Erbil yağmur

chatlak_anne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2017
764
596
103
39
Merhabalarrr ...Bir tanıdğımdan bu doktorun ismini duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar bi sorunum olmadığını söyledi fakat 2 yılda 2 kere kimyasal gebelik dışında sağlıklı gebelik yaşayamadım ..gidip memnun kalanlardan biraz bilgi alabilirmiyim

Merhabalarrr ...Bir tanıdğımdan bu doktorun ismini duydum şimdiye kadar gittiğim doktorlar bi sorunum olmadığını söyledi fakat 2 yılda 2 kere kimyasal gebelik dışında sağlıklı gebelik yaşayamadım ..gidip memnun kalanlardan biraz bilgi alabilirmiyim

Ben Çarşamba günü muayene için gideceğim Bilgi veririm

Merhaba, muayene oldum dün. Çok bilgili ve deneyimli bir doktor uzun uzun vakit ayırıyor, gitmenizi tavsiye ederim. Bana diğer doktorların söylemediği şeyler söyledi. Otoimmun hastalıklar konusunda da çok tecrübeli. Merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim

Merhaba, muayene oldum dün. Çok bilgili ve deneyimli bir doktor uzun uzun vakit ayırıyor, gitmenizi tavsiye ederim. Bana diğer doktorların söylemediği şeyler söyledi. Otoimmun hastalıklar konusunda da çok tecrübeli. Merak ettiğiniz soru varsa cevaplayabilirim
Bana aslında sorunumun olmadığını söylüyorlar ama 2 yıldır sağlıklı gebelik yaşayamadım 2 kere kimyasal gebelik geçirdim ve bugün regl oldumm çok üzgünümmm

Erbil Bey ille de tüp bebek diye yönlendirmiyor bildiğim kadarı ile belki basit bazı tahliller takviyelerle normal yolla hamile kalmanıza da yardımcı olabilir. Bir gidip görünmenizi tavsiye ederim eğer yaşınız 30 un üstünde ise.

Evet maalesef 33 yaşındayım zaten en çok o yüzden korkuyorum
Ben de 34 yaşındayım ücretsiz ön görüşme yapan birçok doktor var gitmenizi tavsiye ederim ben çok doktora gittim 4 negatifim olduğu için ama Erbil hocada devam edeceğim muhtemelen çünkü deneyimi çok fazla

Ben de 34 yaşındayım ücretsiz ön görüşme yapan birçok doktor var gitmenizi tavsiye ederim ben çok doktora gittim 4 negatifim olduğu için ama Erbil hocada devam edeceğim muhtemelen çünkü deneyimi çok fazla
Seni takip edicem lütfen ara ara bilgi ver benim yaptırmama daha çok var çünkü eylül başında tatilden dönücem ondan sonra ön görüşmeler yapıp karar vericem hangi doktoru seçeceğime hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Merhaba, Erbil Hoca da tedaviye başladım. Önce ERA yapacağız sonra transfer süreci başlayacak, merkezden çok memnunum şu an için.

Ben çok ön görüşme yaptım ama Erbil hoca da karar kıldım.

Hakkında hayırlısı olsun tedavin güzel ilerlesinnn
benim de kafam çok karışık acaba kime gitsem ne yapsam
Sen kimlerle görüşmüştünn

Hakkında hayırlısı olsun tedavin güzel ilerlesinnn
benim de kafam çok karışık acaba kime gitsem ne yapsam
Sen kimlerle görüşmüştünn
Bahçeci Umut Cem Çelik kendi doktorumdu, Acıbadem Altunizade Tayfun Bağış,Eurofertil Hakan Özörnek, Bahçeci Fulya Mustafa Bahçeci ve Erbil Yağmur. Ulun Uğur ile de görüşecektim Erbil hoca da karar kıldığım için iptal ettim.

Valla benim gözüm bile korkuyo doktor isimlerini duyunca hepsiyle git görüş gel kafa karışıklığı ya insan kime nasıl güveneceğini bilemiyorum benimde aklımda var bikaç doktor ama bi türlü ayağım gitmiyo hayırlısı artık

Back