• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EPiLEPSİ

Saaraa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
1.319
745
123
34
EPiLEPSİ hastası olup kendini üzgün yalnız hisseden varsa dert ortağı olalım birbirimizi konuşalım anlayalım istiyorum. Ben de aynı durumdayım. Bilgi alisverisinde olalim lütfen 🙏🏻

EPiLEPSİ hastası olup kendini üzgün yalnız hisseden varsa dert ortağı olalım birbirimizi konuşalım anlayalım istiyorum. Ben de aynı durumdayım. Bilgi alisverisinde olalim lütfen 🙏🏻
Çok geçmiş olsun.epilepsi hastasi değilim ama konuşmak içinizi dökmek isterseniz her zaman dinlerim

Bende epilepsi hastasiyim dertlesmek istersen her zaman dinlerim

Epilepsi hastasıyım diyenler, ne zamandan beri bu rahatsızlığı yaşıyorsunuz ve ilaç kullanıyor musunuz? Benim kızım da 1 yıldır teşhisi konulmuş bir epilepsi hastası ve ilaç alıyor fakat eeg temiz çıkmıyor henüz.

Epilepsi hastasıyım diyenler, ne zamandan beri bu rahatsızlığı yaşıyorsunuz ve ilaç kullanıyor musunuz? Benim kızım da 1 yıldır teşhisi konulmuş bir epilepsi hastası ve ilaç alıyor fakat eeg temiz çıkmıyor henüz.
Ben 10 yildan fazla epilepsi hastasiyim evet ilac kullaniyorum ilac ismi yasakmi bilmiyorum yasaksa özelden soyleye bilirim

Back