• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilepsi ve mr sonucu yorumlama

cnmkzmaden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
2
0
1
35
Merhabalar benim kızım 5 yaşında gece çığlık çığlığa bağırıp biseyler toplar gibi hareketler yapıyor psikologlar daha önce gece terörü dedi fakat 7 aydır akıcı ve zengin kelime dağarcığı olan kızım da takılma kekeleme başladı bunun için psikikologa gittiğimizde bizi nörolog gönderdiler eeg mr yapıldı ama dr kongrede gelmesini bekliyoruz ban mr yorumlayan bilecek biri var mı ters giden biseyler var ama yorumlayamiyorume sonucunu yada böyle epilepsi türü yaşayan var mı tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba epilepsi nöbet şeklinde oluyor bilinç kayboluyor çocuk donuyor konuşturduğunda cevap veremiyor ya da dalıyor. Epilepsi olmayabilir. Olsa bile iyileşen çok çocuk var içinizi ferah tutun. İnşallah bir şeyi yoktur diye tahmin ediyorum

Merhabalar benim kızım 5 yaşında gece çığlık çığlığa bağırıp biseyler toplar gibi hareketler yapıyor psikologlar daha önce gece terörü dedi fakat 7 aydır akıcı ve zengin kelime dağarcığı olan kızım da takılma kekeleme başladı bunun için psikikologa gittiğimizde bizi nörolog gönderdiler eeg mr yapıldı ama dr kongrede gelmesini bekliyoruz ban mr yorumlayan bilecek biri var mı ters giden biseyler var ama yorumlayamiyorume sonucunu yada böyle epilepsi türü yaşayan var mı tecrübelerini paylaşabilir mi?
Merhaba

cok gecmis olsun. MR nerde cektirdiniz ögrenebilirmiyim?

Biz de çektirdik Ankara şehir hastanesi çocuk nörolojisi, acil çocuk bölümde de çekiyorlar

Back