- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.621
- 78
- 33
- Konu Sahibi pinkperest
-
Merhabalar anneler - anne adayları Erdem Hastanesinde bebişimin olacağını öğrendim benim için manevi bir önemi oldu :) Hem evime yakın hemde fiyatları uygun. Bazı yorumları okuyorum tamam bu hastane diyorum, bazen de kötü yorumları görünce yok olmaz diyorum.
Bu süreç hep böyle mi geçiyor?
Bir yanım da diyor ki her anne başka bir hikaye ebe aynı ebe :) İnsanın ağrı eşiğiyle alakalıdır diyor sizin fikirleriniz nedir?
İnternetten okuduğum kadarıyla Zeynep Yeşim Görgün iyi bir doktor, sizce nasıldır? Gideni var mıdır?
Ve istiyorum ki tek bir doktorla bu süreci baştan sona götürelim.
sen erdeme mi gidiyosun gidiyosan memnun musunGerçekten çok zor bir süreç karar verdiğinde iletişime geçelim olur mu :)
sen erdeme mi gidiyosun gidiyosan memnun musun
Ben çamlıca erdeme gidiyrm kızlar şuanda çok memnunum hiç karamsar konuşan bir bayan değil ayrınca güler yüzlü ve soruların hepsini cevaplıyo bnm 4+5 te kesemi gördü:) inş. 7. Hafta başındada kontrole çağırdı kalp atışlarını duymaya bakalım şimdilik şükran hnmda devam edicem inş. Hep böyle gider
cnm sen kalp atışlarını duydunmu doktor bni önümüzdeki cumartesi için çağırdı duyarız belki diye sat a göre cumartesi 6+5 olucak gitsemmi gitmesemmi karar veremedim gidip duyamamaktan korkuyrm az daha beklesemmi diyorum çok kararsızımdaCanımmm Şükran hanımı bende duymuştum, Çakmak'tan oraya geçmiş sanırımİyi bir doktormuş, en azından yüreğine su serpeyim senin :) Bende 4+5 gördüm kesemi :)[/QUOTE c
cnm sen kalp atışlarını duydunmu doktor bni önümüzdeki cumartesi için çağırdı duyarız belki diye sat a göre cumartesi 6+5 olucak gitsemmi gitmesemmi karar veremedim gidip duyamamaktan korkuyrm az daha beklesemmi diyorum çok kararsızımda
Şükran hnmamı gitmiştin cnm? Güzel haberlerini bekliyrm ozmanCanım dün gittim hastaneye idrara sıkışık değildim duyamadı o yüzden. Hiç sevmedim doktoru öyle ilgisiz alakasızdı ki.
Yarın devlet hastanesinde randevum var, asıl doktorum o bakalım yarın ne diyecek o :) Yarın bilgilendiririm seni de.
Pazar günü gittiğim için, Kadriye hanım baktı. Bakmaz olaydı ağlattı beni asansör kapısında üzüntüden eşekŞükran hnmamı gitmiştin cnm? Güzel haberlerini bekliyrm ozman
Ay Allahım ya sıkma canını cnm inş. hayırsıyla duyarız bebeklerin kalp atışlarınıPazar günü gittiğim için, Kadriye hanım baktı. Bakmaz olaydı ağlattı beni asansör kapısında üzüntüden eşek
Anesteci için neden ayrı ücret? sebep ne imiş? Ne kadarlık bir bedel bu?Evet ozel hastanelerin bir cogu riske girmiyor. Sezeryan yapıyor . Aslinda dogum ebelerin işi bence bizim sağlık sistemi yetersiz. Sezeryan yapilcaksa mezbahane gibi oluyor ordan oraya atiliyorsunuz abartisiz camlica erdemde sezeryan oldum odaya çıkana kadar ordan oraya en az 3 kere atılmışimdir. Tek tesellim sezeryanim iyi oldu galiba cok agri sizi cekmedim. Anestezici iyiydi baş ağrı faln olmadi. Bide anestezi ucreti ekstra aliniyor.sirf evime takin diye gitmiştim ilk hamileligim riskli geciyordu kanamalarım olmustu taksiyle 5 dk ordayım gece dktoru var diye tercih ettim.hayirli dogumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?