Geldim geldimmmmmmDaalin kizlar.. Mune az once uyarmisti, simdi gelir cimbiziyla..
Kızlar dinden uzaklaşsak biraz.Biliyosunuz yasak.KK laik bi forum:)
sitede dini yorum yasak.ay yok duramıcam yazıcam
şeriata karşı olanlar müslüman değilse anlarım hani istememeri kendilerince normal
ama aranızda müslüman olup şeriate karşı gelen varmı
yani ayete karşı çıkmış oluyorsunuz o yüzden
Sapık değilsen hırsız değilsen katil değilsen tecavüzcü değilsen şeriattan korkmayacaksın Kardeşim
konuya gelince herkes dilediği yerde yaşar
yok inan rahatlamadım ancak devam edecek değilimRahatladin mi? Kismen haklisin. Sapik degilim,hirsiz degilim, katil degilim ama mirastan esit pay almak istiyorum, mahkemede bir erkek kadar sahitligimin gecerli olmasini istiyorum, tek esli olmak istiyorum, bu konuda hic bir istisna ve hic bir ekseriyet kabul etmem. Bana gore bu isteklerim normal, sana gore seriata aykiri. Bu yuzden ben deistim, sen musluman. Otesi dine girer, din konusmak yasak. O yuzden yazilacak cok sey olmasina ragmen sozlerime burada nokta koymak mecburiyetindeyim.
Arkadaşlar isteyen istediği yerde yaşar. Buna kimsenin karışma hakkı yok. Şunu da şuraya iliştirir, hepinize iyi geceler dilerim :)
Ben yaşardım herhalde.su yazinin aynisi gecenlerde burda konuydu, haa birde cogu türkiyede sagci kesilir avrupada ne hikmetse solcu olu verirler.... ben radikal dinci olsaydim hristan ülkesinde asla yasamaz medet ummazdim ...ay birde küfür etmeleri yokmu ekmeklerini yiyipdee ,
Ben yaşardım herhalde.
Sonuçta kendi dinine uygun yaşayıp ibadetini yapıyor, üstüne de Ortadoğu ülkelerinde olmayan sosyal imkanlar, insan hakları. Cillop gibi :)
Çok mantıklı davranıyorlar aslında bir yandan, takdir ediyorum yani.
Şimdi Erbakan'ın kızı mesela, Suudi Arabistan'a gidip napsın?
Ne demek sana ne yaaaa,
Siz tutun ulkeye seriati getirmeyen calisin, kiciniz sıkıştımi avrupaya,amerikaya kacin.
Milletin cocuklarina imam hatipleri laik gorun, kendi cocuklarinizi yabanci kolejlere, ulkeler okumaya gonderin.
Milletin calisan kizina or...pu deyin, kendi calisan kizlariniz icin aman o ise karistirmayin deyin, deyin de deyin yaniiii. Bide cikip ustune bunlari hakli gostermek icin sana neeee deyin. La havle ve kuvvet yaniii...
Maaalesef ablacim hirsizdi. Rahmetli cok iyi biriydi 5 vakit namaz kilan, 40 defa haca gidip gelmis, butun dini vecivelerini yerine getirmis tam anlamiyla dini butun muslumanin tekiydi, ama nevarki hirisizdi. Kayip trilyonlar davasindan yargilandi, suclu bulundu, hapse atildi ogrencisi cb gul tarafindan af edilip ev hapsine alindi sonrada vefat etti. Sonra nemi oldu, bu hirsizlik paralarini paylasamayan cocuklari birbirlerini yemeye basladilar. Biri solugu abd de almis vah vaaah....
Erbakan hocaya hırsızdı demeden önce şu linkteki yazıyı detaylıca okumanızı rica edeceğim.
http://kayiptrilyongercegi.kadinlarkulubu.com.tr/2009/01/kayp-trilyon-bir-yalan.html Buraya eklemek isterdim ama çok uzun.O yüzden link verdim.
link bozuk açılmıyor da Erbakan o davada mahkum oldu, biliyorsunuz, değil mi?http://kayiptrilyongercegi.kadinlarkulubu.com.tr/2009/01/kayp-trilyon-bir-yalan. html
link budur.Düzeltme yaptım ama olmamıs.html nın arasındakı boslugu silin oyle gırıs yapın.
Ben demedim ki, yargilandi ve Tc. mahkemeleri dedilerki bu hoca hırsız ...Erbakan hocaya hırsızdı demeden önce şu linkteki yazıyı detaylıca okumanızı rica edeceğim.
http://kayiptrilyongercegi.kadinlarkulubu.com.tr/2009/01/kayp-trilyon-bir-yalan.html Buraya eklemek isterdim ama çok uzun.O yüzden link verdim.