How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

erasmus degisim programi

ezra92

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
129
5
316
Avusturya
Arkadaslar en hizli sekilde cevaplarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. yurtdisinda okuyorum.ve önümüzdeki sene erasmus degisim programiyla Istanbula gelmeyi düsünüyorum. okul konusunda biraz kararsiz kaldim

Koc, Sabanci, Bogazici

bu 3 üniversite hakkinda fikirlerinizi yazarmisiniz. kararimi kolaylastirir belki. her türlü avantaj veya dezavantaj olarak gördügnüz seyleri yazarsaniz cok sevinirim.

dersler, yurtlar, giderler, ögrenciler, ulasim.... yani akliniza ne gelirse ;)

cok tesekkürler

Arkadaslar en hizli sekilde cevaplarinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. yurtdisinda okuyorum.ve önümüzdeki sene erasmus degisim programiyla Istanbula gelmeyi düsünüyorum. okul konusunda biraz kararsiz kaldim

Koc, Sabanci, Bogazici

bu 3 üniversite hakkinda fikirlerinizi yazarmisiniz. kararimi kolaylastirir belki. her türlü avantaj veya dezavantaj olarak gördügnüz seyleri yazarsaniz cok sevinirim.

dersler, yurtlar, giderler, ögrenciler, ulasim.... yani akliniza ne gelirse ;)

cok tesekkürler

öncelikle hayırlısı olsun.. bu 3 üni. ile mi erasmus şansın var? yani bu 3ü de olabiliyor mu?
bizim üni.de bizim bölümden sadece almanyada 1 üni.ile erasmus oluyordu seçme şansın varsa ne güzel..
3ü de türkiyenin en iyi üni.leri.. boğaziçili olarak illaki boğaziçi derim sana ama diğer ikisini seçmenin ne gibi artıları olur bilemem.. ama zihniyet olarak aynı diyebileceğim 3 okul bunlar.. benzer olduklarını düşünüyorum..

bizim üniye erasmusla gelen arkadaşların hepsi hayatlarından çok memnundu ama dediklerine göre dersleri ağır buluyorlardı..

bölümün ne canım? bu arada.. her bölümün kulüpleri vardır o kulüplerle yazışırsan güncel bilgiler alabilir daha net fikir edinebilirsin de..

boğaziçi için şahsi fikrim özetle:
dersler --> ağırdır. yoklama çok önemlidir.. hocaların beklentisi yüksektir..(tabi göreceli bir durum)
yurtlar --> yurtta kalmadım ama sorun olmaz bence.. kampüs içinde yurtlar var çıkarsın yurttan 5 dk sonra derstesin..
giderler --> sanırım en pahalı yemekhane yemeği bizde çıkıyordur hala.. porselen tabakta yerdik ama kazık da yerdik:) öğrenci belgesi paralı idi.. diğer ünilerdeki arkadaşlarım alay ederdi para ödememizle.. b.ü nin yeri etiler bebek arası:)istanbulun en pahalı semtlerinden.. ama öğrenci yolunu bulur bir şekil.. idare edersin.. 2 kampüs arası 1 dakikalık mesafede çalışan okulun servisleri bile paralı..
öğrenciler --> her çeşit öğrenci vardır, aklına gelen her çeşit.. ama ortak özellik hırs ve çalışkanlık diyebilirim..
ulaşım --> istanbulda gayet merkezi konumda.. öyle şehir dışına çok uzağa kurulan üniler gibi değil..

