- 11 Mayıs 2021
- 17
- 8
- 29
-
- Konu Sahibi xsxekerkxixzcandy
Anladim canim bizimki gecicek birsey degil ama ilaclarla bu nobetlerden kurtulmak umidiyle gecmis olsun .
Benim juvenilmiyoklnik. Emarda tomografi.... hiçbir şey çıkmadı o kadar şey çekildi. Doktir buyuk ihtimalle genetik dedi. Ama teyzemler amcamlar dayimlar halamlar kimse de yok. Duyduğum kadarıyla Ananemin yegeninde varmış bir de.uzakran akraba. Bir de şu olabilirmiş. Annem ve babam amca çocukları. Akraba evliliği sonucu olabili
Merhabalar benim nobetlerim hem gece hem gunduz oluyodu nobetlerim bilic kaybi olsugum yerde oylece donuyodum anlamsiz bi kac kelime soyluyormusum gece olsugumda sicramalar yine bilincsiz el ve bacak hareketleri oluyodu kendime geldigimde basim kendime fazla agir geliyodu kafami bile kaldiramiyordum her gittigim hastane eeg cekti ama ilk baslarda eegde bisey gozukmuyodu daha sonralari gorebilmeye basladi beyin tomografide temizdi cok hastaneye kaldirilip serum yedim her gittigim hastane depakini devam ettirdi taki bi hastanedeki dr ye bu ilac cok fazla unutkanlik yapiyo ve nobetlerim devam ediyo dedigimde bana epixxi verdi gece nobetlerim bitti fakat gunuz olanlari devam ediyordu nobet gecirdikce dozu arttirildi ama yine azda olsa oluyodu arada saolsun yine o drye devam ettim cunku gece nobetlerim gecmisti drye gebe olmak istedigimi soyledim bana lamiktal 50 ml verdi ve 3 ay olsu hic nobetim yok o gunden beri epixcide azaltiyoruz yavas yavas Allah bin kere razi olsun ondan bizim yani epilepsi olanlar yasayan bilir derler ya en iyi bizler anlariz birbirimizi korkmayın demesi kolay piskolojisi cok kotu bu arada 15 senedir ben bu rahatsizlikla yasiyorum ama kurtuldum sanirim Rabbim herkeze sifa versin sormak istediginiz bisey varsa sorun yardimci olabilirsem ne mutlu bana iyi gunlerMerhaba çok uzun zaman olmuş siz yazalı ama inşallah görürsünüz uyku da sıçramalarininz nasıl oluyordu benimde var ve sadece uykuya dalınca sıçyarak uyanıyorum sizinki de boylemiydi
Benim gündüz öyle dediginiz gibi bi durumum yok 28 haftalık geneyim daha önce böyle sıçramalarım da olmuyordu 1 ay önce stresli bi dönem geçirdim ondan sonra gece uykuya geçerken sıçrayıp uyanıyorum sonra tekrar uykuya devam ediyorum bu bende psikolojik bi durum oldu her uyuycagim zaman acaba sıçrayacakmıyım diye uyuyoyorum bebeğim açısından da korkuyorum ilaç falan kullanmıyorum yeni başladı çünkü bu durumMerhabalar benim nobetlerim hem gece hem gunduz oluyodu nobetlerim bilic kaybi olsugum yerde oylece donuyodum anlamsiz bi kac kelime soyluyormusum gece olsugumda sicramalar yine bilincsiz el ve bacak hareketleri oluyodu kendime geldigimde basim kendime fazla agir geliyodu kafami bile kaldiramiyordum her gittigim hastane eeg cekti ama ilk baslarda eegde bisey gozukmuyodu daha sonralari gorebilmeye basladi beyin tomografide temizdi cok hastaneye kaldirilip serum yedim her gittigim hastane depakini devam ettirdi taki bi hastanedeki dr ye bu ilac cok fazla unutkanlik yapiyo ve nobetlerim devam ediyo dedigimde bana epixxi verdi gece nobetlerim bitti fakat gunuz olanlari devam ediyordu nobet gecirdikce dozu arttirildi ama yine azda olsa oluyodu arada saolsun yine o drye devam ettim cunku gece nobetlerim gecmisti drye gebe olmak istedigimi soyledim bana lamiktal 50 ml verdi ve 3 ay olsu hic nobetim yok o gunden beri epixcide azaltiyoruz yavas yavas Allah bin kere razi olsun ondan bizim yani epilepsi olanlar yasayan bilir derler ya en iyi bizler anlariz birbirimizi korkmayın demesi kolay piskolojisi cok kotu bu arada 15 senedir ben bu rahatsizlikla yasiyorum ama kurtuldum sanirim Rabbim herkeze sifa versin sormak istediginiz bisey varsa sorun yardimci olabilirsem ne mutlu bana iyi gunler
