Epilepsi Hastaları burada toplanalım birbirimize destek olalım

Tamamen hepsi noroljik bir hastalık kullanmış olduğum doğal tedavi yöntemi uygulanarak ilaç kullanmayarak hepsini yok edebilirsiniz hastalığı olan kişiler bana ulaşabilir elimden geleni yaparım.
Siz ne dediğinizin farkında kısınız epilepsi hastalarının bitki cayı bile içmesi yasakken siz bitkiseltedaviden bahsediyoedunux

Tamamen hepsi noroljik bir hastalık kullanmış olduğum doğal tedavi yöntemi uygulanarak ilaç kullanmayarak hepsini yok edebilirsiniz hastalığı olan kişiler bana ulaşabilir elimden geleni yaparım.

Siz neyden bahsediyosunuz ya? Neymiş ilaç kullanmadan yok edecekmiş. İnsanların çaresiz hallerinden faydalanmanız ne kadar acımasız kötü birşey. Sizi Allaha havale ediyorum insanların böyle zamanlarında bile kandırma peşindesiniz ya. Normalde beddua etmem ama sizinde başınıza gelmeden ölmezsiniz inşallah. Belkide en sevdiğinizin...genelde yapılan kötülükler en sevdiklerinden çıkarmış ki canları daha çok acısın diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…