• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilla acısız sir ağda makinası

abeatifulmoment

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
62
1
46
Eskişehir
Bugün annemle dolaşırken Evkur'un önünden geçerken bir kız bizi zorla durdurdu illa acısız ağda makinası tanıtımı için bir dakikanızı alayım dedi bizde içeri girdik. Beni bir perdeyle böldükleri bir yere aldı bacağımda denedi çok kolay sürdü ağda beziyle çekerken canım hiç acımadı ve çok temiz aldı tüylerimi. Annem bunu görünce bayıldı kolay diye alalım dedi fiyatı 400 küsür iken 290 a düşmüş yanında da 70 lira değerinde parfüm hediyeymiş. 12 lira taksitle aldık henüz elime geçmiş değil bir hafta sonra alabileceğim umarım sorunsuz kullanırım. Aranızda bu markayı hiç deneyeniniz var mı kızlar ?

Son düzenleme:
Hiç duymamıştım. Şimdi googledan resmine baktım ama nasıl yapılıyor. İçine marketten aldığın ağdayı mı yerleştiriyorsun?

adı ne bu makinanın .googleden aratıp bakayım ,neymiş neyin nesiymiş:? Makinan gelince diğer bölgeler için de kullan bakalım hep acısız mı oluyor? valla merak ettim:66::66:

ben aldım ama jilet kullanıyorum artık.makina öyle duruyo bi kaç sefer kullandım.isteyen olursa 120tlye verebilirim.markası epilla $100_6074.jpg

Back