Erbakan`in kizi Amerikaya yerlesiyor

Daalin kizlar.. Mune az once uyarmisti, simdi gelir cimbiziyla..:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Geldim geldimmmmmm:KK14:
Yine hayretler içerisindeyim, bunca yıllık tecrübeme rağmen niye hayret ediyorsam artık:KK59:
Yahu konu Erbakan'ın kızı ABD'ye yerleşmiş, yorumlar İslam Hukuku.

Ne alaka, söyleyin ne alaka yani?
Hepinizi az çok tanıdım, siz şimdi Adem'le Havva'dan giriş yapar, mevzuyu İslam hukukuna bağdaştıracak bir bahane bulursunuz.

Aha valla cımbız kıpraşıyor, kıpır kıpır, kımıl kımıl oynuyor, Çıkın dini yorumlardan, soldan Amerika'ya dönün, Erbakan'ın kızını Amerika'ya yerleştirin, mevzuyu ordan döndürün.

ay yok duramıcam yazıcam :mad:

şeriata karşı olanlar müslüman değilse anlarım hani istememeri kendilerince normal

ama aranızda müslüman olup şeriate karşı gelen varmı:KK47:

yani ayete karşı çıkmış oluyorsunuz o yüzden

Sapık değilsen hırsız değilsen katil değilsen tecavüzcü değilsen şeriattan korkmayacaksın Kardeşim

konuya gelince herkes dilediği yerde yaşar :63:
sitede dini yorum yasak.

İslamda evlilik ve Miras hukukunu dileyen diyanetin sitesinden açıp okusun hani İrana kıyas için hatta buraya koyabilir.
Allahın dediğini beğenmemeye laikliği kılıf edenleri Allaha havale ettik.
Mune tmm sustum.

Rahatladin mi? Kismen haklisin. Sapik degilim,hirsiz degilim, katil degilim ama mirastan esit pay almak istiyorum, mahkemede bir erkek kadar sahitligimin gecerli olmasini istiyorum, tek esli olmak istiyorum, bu konuda hic bir istisna ve hic bir ekseriyet kabul etmem. Bana gore bu isteklerim normal, sana gore seriata aykiri. Bu yuzden ben deistim, sen musluman. Otesi dine girer, din konusmak yasak. O yuzden yazilacak cok sey olmasina ragmen sozlerime burada nokta koymak mecburiyetindeyim.
yok inan rahatlamadım ancak devam edecek değilim

saygılar :KK39:

Arkadaşlar isteyen istediği yerde yaşar. Buna kimsenin karışma hakkı yok. Şunu da şuraya iliştirir, hepinize iyi geceler dilerim :)

Bijy1GTCEAEpnDa.jpg

Arkadaşlar isteyen istediği yerde yaşar. Buna kimsenin karışma hakkı yok. Şunu da şuraya iliştirir, hepinize iyi geceler dilerim :)

Bijy1GTCEAEpnDa.jpg

su yazinin aynisi gecenlerde burda konuydu, haa birde cogu türkiyede sagci kesilir avrupada ne hikmetse solcu olu verirler.... ben radikal dinci olsaydim hristan ülkesinde asla yasamaz medet ummazdim ...ay birde küfür etmeleri yokmu ekmeklerini yiyipdee ,

su yazinin aynisi gecenlerde burda konuydu, haa birde cogu türkiyede sagci kesilir avrupada ne hikmetse solcu olu verirler.... ben radikal dinci olsaydim hristan ülkesinde asla yasamaz medet ummazdim ...ay birde küfür etmeleri yokmu ekmeklerini yiyipdee ,
Ben yaşardım herhalde.
Sonuçta kendi dinine uygun yaşayıp ibadetini yapıyor, üstüne de Ortadoğu ülkelerinde olmayan sosyal imkanlar, insan hakları. Cillop gibi :)
Çok mantıklı davranıyorlar aslında bir yandan, takdir ediyorum yani.

Şimdi Erbakan'ın kızı mesela, Suudi Arabistan'a gidip napsın?

Ben yaşardım herhalde.
Sonuçta kendi dinine uygun yaşayıp ibadetini yapıyor, üstüne de Ortadoğu ülkelerinde olmayan sosyal imkanlar, insan hakları. Cillop gibi :)
Çok mantıklı davranıyorlar aslında bir yandan, takdir ediyorum yani.

