S sunshine__ Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Eylül 2017 Mesajlar 4.848 Emoji Skoru 2.630 Puanlar 133 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sunshine__ #1 Era Testi yaptıran varmı yada o aşamada olanlar.
S sweetyeva Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2009 Mesajlar 390 Emoji Skoru 245 Puanlar 628 Yer Almanya 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sunshine__ #2 Merhaba bana da yaoılacakmış. Nasıl bir süreç oluyor parça alımı normal muayene gibi mi oluyor
S sunshine__ Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Eylül 2017 Mesajlar 4.848 Emoji Skoru 2.630 Puanlar 133 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sunshine__ #3 sweetyeva .!.: Merhaba bana da yaoılacakmış. Nasıl bir süreç oluyor parça alımı normal muayene gibi mi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet hafif sizi oluyor bi kac dakika da bitiriyor. Benim sonucum cikti farkli bi gun degilmis simdi ne olacak bilmiyorum
sweetyeva .!.: Merhaba bana da yaoılacakmış. Nasıl bir süreç oluyor parça alımı normal muayene gibi mi oluyor Genişletmek için tıkla... Evet hafif sizi oluyor bi kac dakika da bitiriyor. Benim sonucum cikti farkli bi gun degilmis simdi ne olacak bilmiyorum
S sweetyeva Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Kasım 2009 Mesajlar 390 Emoji Skoru 245 Puanlar 628 Yer Almanya 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sunshine__ #4 sunshine__ .!.: Evet hafif sizi oluyor bi kac dakika da bitiriyor. Benim sonucum cikti farkli bi gun degilmis simdi ne olacak bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte kanıtlanmış oldu doğru gün. Bol şana diliyorum en hayırlısı olsun sizin için
sunshine__ .!.: Evet hafif sizi oluyor bi kac dakika da bitiriyor. Benim sonucum cikti farkli bi gun degilmis simdi ne olacak bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Ne güzel işte kanıtlanmış oldu doğru gün. Bol şana diliyorum en hayırlısı olsun sizin için
S sunshine__ Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 30 Eylül 2017 Mesajlar 4.848 Emoji Skoru 2.630 Puanlar 133 4 Aralık 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi sunshine__ #5 sweetyeva .!.: Ne güzel işte kanıtlanmış oldu doğru gün. Bol şana diliyorum en hayırlısı olsun sizin için Genişletmek için tıkla... Insallah canim ama doktorum nasil bi yol izleyecek bakalm
sweetyeva .!.: Ne güzel işte kanıtlanmış oldu doğru gün. Bol şana diliyorum en hayırlısı olsun sizin için Genişletmek için tıkla... Insallah canim ama doktorum nasil bi yol izleyecek bakalm