- 12 Şubat 2024
- 17
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi tugba190735
Epilepsi ve hamilelik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah . Şuan hastane de yatıyorum malesef küçük nöbetlerim var kuzenıne benim ıcın sorar mısın ? Hangi ilaçları kullandı nobetlerı var mıydıKuzenimde vardı. Sezaryen oldu canım. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Onun en son epilepsi krizi 5-6 sene önceydi kuzum. Yakın zamanda yaşamamıştı. Problemsiz bir gebelik de geçirmişti. Riske atmamak adına sezaryene döndürdüler. Ama elbette ki sorarımAmin canım inşallah . Şuan hastane de yatıyorum malesef küçük nöbetlerim var kuzenıne benim ıcın sorar mısın ? Hangi ilaçları kullandı nobetlerı var mıydı
Sana da çok çok geçmiş olsun kuzum. İçini ferah tut. Mübarek ramazan ayı. Bol bol dua et. Ben de senin için edeceğim. Rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin canım inşallah . Şuan hastane de yatıyorum malesef küçük nöbetlerim var kuzenıne benim ıcın sorar mısın ? Hangi ilaçları kullandı nobetlerı var mıydı
Geçmiş olsun, sağlıkla atlatırsıniz inşallah bu süreci.Kucuk nöbetler nasıl oluyor onu sorabilir miyim benim de eeg bozuk çıkıyor epilepsi şüphesi varmış daAmin canım inşallah . Şuan hastane de yatıyorum malesef küçük nöbetlerim var kuzenıne benim ıcın sorar mısın ? Hangi ilaçları kullandı nobetlerı var mıydı
Onun en son epilepsi krizi 5-6 sene önceydi kuzum. Yakın zamanda yaşamamıştı. Problemsiz bir gebelik de geçirmişti. Riske atmamak adına sezaryene döndürdüler. Ama elbette ki sorarım
Bende epilepsi hastasıyım kucuk nöbetlerim vardı lamictal kullanıyordum.sezeryan oldum bebegim büyüdü ilk defa kucuk nobetler büyük nöbete döndüEpilepsi ve hamilelik
Gebelikte hangi ilacı kullandı kuzeniniz biliyor musunuzKuzenimde vardı. Sezaryen oldu canım. Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hangi ilacı kullandınız gebelikteNe zaman doğum yaptın canım kaçıncı haftanda ? Benımde sezeryan olucak erken doğumdan korkuyorum Şuan 24. E gırecegım bu aralar küçük nıbetım oluyeo
Kuzum o kullanmadı diye biliyorumGebelikte hangi ilacı kullandı kuzeniniz biliyor musunuz
Ee nöbet geçiriyorsa nasıl kullanmadıKuzum o kullanmadı diye biliyorum