öncelikle hayırlısı olsun.. bu 3 üni. ile mi erasmus şansın var? yani bu 3ü de olabiliyor mu?
bizim üni.de bizim bölümden sadece almanyada 1 üni.ile erasmus oluyordu seçme şansın varsa ne güzel..
3ü de türkiyenin en iyi üni.leri.. boğaziçili olarak illaki boğaziçi derim sana ama diğer ikisini seçmenin ne gibi artıları olur bilemem.. ama zihniyet olarak aynı diyebileceğim 3 okul bunlar.. benzer olduklarını düşünüyorum..

bizim üniye erasmusla gelen arkadaşların hepsi hayatlarından çok memnundu ama dediklerine göre dersleri ağır buluyorlardı..

bölümün ne canım? bu arada.. her bölümün kulüpleri vardır o kulüplerle yazışırsan güncel bilgiler alabilir daha net fikir edinebilirsin de..

boğaziçi için şahsi fikrim özetle:
dersler --> ağırdır. yoklama çok önemlidir.. hocaların beklentisi yüksektir..(tabi göreceli bir durum)
yurtlar --> yurtta kalmadım ama sorun olmaz bence.. kampüs içinde yurtlar var çıkarsın yurttan 5 dk sonra derstesin..
giderler --> sanırım en pahalı yemekhane yemeği bizde çıkıyordur hala.. porselen tabakta yerdik ama kazık da yerdik:) öğrenci belgesi paralı idi.. diğer ünilerdeki arkadaşlarım alay ederdi para ödememizle.. b.ü nin yeri etiler bebek arası:)istanbulun en pahalı semtlerinden.. ama öğrenci yolunu bulur bir şekil.. idare edersin.. 2 kampüs arası 1 dakikalık mesafede çalışan okulun servisleri bile paralı..
öğrenciler --> her çeşit öğrenci vardır, aklına gelen her çeşit.. ama ortak özellik hırs ve çalışkanlık diyebilirim..
ulaşım --> istanbulda gayet merkezi konumda.. öyle şehir dışına çok uzağa kurulan üniler gibi değil..

Bu 3 üniversiteye basvurma sansim var. Ama ilk tercihim hangisi o önemli. İlk tercihime alinmazsam diger ikisinden biri olucak.

Durum söyle. Bu zamana kadar bizim okulun bogaziciyle anlasmasi yoktu. Ben acikcasi bogazicini istiyorum ama daha önce bizim okuldan giden olmadigi icin beni nasil bir okul bekliyor hic bilmiyorum. Sabanci ve koc ile ilgili az cok bilgi edindim. Ama onlarin birazda sehir merkezine uzak olmalarindan dolayi istemiyorum. Tek sebeb bu degil tabikide.
İlk tercihim bogazici olucak gibi görünüyor. Yanliz dersler umarim cok agir degildir :S tabi birde derslerin hepsinin ingilizce olmasi beni korkutmuyor degil. Ben ekonomi okuyorum. Avusturyada egitim dili almanca. İngilizce egitimide gördük tabi ama beni biraz zorlayan bir dil :)

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bence boğaziçi ilk tercihin olması iyi.. tabi dersler ingilizce olacak, koçve sabancıda da öyle..

dersler ağır derken derslerde seviye ve beklenti yüksektir.. ciddidir.. başka ünideki arkadaşlarım çok boş kalırlardı biz full ders peşinde.. ama düzenli takip edersen derse girmeden konuları çalışıp hazırlıklı olursan yapamayacak değilsin elbet.. sonuçta bölümünle ilgili dersler alacaksın,bölümünün ingilizce terimlerine hakimsen çok sorun olmaz gibi.. farklı bölümlerden seçmeli alırken dikkat et ama o zaman ingilizce zorlayabilir..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü[/QUOTE]

Buarada cevaplarin icin tesekkürler! :)

Hayirlisi olsun! Ben ilk tercih olarak bogazicini yazicam :) kararimi verdim. Beni biraz zorlasada calisir yaparim insallah :)) koc ve sabancidada ingilizce oldugunu biliyorum ama yinede bir seviye farki var mi onu merak ettim. Zaten cok fazla ders almayi düsünmüyorum cünkü kendimede vakit ayirmak istiyorum. Ama dedigin gibi derslere girmeden hazirlanirim.

Secmeli derslerde Yazdiklarini göz önünde bulundurucam ;) tekrar tskler

Iyi geceler

Back