Epimedyum macun ve doğum kontrol hapı

anglkkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
30
7
Merhabalar epimedyum macundan aldım kendim için istek oluşması için yalnız ben doğum kontrol hapı kullanıyorum sizce bir sorun olur mu sağlık açısından

Merhabalar epimedyum macundan aldım kendim için istek oluşması için yalnız ben doğum kontrol hapı kullanıyorum sizce bir sorun olur mu sağlık açısından
Doğum kontrol hapının etkisini azaltmaz ama kadınlarda etkili olduğunu hiç duymadım. İnşallah işinize yarar.
O macunu ben eşime yedirdim hiçbir şey olmadı.macunu yer uykusu gelincede uyumaya giderdi.
Rüyalanma falan yapmadı mı, yiyip yatılmaması lazım zaten, etki etmesi için de zaman gerekli. Çok ilginç geldi

Doğum kontrol hapının etkisini azaltmaz ama kadınlarda etkili olduğunu hiç duymadım. İnşallah işinize yarar.

Rüyalanma falan yapmadı mı, yiyip yatılmaması lazım zaten, etki etmesi için de zaman gerekli. Çok ilginç geldi
Yok bilerek yemedi zaten.önce çay kaşığının ucuyla verdim.sonra yarısı ,sonra bir çay kaşığı,sonra biraz daha fazlası.keçiboynuzu pekmezi İçiyordu.bende ona karıştırıp veriyordum.psikolojik belki de böyle macunlar.yiyip uyumuyordu 9 da versiysem 11..12 de yatıyordu.bi hafta denedim.sonra anlattım sana bundan vermiştim diye:) çöpe attım.

X