Erasmus

Seda 0311

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
4
0
26
Merhaba ben erasmus programi ile guz doneminde macaristana gidecegim , daha once bu programdan yararlanmis kisilere bir kac sorum olacak
1 ) ingilizceyi anlama ve yazi yazma konusunda iyiyim.ama speaking yonunden eksigim, yaptigim dil tespit sinavlarinda seviyem b1 b2 çıkıyor. İngilizce konusmaya calisirken sık sık duraksiyorum.anlatmak istedidigimi sonuc olarak anlatabiliyorum ama turkce dusundugum icin sanirim direk cumle kuramiuorum zaman kaybediyorum.bu oraya gittigimde bana sıkıntı yasatirmi ?
2 ) alkol bu yasima kadar kullanmadim orda ortamlar cok ickili ve icki ucuz diye duydum.alkol tuketmezsem bu konuda dislanirmiyim bunu yasayan oldu mu ?
3 ) aylik 300 euro hibe alacagim buna ek olarak ailem aylik 200 euro civari gonderebilir.bir de kyk kredim var gecinebilirmiuim ?
4 ) yurtdisinda para cekimi icin unicrediti duydum ve kartini cikardim bu olay tam olarak nasil oluyor amlatir misiniz
5 su an turkiyede faturalı hat kullanıyorum ve kullandığım paket henüz bitmedi.ama yurt dışına gittigimde hattı mi degistiricem. İki şeye para odemek istemiyorum.turkiyede hattimi dondurduguumda ucret alinir mi boyle bir sey yasayan oldu mu ?
Simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
4. Unicredit vs duymadım, kartında maestro yazarsa, her şekilde para çekebilirsin.

3. 500 Euro, kiran yoksa, her şekilde geçinebilirsin. Fazla çarçur eden biri değil de, tutumlu biriysen. 3000 TL ne demek?

2. Hiç kimse, seni hiçbir şekilde alkol kullanmadığın için dışlayamaz. Sağlığıma dikkat ediyorum, de geçiştir.

1. Başlarda sorun yaşayabilirsin, ancak zamanla düzelecektir. Pratik yapa yapa, aktif konuşa konuşa "ingilizce düşünmeye" başlayacaksın. Devamı gelir. Başarılar.

Kira olarak yurt ucretim olacak 180 euro kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…