• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon epilife güzelik salonu nagihan beydilli lazer soğuk lipoliz yanığı

avon2013

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2018
1
0
1
34
merhaba arkadaşlar ben kendini güzellik uzmanı olarak tanıtan nagihan beydilli isimli kadına samsun/ bafra da 200 tl ye soğuk lipoliz yaptırdım. bana bu işlemin ağrısız ve yan etkisiz olduğu söyledi ve işlemi küçük bir odaya başka 2 müşteriyide sıkıştırarak yaptı ve bacağım yandı 2 gün boyunca sonra yanına gittim yanıklarımı nagihan beydilliye ilettiğimde bana hamaten adlı krem verdi ve iz bile kalmayacağı yalanını söyledi. bu yanıklar normal dedi beni geçiştirmek için. Bacağımda 2. dereceden yanık oluştu, doktora gittim ve 17 günlük tedavi verdi daha sonra iz tedavisine başlıcak. Kadına cildimin hassas olduğunu söylediğim halde eksi 10 derece makineyi son ayar bacağıma uygulamış. Güzellik uzmanları denetlenmiyor ve böyle şeyleri yaptıkları halde sadece para cezası alıyorlar bu nasıl adalet. Bu tür işlemleri sadece doktorların yapması için derhal yasa çıkmalı. 200 TL verdim bu kadına hakkım haram olsun. böyle yanıklarda iz kalır mı başka güzellik salonlarında böyle mağdur olanlar var mı ? yanık resmini koyuyorum iz kalır mı arkadaşlar

Eklentiler

• 20180518_183218_001.jpg
    20180518_183218_001.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 579
Back