dzm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2013 256 15 48 1 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dzm #1 Epilepsi hastasıyım ve baş ağrılarımdan artık bıktım. Aynı hastalığı taşıyan ve her gün her saat ağrı çeken varmı?
Epilepsi hastasıyım ve baş ağrılarımdan artık bıktım. Aynı hastalığı taşıyan ve her gün her saat ağrı çeken varmı?
buanbuan Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2010 1.728 42 163 İzmir 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dzm #2 arkadaşım teshiş kondu mu? İlaç kullanıyo musun? Doktor herhangi bir açıklama yapmadı mı?
dzm Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2013 256 15 48 1 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi dzm #3 buanbuan .!.: arkadaşım teshiş kondu mu? İlaç kullanıyo musun? Doktor herhangi bir açıklama yapmadı mı? Genişletmek için tıkla... Canım teşhis konulani 6 yil oluyor. Ilaclarim var ama icemiyorum. Kucuk bebeğim var ilac ictigim zaman surekli uyuyorum. Gerçi icsem bile ağrıları m geçmiyor.
buanbuan .!.: arkadaşım teshiş kondu mu? İlaç kullanıyo musun? Doktor herhangi bir açıklama yapmadı mı? Genişletmek için tıkla... Canım teşhis konulani 6 yil oluyor. Ilaclarim var ama icemiyorum. Kucuk bebeğim var ilac ictigim zaman surekli uyuyorum. Gerçi icsem bile ağrıları m geçmiyor.