EPONJ HOME NEVRESİM TAKIMI KULLANAN VAR MI?

yavruceylann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
338
365
Kızlar eponj home markanın nevresim takımını ya da ev tekstili ürünlerini kullanan var mı? kalitesi nasıl merak ediyorum

ben daha dün markafoniden yatak örtüsünü aldım. REsmen pilastik gibi naylondan yapılmış. hemen bugun geri göndericem

ben daha dün markafoniden yatak örtüsünü aldım. REsmen pilastik gibi naylondan yapılmış. hemen bugun geri göndericem

canım özelden yazdım ama görmedin sanırım bende almayı dusunuyodum markafonıden yatak örtüsü. ama yorumunu gorunce tereddut ettım çok mu kalıtesız %70 pamuk yazıyo ama naylonmu hep cevap yazarsan sevınırım ona gore alıcam cunku

Naylon gibiyse hiç almamak lazım. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Markafoni ya da öteki sitelerde hiç indirimli değil. Hatta çoğu şey mağazalarda daha uygun. Dantelanın bir pike takımı vardı ben mağazadan 250 TL ye aldım markafoni de 329 TL. Çok nadir fiyatların uygun olduğu.

Kızlar özür dilerim yazınızı göremedim. Annem gördüğünde bunu hemen geri gönder naylon bu dedı. Geri göndermek ile ugrasmadım. Çeyize koyucam ileride çocuğum olursa oyun oynarken yere sererim

Bende üç tane pike siparişi verdim çeyiz için ama bunu okuyunca Tereddüt ettim şimdi trrendyol evveev home mağazası açmış ben ordan almıştım ama markafoni de bugün eponj home olarak satılıyor aynı ürünler. Sizler me demişsiniz bakarken bu Yazıyı gördüm be içime sinmedi ne yapsam geri mi göndersem???

trendyol'da ranforce %100 pamuk diyor fiyatı uygun yorumlarda naylon demişsiniz kullanan arkadaşlar yok mu????

markafoniden eponj pike aldım. fiyatına göre gayet memnun kaldım. ablama ve anneme de nevresim takımını aldık. anneme aldıklarımız yanlış model geldi iade ettik kumaşıda pek iyi değildi. ablam kullanıyor şuan fiyatına göre anca o kadar olur denecek bir ürün pek birşey beklemeyin

merhaba,

trendyolda o indirimli nevresim takımlarından aldım kumaş çok kötü ve asla istediğin renk gelmiyor. yada defolu geliyor iade et üstüne 100 tl daha koy kaliteli birşey al

Kedili nevresim takimindan almistim tül gibi cok ince icine yorgan koydugunda ici gorunuyo ucuz etin yahnisi hesabi

Ben aldım hiç güzel değil kumaş kalitesi. Sert garip bir kumaşı var. Uzak durun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…