"Adam dediğin benim gibi olur" aslında basit ama önem vermediğimiz şeylerin farkına varmamızı sağlıyor.. insanın içindeki uyuyan devi uyandırıyor.. ) kişisel gelişim kitabı..
"Sen şimdi gidecen ya cehennem'in dibine git" günümüz aşklarını tiye alan bir kitap.. (bence çok eğlenceli )
Yazarın aşk üzerine yazdığı bu son kitabı şu an piyasada bulunan birçok aşk kitabının tersine aşkın zararlarından, aşkın kullanım biçimine ve aşkın oluşturduğu köklü önyargılara kadar geniş bir açıdan insanlığa parlak bir ışık tutmakta ve okuyucusunu her zaman olduğu gibi sarsarak kendine getirmektedir. Yaklaşık 500 sayfa civarında olan kitap; Allah Aşkı, evliliklerin nasıl sağlamlaştırılabileceği , aldatma, insandaki potansiyel aşk enerjisi gibi bir çok değişik konuya da yer vermiş bulunuyor...
"Ben dünyanın en akıllı insanıyım" Henüz bitirmedim ama sonlarındayım kitabın.. yaşam felsefenizi değiştirebilecek bir kitap,insanın özgüvenini yeniliyor ama okumakla yetinmeyip uygulamak gerek diyorum ben.. kişisel gelişim kitabı..
"Sadece aptallar sekiz saat uyur" henüz okumadım.. ama kitabın anlatımı şu cümleden ibaret.. "Aklı başında olan hiçbir insan, ömrünün üçte birini yastığa bağışlamaz"..