Simdi Erbakan`in kizi neden bir baska müslüman ülkede yasamak istemiyorda, Amerika`da yasamak istiyor gercekten cok ilginc.
İyide haber geçen yılın haberi değil miydi?? Yine mi yerleşmiş!?
Simdi Erbakan`in kizi neden bir baska müslüman ülkede yasamak istemiyorda, Amerika`da yasamak istiyor gercekten cok ilginc.
Benim babamda Erbakan gibi olsaydi, ben sahsen baska islami bir ülkede yasamak isterdim, gidip Amerika`da yasamak istemezdim cünkü benim ülkeme Islamiyeti getirmek isteyen birileri neden kendileri islami sartlarda yasamak istemez ?Sana ne?
Istedigi yerde yaşar kime ne ya?
Dalga mi geciyosunuz anlamadim ve cok guldum
Evet gerçekten komik zamanında babası AMerikayı yerden yere vursun kızıda orada yaşamak için vatanından vazgeçsin
Avare (Avaramu) filmini izlemenizi tavsiye ederim..
Hirsizin oğlu hirsiz degildir.
O zaman siz bir hata yapin ömür boyu kizinizin yüzüne bunu soylesinler? Nasil olurdu?
Yapmayin Allah askina cok komik oluyorsunuz..
Yaşam şekliyle örtüşmüyor , demek ki özgürlük, demokrasi vazgeçilmez derecede yaşanır mış , ve yaşayacak da, açık ve kapalı için yoksa iranı tercih ederdi
Siz Iran'i öcü falan saniyosunuz ama. Ilk kadin haklari Iran'da verilmiştir. Kadinlara ozel her türlü aktivite vardir, binicilik vs..
Sadece kurallar cercevesinde. Baslarina bir bez ortecekler bu kadar.
Iran'da yasamayi düşünürüm açıkçası.
Hatta ekim kasim gibi gitmeyi dusunuyorum.Ekonomik acidan da cok gelismis bir ülke.
Okuma yazma bilmeyen insan yok ve muhakkak kadin erkek hepsi cok iyi derecede Ingilizce bilirler. Bilmek zorundalar.
Yani Iran Turkiye'den çok çok iyi anlayacaginiz, bazi kurallari katı sadece..
Neyse isteyen istedigi yerde yaşar. Kimseyi alakadar etmez..
Benim babamda Erbakan gibi olsaydi, ben sahsen baska islami bir ülkede yasamak isterdim, gidip Amerika`da yasamak istemezdim cünkü benim ülkeme Islamiyeti getirmek isteyen birileri neden kendileri islami sartlarda yasamak istemez ?
@nickimmikim, eger bir aciklaman varsa okumak isterim, anladigim kadariyla bu haber seni cok kizdirmiski böyle bir cümle ile tepkini gösteriyorsun.
Yapacak birsey yok bunlar hayatin gercekleri, demekki baskalari icin dini zorunluluk ama kendileri icin hristiyan bir yasam, neden ?
Insan inandigi seyleri hayatinada gecirererek topluma bir örnek olur. Ama kendi ülkesinde yasamayi istememek cok ilginc.
Bende yurtdisindayim ama ben 2 yasimda babam beni yanina almis.
Ben Zeynep Erbakan gibi kacmadim ülkemden.
Insan vesile olupda basimiza getirdigi hükümetten neden kacar ???
Nedense kapalı ve zengin insanların iran'a yerleştiği ne duydum nede okudum , çok garip zaten oradan gelenlerde sanki paristen geliyormuş gibiler
Şu bahsettiğiniz şeyler bizimde yıllardır emek verip , kavgasını ettiğimiz şeylerin ta kendisi.Devlet bi kere sana cok yardimci oluyor. Maaşlar yuksek. Oyle kimse 1000 lira ile gecinmek zorunda birakilmiyor.
Egitimi cok iyi.