Merhaba Kizlar,
bende Epilepsi hastasiyim ve 3 yasinda bir Oglum var. Ilac ismi öneremedigimiz icin maalesef yazamiyorum ama hamile kalmadan önce kullandigim haplari degistirip vücudumdaki zehri atmam gerekiyordu. Kadin Doktorum ve Nörologum ile sürekli iletisim halinde idik 1 sene boyunca su an hala kullandigim ilaci kullandim ve hamile kaldim. Merak ediyorsunuzdur, hamilelik sirasinda hicbir sorunum olmadi, sadece ilacinizi düzenli almaniz ve her iki doktorunuzlada iletisim halinde olmaniz gerek.
Ve lütfen en önemlisi en cok dikkat etmeniz gereken tek birsey var ; dogum yapamk istediginiz veya yapacaginiz hastahanede mutlaka bir Nöroloji uzmani olmali. Normal dogum olsun, sezeryan olsun dogum sirasinda nöbet gecirme veya cocugun nöbet gecirme tehlikesi olabilir , ne olur dikkat edin. Internetten arastirmaktan tutunda kitaplara, farkli doktorlara kadar arastirdim. Epilepsi olduguma bir tek sebepten dolayi üzülüyorum ve her seferinde icim agriyor ve su anki gibi bogazim dügümleniyor ve hüngür hüngür agliyorum. Epilepsinin cocuklara gecme oranida yüksek ama kücük yaslarda bunu anlamak maalesef imkansiz gibi birsey umarim ve dilerimki Cocuklarimiza gecmez. Deliririm, yok olurum, kiyamam ben yavruma..........
Insallah saglikli Hamileleik gecirirsiniz ve saglikli Bebisleriniz olur, Sevgiler
Bahar