Piskolojiktir buyuk ihtimalle kafani takmamalisin bence yinede bi norolojiye bi gorun icin rahat eder en azindan benim nobetlerimde oglum iki yasindayken gecirdigim tiranva ve kafama aldigim darbeden dolayi olusmustuBenim gündüz öyle dediginiz gibi bi durumum yok 28 haftalık geneyim daha önce böyle sıçramalarım da olmuyordu 1 ay önce stresli bi dönem geçirdim ondan sonra gece uykuya geçerken sıçrayıp uyanıyorum sonra tekrar uykuya devam ediyorum bu bende psikolojik bi durum oldu her uyuycagim zaman acaba sıçrayacakmıyım diye uyuyoyorum bebeğim açısından da korkuyorum ilaç falan kullanmıyorum yeni başladı çünkü bu durum
Bilmiyorum ya çok moralim bozuk şöyle sıçramadan uyuduğum uyandığım zamanlarını özledim normalde de takıntılı bi insanım o yüzden başıma geliyor bunlar bi darbe falan da almadım ama neden vücudum böyle tepki veriyor anlamış değilimPiskolojiktir buyuk ihtimalle kafani takmamalisin bence yinede bi norolojiye bi gorun icin rahat eder en azindan benim nobetlerimde oglum iki yasindayken gecirdigim tiranva ve kafama aldigim darbeden dolayi olusmustu
Dr ye bi gozukun kafanizi bu kadar takip kendinizi uzeceginize en azindan iciniz rahatlarBilmiyorum ya çok moralim bozuk şöyle sıçramadan uyuduğum uyandığım zamanlarını özledim normalde de takıntılı bi insanım o yüzden başıma geliyor bunlar bi darbe falan da almadım ama neden vücudum böyle tepki veriyor anlamış değilim
Dr gözükmek istiyorum tabi ki de iyi bi doktor bulmak da zor iyice kafa karıştırıyor bazıları bazen eegler de temiz çıkabiliyormuş hicbir açıdan içim rahat etmiyor psikolojik olmasını umut ediyorum ama bu sıçramalar da beni korkutuyorDr ye bi gozukun kafanizi bu kadar takip kendinizi uzeceginize en azindan iciniz rahatlar
Anlıyorum evet bazi eegler temiz cilabiliyo bi suru devlet hastanesi gezdim yine cozumu devlet hastanesinde buldum bi iki drye gidin bakalim ne siycekler bi eeg cekerler yasadiginida anlatirsin ona gore yonlendirilirsin korma en önemlisi takma tekrardan geçmiş olsunDr gözükmek istiyorum tabi ki de iyi bi doktor bulmak da zor iyice kafa karıştırıyor bazıları bazen eegler de temiz çıkabiliyormuş hicbir açıdan içim rahat etmiyor psikolojik olmasını umut ediyorum ama bu sıçramalar da beni korkutuyor
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsunAnlıyorum evet bazi eegler temiz cilabiliyo bi suru devlet hastanesi gezdim yine cozumu devlet hastanesinde buldum bi iki drye gidin bakalim ne siycekler bi eeg cekerler yasadiginida anlatirsin ona gore yonlendirilirsin korma en önemlisi takma tekrardan geçmiş olsun
Rica ederim sonucuda paylasirsin insallah temiz olarak sevinirim kotu dusunmeyin olurmu sizde saolunTeşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Elimde değil iyi düşünmek hem hamileyim hem bu durum çok zor geçiyor gunlerim.. paylaşırım tabi ki saolun cevaplarınız içinRica ederim sonucuda paylasirsin insallah temiz olarak sevinirim kotu dusunmeyin olurmu sizde saolun
Uykuda gecirdigim nobetler bilinc kaybi kasilma bilincsiz el ve bacak hareketleri bazen kendimi yerde buldugum bile oluyodu zaten hatirlamiyodum kardesim anlatiyodu bana yanliz kendime geldigimde bas agrisindan anliyidum nobet gecirdigimiMerhaba sizin adınıza çok sevindim uykuda nasıl nöbet geçiriyorsunuz nasıl oluyor yani bu nöbetler