• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları ePiLePSi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ilknur83

KeNDiMe YeNiBiR BeN LaZiM
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2007
1.768
13
683
41
Almanya
cocugu epilepsi olan varmi? benim oglusumda var ve 2aydir ilac kullaniyor 2 sene kullanmasi gerekliymis ne yapacagimi sasiriyorum bazen yardim edin :1no2::1no2::1no2:

Çook geçmiş olsun .. gecemi oluyo sadece yoksa gündüzde nöbet geçiriyormu.. ilaç hangi ilacı kullanıyo?

nöbet ne ile başladı başını biyere filanmı çarptı?
2 sene biliyom diyolar amaa ne kadar doğru blmiyom ama benim bi ark hoca ile iyileştii dr çare olmadı..

Çook geçmiş olsun .. gecemi oluyo sadece yoksa gündüzde nöbet geçiriyormu.. ilaç hangi ilacı kullanıyo?

nöbet ne ile başladı başını biyere filanmı çarptı?
2 sene biliyom diyolar amaa ne kadar doğru blmiyom ama benim bi ark hoca ile iyileştii dr çare olmadı..

canim 1 sene önce basladi basini bi yere vurarakmi bilmiyoruz öyle birdenbire basladi ama ilk seferinde ates vardi ebep bumuydu bilemiyorum ilac aliyo iste ergenyl ilacin adi ben almanyadayim canm son sefer gece olmustu cok korkuyorum...

çok geçmiş olsun benim çocuğum değil de ben epilepsi hastasıyım 5 yıl oldu ırsi bir hastalık olduğu için bebeğimde de olmasından çok korkuyorum.ilaç zamanlarına çok dikkat etmelisin dakika bile şaşmamalı çok zor biliyorum ama öyle kolay gelsin:S

çok geçmiş olsun benim çocuğum değil de ben epilepsi hastasıyım 5 yıl oldu ırsi bir hastalık olduğu için bebeğimde de olmasından çok korkuyorum.ilaç zamanlarına çok dikkat etmelisin dakika bile şaşmamalı çok zor biliyorum ama öyle kolay gelsin:S
aysel_ipek canim cok gecmis olsun sanada düzeliyor gibi 1 sene oldu ilaca baslayali kontrolünden iyi sonuclar aldik 1 sene daha vaktimiz var sonrasinnnada allah kerim ......:1hug:a.s.

Back