmasaydi ne yapardik, coook calistilar" deyip duranlara gelsin, olmasaydi da bu gelismeler Turkiyede yapilacakti zaten, hem de buyuk olasilikla daha da iyisi.. TC kuruldugundan beri oldugu gibi..:KK66:

hahahahaaa çok komik yaaa bu kaçak saray yapılana kadar yurt dışından gelen elçiler kömürlüklerde mi ağırlanıyordu,ne mutlu artık kaçak sarayda ağırlanacaklar:KK70:
.lütfen şu kaçak sarayın maliyeti ve masrafı erdoğan ve akepe'ye oy verenlerden karşılansın,ben benim paramın içine edilmesini kabul etmiyorum:KK14:

Evet, kitaplar bedava.. Bir cok calinti projeleri gibi bu proje de calinti, hem de Genc Parti'den, begenmedikleri Cem Uzan'in fikri, projesi idi.. Asli cok daha iyi idi, savurganlik soz konusu degildi ama calinti olunca anca bu kadar yapabildiler..
aynen bu bedava kitap fikri cem uzana aitti ve söylediği zaman kılıçdaroğluna verilen tepki verilmişti:KK51:

bana bazi arkadaslar bu sorularin cevabini ver gibilerinden biraz emrivaki birazda komik sorularda bulunmuslar.ben skoru korune bir partiyi destekliyorda olabilirim bu sizi ilgilendirmez kaldiki koru korune bir anlayisim yok! ikincisi aksarayi begeniyor olabilirim siz buna nie bukadar kafa yordunuz siz baskasiniz ben baska her bireyin bir oyu var diledigine verir.evet tartisma otesinde kisiliklere saldiran arkadaslar var seviyenize inmeyecegim.burasi akpyi desteklemeyen kadinlarin kulubu sanirim o yuzden baska dusunenlere yer yok.yorum yazmayayim demistim ama birkac arkadas israrla cevap ver gibilernden seyler yazmis.bu sordugunuz sorular beni zerre ilgilendirmiyor.asgari ucreti belirleyen ben degilim.yaptiriminizi gidin oyunuzu kullanarak yapin burada insanlarin dusuncelerine saldirarak.degil.(nokta)
Hanfendi öyle bazı arkadaşlar diye konuşmayın vurkaç yapmayın. İsim verin. Size soru soran bazılarından biri bendim. Ve evet yaşınızı geçmişin fakirliğini nasıl ve nerden yaşadığınızı sordum. Sağlık demişsiniz onu sordum alt metinleri biliyor musunuz dedim. Sizin de gördüğünüze emin olduğum örnek verdim. Ne bileyim doların bir senede bir tl arttığınını söyledim ki bu da % 70 ten fazla ediyor. Eskiye gitmeye gerek yok yani. Diğer ülkeleri de anlatabilirim ı dediğiniz dönemdeki. Neyse kişiliğe de saldırmadım tek dediğim. Günlük hayatta bu konu hakkında karşılıklı konuşsak beş dakikadan fazla konuşamazsınız. Çünkü sadece haberleri takip ediyor gibi duruyorsunuz. Sizin gibi aynı şeyi tekrarlayıp işine gelince de bana ne beni ilgilendirmiyor o şeyler diyen birine daha da bişey yazmazdım da şu vurkaç olayını sevmiyorum ya. Sizin için fark etmiyo tabii. O çok sevdiğiniz Erdoğan da aynısını yapmıyo mu zaten. Ondan görüp öğrenmek normal.kadın diyo mesela gizli kriz var önlem alınmalı vb basın toplantısında konuşuyor. Adam çıkıp ben senin geçmişte naptığını biliyorum konuşturma beni. Allah aşkına konuş hep böyle vurkaç alttan tehdit. Konuyla ilgili bişi yok direkt kişiliğe saldırı. Bu sadece bir örnek sizin yaptığınız da bunun benzeri işte

hahahahaaa çok komik yaaa bu kaçak saray yapılana kadar yurt dışından gelen elçiler kömürlüklerde mi ağırlanıyordu,ne mutlu artık kaçak sarayda ağırlanacaklar:KK70:
.lütfen şu kaçak sarayın maliyeti ve masrafı erdoğan ve akepe'ye oy verenlerden karşılansın,ben benim paramın içine edilmesini kabul etmiyorum:KK14:
Sanki aynı anda 1099 tane misafir geliyor :KK45:

X