Şimdi Erbakan'ın kızı mesela, Suudi Arabistan'a gidip napsın?

evet sözde savunulan hayat tarzini sadece sözde savunmak gerekir ....begenilmeyen topluluktan da yararlanmak gerekir , geri faso fiso,

Dogru yavas yavas bende ikna oldum, yani kafa su abicigim : siz pis fakirler size Islamiyeti zorluyoruz, laiklik sekülerlik yok, kadin haklari yok.
Ama biz, Hristyanlikda, demokraside, laiklikde sekülerlikde, refahin ve huzurun icinde yasayacagiz, cünkü biz Allaha sükürler olsun Amerika destegi ile zenginiz her yere gitme imkanimiz var.
Bende diyorumki : Merci bbbeaucouppp, sekerim !!!!!

hiç unutmam, ilkokulda bir arkadaşım vardı, annesi Türk'tü, kadının babası hacıydı, kocası İran'lıydı. sevmişler evlenmişler İran'a taşınmış kadın. Kızım Olmadan Asla filmini bilirsiniz.
Reyhan Hanım'ın (isim takmadır bu arada) hikayesi de çok benzer. Reyhan Türkiye'de öğretmendi sonra İranlı bir mühendis olan Rıza'yla (bu isim de takma) tanışıyor, aşık oluyor, hemen evlenip İran'a yerleşiyor.
Reyhan, Hacı bir babanın kızı olmasına rağmen başı açık. İran'daki zorunlu kuraldan dolayı başını örtüyor ama Rıza'ya bu yetmiyor, çarşafa girmesini istiyor. Reyhan oradaki Türk işçilerin çocuklarına Türkçe öğretmek istiyor ama Rıza izin vermiyor, başta anlaşmaları çalışması olsa da.
Reyhan birkaç yıl çocuk istemiyor ama Rıza buna da karşı çıkıyor ve bir yıl dolmadan ikisinin bir çocukları oluyor, bir oğlan. Reyhan ilk dayağını daha lohusayken yiyor. Sebep kayınvalidesinin söylediğini yapmaması. Kayınvalidesi sütü artsın diye tatlı bir şeyler yedirmek istiyor ama Reyhan istemiyor, "hurafe" kelimesini kullanıyor.
Annesinden bunu duyan Rıza, annesine hakaret ettiği için daha 4 günlük bebeği olan Reyhan'ı dövüyor ve şiddet Reyhan 8 yaşındaki oğlunu alıp Türkiye'ye kaçana kadar devam ediyor.
Reyhan şiddete dayanamayınca boşanmak istiyor ama mahkemenin çocuğun velayetini babaya vereceğini bildiği için vatandaşı olduğu ülkeye kaçıyor.
biz okuldayken güvenlik bahçede kuş uçurtmazdı arkadaşımızı kaçırmasınlar diye.
ortaokuldayken bir kere kaçırmaya çalışmış ama son anda engellemişler, arabaya bindiremeden. Geçenlerde konuştum, babası rahmetli olmuş. 29 yaşında ve ilk kez derin bir soluk almış.
siz İran deyince aklıma düştü, bu da böyle bir anımdır.

Ne demek sana ne yaaaa,
Siz tutun ulkeye seriati getirmeyen calisin, kiciniz sıkıştımi avrupaya,amerikaya kacin.
Milletin cocuklarina imam hatipleri laik gorun, kendi cocuklarinizi yabanci kolejlere, ulkeler okumaya gonderin.
Milletin calisan kizina or...pu deyin, kendi calisan kizlariniz icin aman o ise karistirmayin deyin, deyin de deyin yaniiii. Bide cikip ustune bunlari hakli gostermek icin sana neeee deyin. La havle ve kuvvet yaniii...

Maaalesef ablacim hirsizdi. Rahmetli cok iyi biriydi 5 vakit namaz kilan, 40 defa haca gidip gelmis, butun dini vecivelerini yerine getirmis tam anlamiyla dini butun muslumanin tekiydi, ama nevarki hirisizdi. Kayip trilyonlar davasindan yargilandi, suclu bulundu, hapse atildi ogrencisi cb gul tarafindan af edilip ev hapsine alindi sonrada vefat etti. Sonra nemi oldu, bu hirsizlik paralarini paylasamayan cocuklari birbirlerini yemeye basladilar. Biri solugu abd de almis vah vaaah....

Erbakan hocaya hırsızdı demeden önce şu linkteki yazıyı detaylıca okumanızı rica edeceğim.
http://kayiptrilyongercegi.blogspot.com.tr/2009/01/kayp-trilyon-bir-yalan.html Buraya eklemek isterdim ama çok uzun.O yüzden link verdim.

Son düzenleme:
Amerika' da islamını yaşamayı engelleyecek hiçbirşey yok ki ? Hatta Turkiye' den daha rahat yaşar. Eski Türkiye 'de Müslüman olupta , giyim kuşamından dolayı ikinci sınıf muamelesi gören çoğu inşa oralarda okudu.
Senin ülken kovdu oralar kabul gördü.
Neyin kafasını yaşıyorsunuz ?
Eski Türkiye ile Amerika'nın farkı ne ?

İnsanların hayatlarıyla ne çok uğraşıyorlar ?
Amerika ya okumsya gidildiğinde kimse neden demedi ? Herkes halinden memnundu ..

X