Gebeliğe Hazırlık Epilepsi hamile kalmaya engelmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Banu15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
33
6
1
Kizlar merhaba. Biz 6 aydir deniyoruz ama cocuk olmuyor. Ben muayine oldum bende bi sorun cikmadi. Esim testlerini verecek bu hafta. Esim epilepsi hastasi. Ama nobetleri oyle cok tutmaz bir senede sadece bir kere tutdu. Acaba erkekde epilepsi olmasi cocuk olmasina engelmi? