- 25 Eylül 2017
- 764
- 596
- 103
- 39
- Konu Sahibi chatlak_anne
-
Merhabalarrr ...Bir tanıdğımdan bu doktorun ismini duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar bi sorunum olmadığını söyledi fakat 2 yılda 2 kere kimyasal gebelik dışında sağlıklı gebelik yaşayamadım ..gidip memnun kalanlardan biraz bilgi alabilirmiyim
Çok memnun olurum.Ben Çarşamba günü muayene için gideceğim Bilgi veririm
Bana aslında sorunumun olmadığını söylüyorlar ama 2 yıldır sağlıklı gebelik yaşayamadım 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ve bugün regl oldumm çok üzgünümmmMerhaba, muayene oldum dün. Çok bilgili ve deneyimli bir doktor uzun uzun vakit ayırıyor, gitmenizi tavsiye ederim. Bana diğer doktorların söylemediği şeyler söyledi. Otoimmun hastalıklar konusunda da çok tecrübeli. Merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim
Ben de 34 yaşındayım ücretsiz ön görüşme yapan birçok doktor var gitmenizi tavsiye ederim ben çok doktora gittim 4 negatifim olduğu için ama Erbil hocada devam edeceğim muhtemelen çünkü deneyimi çok fazlaEvet maalesef 33 yaşındayım zaten en çok o yüzden korkuyorum
Seni takip edicem lütfen ara ara bilgi ver benim yaptırmama daha çok var çünkü eylül başında tatilden dönücem ondan sonra ön görüşmeler yapıp karar vericem hangi doktoru seçeceğime hepimizin hakkında hayırlısı olsunBen de 34 yaşındayım ücretsiz ön görüşme yapan birçok doktor var gitmenizi tavsiye ederim ben çok doktora gittim 4 negatifim olduğu için ama Erbil hocada devam edeceğim muhtemelen çünkü deneyimi çok fazla
Bahçeci Umut Cem Çelik kendi doktorumdu, Acıbadem Altunizade Tayfun Bağış,Eurofertil Hakan Özörnek, Bahçeci Fulya Mustafa Bahçeci ve Erbil Yağmur. Ulun Uğur ile de görüşecektim Erbil hoca da karar kıldığım için iptal ettim.Hakkında hayırlısı olsun tedavin güzel ilerlesinnn
benim de kafam çok karışık acaba kime gitsem ne yapsam
Sen kimlerle görüşmüştünn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?