Ah ah cok yalvardim birakma diye. "Hic bir sey olmaz bana 1 senedir de bosuna kullaniyorum zaten" dedi. En azindan gormus oldu bosuna mi degil mi ?Doktora danışmadan ilaç bırakılmaz, tek bildiğim bu.
Benim esim de ilac kullanirken hic gecirmemisti hatta unutmustuk bile bu hastaligi. Zaten bu sefer kendisi de cok korktu. Kesinlikle kafasina gore ilac birakmaz bundan sonra. Gecireckse da sadece gece gecirir insallah. Buna sukur diyoruz. Olmayacak bir yerde gecirecegine yattigi yerden atlatir en azindan. Size da acil sifalar dilerim gecmis olsun. Kac kere nobet gecirdiniz bu arada su ana kadar ?Evet. Ya uykuda ya da yeni uyandığında olur büyük ihtimalle.
Benim de ilk nöbetim sabah uykumdayken olmuş. Ben de ilacı kendi kendime bırakmak gibi bir saçmalık yapmıştım ve daha ağır bir sonra ki nöbetim de gündüz uykudan uyandıktan sonra oldu. İlaç içtiğim sürece geçirmiyorum.
Bir anda ilaç bırakınca geçirilen nöbetler misliyle geri döner. Doktor kontrolü şart.
Cok tesekkurler kendine gelir gelmez doktoruna gitti ve ilacini kullanmaya basladi zaten. Ama " her zaman gece mi geciririm "diye sorduramadim bir turlu. "Nerede gecirecegin belli olmaz "cevabini alirsa morali bozulacak cunku.Çok geçmiş olsun dr unuzu mutlaka bilgilendirin.
Evet aynen bizim doktorumuz da boyle demisti. Kafasina gore is yapti esim. Doktordan iyi biliyor ya ! Kendi keyfi da kacti iste. Halbuki biz unutmustuk bile bu hastaligi ilac kullanirken. Kiziniza da acil sifalar dilerim. Tesekkur ederim.İlacı bırakmak için en az 2 sene hiç nöbet olmaması gerekiyor. Benim kızım da epilepsi ve dr. üzerine basa basa ilacın saati bile geçmeyecek dedi. Eğer 2 - 2,5 sene hiç nöbet olmassa ilacı azaltarak kesilecek. Bu hastalığı yenmek için ilacı düzenli kullnmak ve dr. bırak demediği sürece bırakmamak gerekiyor.
Amin. Cok tesekkur ederim.Allah şifa versin.
Cok tesekkurler kendine gelir gelmez doktoruna gitti ve ilacini kullanmaya basladi zaten. Ama " her zaman gece mi geciririm "diye sorduramadim bir turlu. "Nerede gecirecegin belli olmaz "cevabini alirsa morali bozulacak cunku.
Amin, teşekkürler...Evet aynen bizim doktorumuz da boyle demisti. Kafasina gore is yapti esim. Doktordan iyi biliyor ya ! Kendi keyfi da kacti iste. Halbuki biz unutmustuk bile bu hastaligi ilac kullanirken. Kiziniza da acil sifalar dilerim. Tesekkur ederim.
Umarim ben de oyle olacagina inaniyorum aslinda da. Yine de korkuyor insan. Cok tesekkurler ilginiz icin sevgiler.İlacı aldığı sürece geçirmez inşallah yine canım.
Allahım şifalar versin.
Benim esim de ilac kullanirken hic gecirmemisti hatta unutmustuk bile bu hastaligi. Zaten bu sefer kendisi de cok korktu. Kesinlikle kafasina gore ilac birakmaz bundan sonra. Gecireckse da sadece gece gecirir insallah. Buna sukur diyoruz. Olmayacak bir yerde gecirecegine yattigi yerden atlatir en azindan. Size da acil sifalar dilerim gecmis olsun. Kac kere nobet gecirdiniz bu arada su ana kadar ?
Canım baya olmuş yazalı ama bana bir yardıö edersen benm babamda uykuda gecryo nöbet ama eeg mr 3 kez cekldi temz cktı en son keppra verdiler arrk ckmayadablir deyp sizin nasıl oluyoduEvet. Ya uykuda ya da yeni uyandığında olur büyük ihtimalle.
Benim de ilk nöbetim sabah uykumdayken olmuş. Ben de ilacı kendi kendime bırakmak gibi bir saçmalık yapmıştım ve daha ağır bir sonra ki nöbetim de gündüz uykudan uyandıktan sonra oldu. İlaç içtiğim sürece geçirmiyorum.
Bir anda ilaç bırakınca geçirilen nöbetler misliyle geri döner. Doktor kontrolü şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?