• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilepsi uykuda gecirenler varmi

epilepsi hastalığı olup uykuda geçiren var mi
tam teshis koyulmadi ama uykudan korkarak kalktigim anda 1-2 dk icinde carpinti mide bulantisi goz kararmasi olup bayiliyorum 2 kere boyle oldu ilkinde 2 kere art arda bayildim ve kendimi orada uyudum kaldim zannettim

tam teshis koyulmadi ama uykudan korkarak kalktigim anda 1-2 dk icinde carpinti mide bulantisi goz kararmasi olup bayiliyorum 2 kere boyle oldu ilkinde 2 kere art arda bayildim ve kendimi orada uyudum kaldim zannettim
geçmiş olsun benim klasik önce bağırıyormuşum sonra kasılmalar ağızdan köpük gelme dilimi istiyorum bide sonra uyandığımda hiçbişey hatrlamyorum

kan tahlili ekg eeg emar girdim ben.nedeni belli degil
eeg de hafif dalgalanma var dedi ama kesin tani koyulamaz bu anlattiklarin epilepsi atagina benzemiyor dedi doktor video eeg cekilmesi gerekmis o da sadece tip fakultelerinde varmis

belki başka birseyden kaynaklanıyordur tiroid yada baska kandaki bi değer eksikliği inss önemli bisey degildir

merhaba

benım uykuda orgazm gıbı rahatsızlıgım oluyordu ancak bu vucut ıhtıyacını karsılayamadıgı ıcın yasanan ruyalanma olayı degıl, bekarken hergun hergun oluyordu , gece krız gecırır gıbı beynımde bırsey oluyordu ve orgazm da oluyordu , psikiyatıra gıdıp bunu soyledıgımde ıkı tane ılac verdı . bır tanesı uyku ıcın bır tanesı de sınır yatısması ıcın sanırım. ve o zamandan sonra ayda ya da 20 gunde 1 e dustu. evlendıkten sonra esımle cok huzurlu ve sevgı dolu hayatım oldu sukurler olsun , ancak herhangı bır seye cok sınırlendıgımde ya da uzuldugumde gecesınde yıne boyle oluyordu . sonra artık doktora gıtmedım zaten suan ılac kullanamam gıtsem de. sızce bu epilepsi olabılır mı ?

epilepsi hastalığı olup uykuda geçiren var mi
Merhaba benim oğlumda da 6 yasinda sadece gece uykusunda ortalama 10 saniye nöbet geçiriyor doktorun verdiği ilacın haricinde bir ürün kullanıyorum uzun bir yol kaydettim hamdolsun herşey iyiye gidiyor ne kullandığımı bana ulaşarak sorabilirsiniz yardım etmek isterim tamamen doğal bir ürün ki kullandığınız zaman anlayacaksınız

Merhaba benim oğlumda da 6 yasinda sadece gece uykusunda ortalama 10 saniye nöbet geçiriyor doktorun verdiği ilacın haricinde bir ürün kullanıyorum uzun bir yol kaydettim hamdolsun herşey iyiye gidiyor ne kullandığımı bana ulaşarak sorabilirsiniz yardım etmek isterim tamamen doğal bir ürün ki kullandığınız zaman anlayacaksınız
Merhaba size nasıl ulaşabilirim

Back
X