erasmusa kabul edilme ihtimalim var ama eşim ne gerek var gitme diyor ;(

1 haftacıkmış. Ya sizle gelsin ya dişini sıksın. Ne varki bunda sanki. Evlenince bu "şuraya gidemezsin. şunu bunu yapamazsın" kısıtlamalarına uyuz oluyorum. Siz bir bireysiniz yahu. Ne var bütün amaçlarınızı geçtim. 1 haftalık tatil bile iyi geliyor insana. Gidin görün bi oraları gelin. Ne varsa bunda bu erkekler amma da uzatıyor bazı şeyleri...

Oyle bir cevap vermissin ki eftalya bak canim madem boyle konu aciyorsun ne diye tersliyorsun 2 uc var biri diyecek git biri esin hakli gitme , e simdi madem sen boyle bi havadasin giit niye aciyon ki konuyu ne diyek yani simdi he babam harika dusunmusun git takma onuda iki gun konusur susar mi diyek, neyse dedim gitti

Beleşe 1 haftalık tatil bulmuşsun düşündüğün şeye bak! Git tabi.
Eşinle göbeğin bir mi kesildi? 1 hafta ayrı kalmaktan bir şey olmaz korkmayın. Koskoca insanlarsınız.

erasmus dıyınce gözum korktu da altı ustu bır haftaymış yaw,
ikna et eşini kaçmaz bu fırsat

Sevgiliniz varken kız kıza yurt dışına çıkıp bir de rahat bıraksana insanı dicek erkek kolay bulunmaz :) ama bende kocam gitsin istemezdim sanırım bir hafta değil sonuçta, evlilik fedakarlık, düzen vs gerektirmez mi sonuçta? Keşke hayallerinizi gerçekleştirip öyle evlenseymişsiniz

Esiniz hakli. Evliyken bir dönemde olsa ayri yerlerde yasamamak lazim mecbur kalmadikca. Bende esimin gitmesini istemezdim. Üstelik Bulgaristan cokta ahim sahim bir yer degil, Erasmus ögrencilerinden sorumluydum nereler iyi yerler biliyorum. O yüzden degmez yani.

Pardon sen ögrenci olarak degil, calisan olarak 1 haftaligina mi gideceksin????
Ozaman gidilir canim, ben bir dönem gideceksin zannettim.

Siz eşinizi herkesten daha çok tanıyorsunuz önemli olan mutluluğunuz gitmeye değer mi yoksa değmez mi onu ancak siz tartabilirsiniz.

bence git hadi 6 ay olsa tamam am 1 haftacik isine katkida bulunacaksa neden olmasin sanki esin biraz senin ilerlemeni istemiyor gibi bazi erkekler vardir. esim bir adim geriden gelsin der.

Evlilik demek herseyden vazgeçmek degil bende gecmedim
ve esim giderken bende mani olmuyorum mecburi gorev cunku uyarsa eger benimde gelmemi istiyor zaten ama hayaller yurtdisi vs kariyer filan cikaracaksa basima evlenmeden yapsaymiş"benim dusuncelerim"

seninde madem hayallerin vardi ona göre evlenseydin tartismayla ,kavgayla oraya buraya gittiginde mutlu olacaksan kimseyi ilgilendirmez ben sadece esini hakli buldum o kadar

Bu tür hayallerin evlenmeden önce gerçekleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yoksa gördüğünüz gibi, işler umduğunuz gibi gitmiyor. Evlilik içinde tek başına uzun süre yurtdışı gezmelerine sıcak bakmıyorum şahsen. Eşinizin işi gücü bırakıp sizle gezmesi kolay mı? Veya herkes bunu isteyecek diye bir şey de yok. Bulgaristan da öyle çok matah bir ülke değil, insana fedakarlık yaptırsın. Ben eşe hak veriyorum bu konuda. Özellikle ilk mesajınızda belirttiğiniz gibi 6 ay-1 sene arası bir süre olsa hepten sıcak bakılası değil bana göre. Ama bunlar uzun dönem için. sizinkinin süresi çok kısaymış. 1 hafta bir şey değil. Bu kadar probleme gerek yokmuş. Ama sizin evde işler hesapladığınız gibi dönmüyor anlaşılan.

Siz olsanız ne yapardınız demişsiniz ama sizin kararınız net zaten eşiniz istemese bile gitmeyi kafaya koymuşsunuz.
6 aylık bir süreç olsa ısrarınızı anlayacağım da 1 hafta içinde ne öğreneceksiniz ne kadar geliştirebileceksiniz kendinizi?
1 hafta için eşinizle bozuşacaksınız ve 1 haftalık gitmek ne kadar yarar sağlayacak muamma.

Ne olacak 1 haftacıkmış zaten sonuçta 6 aylığına gitmiyorsunuz, huzursuzluk çıksa dahi ben size bu fırsatı kaçırmayın derim, yeni bir ülke yeni bir kültür

yani bulgaristan da dil öğrenme şansın düşük. türkiyeden üst düzey bir eğitimi olduğunu düşünmüyorum.. Boşuna evinin huzuru nu bozma

Ben Romanya'ya gittim erasmusla 3 ay kaldım dil geliştirme falan o kadar kısacık bir zamanda hikaye.Hele bulgaristanda ben zannetmiyorum arkadaşım gitmişti oradakilerde türkçe konuşuyordu kız bir şey öğrenemeden geldi.Değişik bir yer görmekse amacınız Bulgaristanın hiçbir özelliği yok.Ama yine de siz bilirsiniz...

Siz kararinizi vermisiniz o zaman? Esiniz hayir gitme diyorda, biz diyince mi dinliceksiniz? Fikir isteyen sizsiniz? Ama kabulde etmiyorsunuz?

O zaman yolunuz acik olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…