Erciyes dandaki Allah yazs.....

üfff resimlerin görünmemesine çok üsüldüm yaaa....
ama bi problem olmaması lazım...

yüklenen siteyle alakalıdır canım bırazdan düzelir o zaman bakarız

aaa evet gördüm şimdi çok etkileyici:Saruboceq:

teşekkürler canım paylaştığın için a.s.

Erciyes Dağı'nın zirvesi ile özellikle güney yamaçlarındaki kar ve buzullar eridi. Karların erimesiyle bu yıl da belirdiği öne sürülen Arapça Allah yazısı için il müftüsü, ''Yazı için de 'Lafza-ı Celal' demek gerekir'' dedi.

KAR ERıDı, YAZI GÖRÜNDÜ
Kayseri'de zaman zaman 38 dereceye çıkan sıcaklar, Orta Anadolu bölgesinin 3 bin 916 metre zirvesiyle en yüksek dağı olan Erciyes'te de etkili oldu. Dağın, Toroslar'a bakan Güney yüzündeki karlar tamamen erirken, Şeytanderesi ve Sütdonduran gibi kuzey yüzündeki buzullar kaldı.

Meteoroloji uzmanları Kayseri'de her yıl karın mevsimsel olarak daha erken eridiğini, bu yıl Ağustos ayının, uzun yıllar ortalamasına göre daha daha serin geçtiğini, gece ile gündüz arasındaki sıcaklık farkının 21 derece olduğunu söyledi. Son 1 haftada hava sıcaklığının gece 7 dereceye kadar düşmesi nedeniyle Erciyes Dağı'nın kuzey yamaçlarındaki kar ve buzulların erimesinin yavaşladığı bildirildi.

MÜFTÜ KONUŞTU
Erciyes Dağı zirvesinde karların erimesiyle bu yıl da belirdiği öne sürülen Arapça Allah yazısı için, Kayseri Müftüsü Şaban ışlek, “Allah yazısı birçok yerde görünüyor veya ortaya çıkıyor. Bunda şaşılacak bir şey yok. Önemli olan Allah'ın istediği yoldan gitmek, emirlerine riayet etmektir. Erciyes Dağı'nda beliren yazı için de 'Lafza-ı Celal' demek gerekir” diye konuştu.

emeğine ellerine sağlık canm çok güzel bi paylaşım.....ben duymuştum ama senin sayende ilk defa görüyorum....vereliniortakvereliniortak

tuylerım dıken dıken oldu paylasımın ıcın tsk cnm kaydirigubbakcemile5

kız tatlıcık ben 12 siydi ağustosun balkonda oturuken gördüm bundan daha netti yazılr canım paylaşımın için saol ben ceple cektim ekleyememiştim ellerine sağlık

Muhteşem!!!
Erciyes dağında böyle bir şey olduğunu bilmiyordum!
Paylaştığınız için teşekkürler!a.s.

Aman Allahım ben ılk defa goruyorum boyle bıseyı.. :1shok: :1shok: Yarabbım nekadar guzel bısey bu yaa.. :Saruboceq: sahıden cok barız bı sekılde Allah yazısı var..

süper
hemen hemen her sene çıkıyo...
allhtan korkmayan taş kesilsin........................

bende sanıyordumki birkeresinde oluştu ve fotolar çekildi.
ayy hersene cıkıyormuş.bilmiyordum ::1no2:

ayy allahım sen büyüksün yarabbim.affet bizi:Saruboceq:

Allahım o dağı öyle bi yaratmış ki her sene karlar o şekli alıyor demek ilk kez gördüm ve müthiş bişey ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…