• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilepsi hastası olup doğum yapan varmı

Amin canım inşallah . Şuan hastane de yatıyorum malesef küçük nöbetlerim var kuzenıne benim ıcın sorar mısın ? Hangi ilaçları kullandı nobetlerı var mıydı

Amin canım inşallah . Şuan hastane de yatıyorum malesef küçük nöbetlerim var kuzenıne benim ıcın sorar mısın ? Hangi ilaçları kullandı nobetlerı var mıydı
Onun en son epilepsi krizi 5-6 sene önceydi kuzum. Yakın zamanda yaşamamıştı. Problemsiz bir gebelik de geçirmişti. Riske atmamak adına sezaryene döndürdüler. Ama elbette ki sorarım

Sana da çok çok geçmiş olsun kuzum. İçini ferah tut. Mübarek ramazan ayı. Bol bol dua et. Ben de senin için edeceğim. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸

Geçmiş olsun, sağlıkla atlatırsıniz inşallah bu süreci.Kucuk nöbetler nasıl oluyor onu sorabilir miyim benim de eeg bozuk çıkıyor epilepsi şüphesi varmış da

Geçmiş olsun canım . Ben gece uykum da geçiriyorum 1,5 veya 2 dakika sürüyor . Gözüm açık bir şekilde titreme kasılma o anı hıssetmıyorum zaten . Norolojıye gittin mi epilepsi tanısı mı konuldu

Benim de oyleydı canım gebelıkten önce dört yıldır epilepsi krizi gecırmemıstım gebe kalınca tak baştan sıfırdan sardım ben . Bir haftadır hastanede yatıyorum çok sevınırım sorarsan

Ne zaman doğum yaptın canım kaçıncı haftanda ? Benımde sezeryan olucak erken doğumdan korkuyorum Şuan 24. E gırecegım bu aralar küçük nıbetım oluyeo

Back