Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.epilepsi hastasi değilim ama konuşmak içinizi dökmek isterseniz her zaman dinlerimEPiLEPSİ hastası olup kendini üzgün yalnız hisseden varsa dert ortağı olalım birbirimizi konuşalım anlayalım istiyorum. Ben de aynı durumdayım. Bilgi alisverisinde olalim lütfen
Çok teşekkür ederim çok mutlu olurumÇok geçmiş olsun.epilepsi hastasi değilim ama konuşmak içinizi dökmek isterseniz her zaman dinlerim
BenEPiLEPSİ hastası olup kendini üzgün yalnız hisseden varsa dert ortağı olalım birbirimizi konuşalım anlayalım istiyorum. Ben de aynı durumdayım. Bilgi alisverisinde olalim lütfen
Kendimi eksik hissediyorum yanlız diğerlerinden farklı anne olamıyorum çok üzülüyorumEPiLEPSİ hastası olup kendini üzgün yalnız hisseden varsa dert ortağı olalım birbirimizi konuşalım anlayalım istiyorum. Ben de aynı durumdayım. Bilgi alisverisinde olalim lütfen
Kendimi eksik hissediyorum yanlız diğerlerinden farklı anne olamıyorum
Umudunuzu yitirmeyin belki olurKendimi eksik hissediyorum yanlız diğerlerinden farklı anne olamıyorum çok üzülüyorum
Neden peki kullandiginiz ilaclardan dolayimiUmudunuzu yitirmeyin belki olur
Umudunuzu yitirmeyin belki olur
Bende epilepsi hastasiyim dertlesmek istersen her zaman dinlerimEPiLEPSİ hastası olup kendini üzgün yalnız hisseden varsa dert ortağı olalım birbirimizi konuşalım anlayalım istiyorum. Ben de aynı durumdayım. Bilgi alisverisinde olalim lütfen
Bende epilepsi hastasiyim iki kizim var siz niye olamam diye soyledinizKendimi eksik hissediyorum yanlız diğerlerinden farklı anne olamıyorum çok üzülüyorum
Ben 10 yildan fazla epilepsi hastasiyim evet ilac kullaniyorum ilac ismi yasakmi bilmiyorum yasaksa özelden soyleye bilirimEpilepsi hastasıyım diyenler, ne zamandan beri bu rahatsızlığı yaşıyorsunuz ve ilaç kullanıyor musunuz? Benim kızım da 1 yıldır teşhisi konulmuş bir epilepsi hastası ve ilaç alıyor fakat eeg temiz çıkmıyor henüz.