Erbakan`in kizi Amerikaya yerlesiyor

olivia

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
5.055
5.694
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan’ın büyük kızı Zeynep Erbakan’ın ABD'ye yerleştiği ortaya çıktı. Miras davasıyla gündeme gelen Zeynep Erbakan, Odatv'nin edindiği bilgilere göre, artık ABD'de yaşayacak.

Necmettin Erbakan’ın büyük kızı Zeynep Erbakan, Türkiye'yi terk etmeye karar verdi. Odatv'ye ulaşan bilgilere göre, Zeynep Erbakan, ABD'ye yerleşti.

http://odatv.com/n.php?n=erbakanin-kizi-amerikaya-yerlesti--2312141200

İyide haber geçen yılın haberi değil miydi?? Yine mi yerleşmiş!?

Hadi yenilikciler dinliyoruz.
Benimde sorduğum bikaç soru askıda kalmış. Dur bakalım ne inciler ortaya çıkacak?
Simdi Erbakan`in kizi neden bir baska müslüman ülkede yasamak istemiyorda, Amerika`da yasamak istiyor gercekten cok ilginc.

Benim babamda Erbakan gibi olsaydi, ben sahsen baska islami bir ülkede yasamak isterdim, gidip Amerika`da yasamak istemezdim cünkü benim ülkeme Islamiyeti getirmek isteyen birileri neden kendileri islami sartlarda yasamak istemez ?
@nickimmikim, eger bir aciklaman varsa okumak isterim, anladigim kadariyla bu haber seni cok kizdirmiski böyle bir cümle ile tepkini gösteriyorsun.
Yapacak birsey yok bunlar hayatin gercekleri, demekki baskalari icin dini zorunluluk ama kendileri icin hristiyan bir yasam, neden ?
Insan inandigi seyleri hayatinada gecirererek topluma bir örnek olur. Ama kendi ülkesinde yasamayi istememek cok ilginc.
Bende yurtdisindayim ama ben 2 yasimda babam beni yanina almis.
Ben Zeynep Erbakan gibi kacmadim ülkemden.
Insan vesile olupda basimiza getirdigi hükümetten neden kacar ???

Evet aslında yaşam biçimiyle iran'a yerleşmesi gerekirdi, savunduklarıyla yaşadıklarında büyük çelişki var , samimiyetlerine inanmıyorum
Simdi Erbakan`in kizi neden bir baska müslüman ülkede yasamak istemiyorda, Amerika`da yasamak istiyor gercekten cok ilginc.

Evet gerçekten komik zamanında babası AMerikayı yerden yere vursun kızıda orada yaşamak için vatanından vazgeçsin

Avare (Avaramu) filmini izlemenizi tavsiye ederim..

Hirsizin oğlu hirsiz degildir.

O zaman siz bir hata yapin ömür boyu kizinizin yüzüne bunu soylesinler? Nasil olurdu?
Yapmayin Allah askina cok komik oluyorsunuz..

Yaşam şekliyle örtüşmüyor , demek ki özgürlük, demokrasi vazgeçilmez derecede yaşanır mış , ve yaşayacak da, açık ve kapalı için yoksa iranı tercih ederdi
Avare (Avaramu) filmini izlemenizi tavsiye ederim..

Hirsizin oğlu hirsiz degildir.

O zaman siz bir hata yapin ömür boyu kizinizin yüzüne bunu soylesinler? Nasil olurdu?
Yapmayin Allah askina cok komik oluyorsunuz..

Yaşam şekliyle örtüşmüyor , demek ki özgürlük, demokrasi vazgeçilmez derecede yaşanır mış , ve yaşayacak da, açık ve kapalı için yoksa iranı tercih ederdi

Siz Iran'i öcü falan saniyosunuz ama. Ilk kadin haklari Iran'da verilmiştir. Kadinlara ozel her türlü aktivite vardir, binicilik vs..
Sadece kurallar cercevesinde. Baslarina bir bez ortecekler bu kadar.
Iran'da yasamayi düşünürüm açıkçası.
Hatta ekim kasim gibi gitmeyi dusunuyorum.Ekonomik acidan da cok gelismis bir ülke.
Okuma yazma bilmeyen insan yok ve muhakkak kadin erkek hepsi cok iyi derecede Ingilizce bilirler. Bilmek zorundalar.

Yani Iran Turkiye'den çok çok iyi anlayacaginiz, bazi kurallari katı sadece..

Neyse isteyen istedigi yerde yaşar. Kimseyi alakadar etmez..

Nedense kapalı ve zengin insanların iran'a yerleştiği ne duydum nede okudum , çok garip zaten oradan gelenlerde sanki paristen geliyormuş gibiler

Olmamis bu. Simdi sen böyle diyerek Amerikadaki müslümanları zan altinda bırakıyorsun.

Orada yaşamak hristiyan hayatı sürmek demek mi oluyor?
Çok saçma bir yaklaşım.
Belki kadın islamı yaymaya gidiyor? Nereden biliyorsunuz?

Nedense kapalı ve zengin insanların iran'a yerleştiği ne duydum nede okudum , çok garip zaten oradan gelenlerde sanki paristen geliyormuş gibiler

Yo benim cook arkadasim Iran'a gidip bir daha da gelmedi. Orda yasamaya karar verdiler. Devlet bi kere sana cok yardimci oluyor. Maaşlar yuksek. Oyle kimse 1000 lira ile gecinmek zorunda birakilmiyor.
Egitimi cok iyi.
Evet oranin aciklari gelirken doğal olarak açık giyiniyorlar. Burda kisitlama yok çünkü.
Neyse böyle iste..

Sunu diyebilirimki dürüstlük konustugunla yaptigin ayni orantida ise bu inandiricidir.
Ama öyle söyleyip böyle hareket edersen bu topluma cok kötü yansir.

Göremiyorum ya, gercekten göremiyorum. Dürsütlügü göremiyorum.
Eski Toki baskani Erdogan Bayraktar demistiki :" Bize inanin, bak samimi söylüyorum, belki burada söylemem dogru degil ama inanin bize Allah gönderiyor parayi " demisti.
Yahu o kadar fakirler var niye onlara göndermiyor, Sayin Bayraktar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…