canım özelden yazdım ama görmedin sanırım bende almayı dusunuyodum markafonıden yatak örtüsü. ama yorumunu gorunce tereddut ettım çok mu kalıtesız %70 pamuk yazıyo ama naylonmu hep cevap yazarsan sevınırım ona gore alıcam cunku
Naylon gibiyse hiç almamak lazım. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Markafoni ya da öteki sitelerde hiç indirimli değil. Hatta çoğu şey mağazalarda daha uygun. Dantelanın bir pike takımı vardı ben mağazadan 250 TL ye aldım markafoni de 329 TL. Çok nadir fiyatların uygun olduğu.
Kızlar özür dilerim yazınızı göremedim. Annem gördüğünde bunu hemen geri gönder naylon bu dedı. Geri göndermek ile ugrasmadım. Çeyize koyucam ileride çocuğum olursa oyun oynarken yere sererim
Bende üç tane pike siparişi verdim çeyiz için ama bunu okuyunca Tereddüt ettim şimdi trrendyol evveev home mağazası açmış ben ordan almıştım ama markafoni de bugün eponj home olarak satılıyor aynı ürünler. Sizler me demişsiniz bakarken bu Yazıyı gördüm be içime sinmedi ne yapsam geri mi göndersem???
markafoniden eponj pike aldım. fiyatına göre gayet memnun kaldım. ablama ve anneme de nevresim takımını aldık. anneme aldıklarımız yanlış model geldi iade ettik kumaşıda pek iyi değildi. ablam kullanıyor şuan fiyatına göre anca o kadar olur denecek bir ürün pek birşey beklemeyin
trendyolda o indirimli nevresim takımlarından aldım kumaş çok kötü ve asla istediğin renk gelmiyor. yada defolu geliyor iade et üstüne 100 tl daha koy kaliteli birşey al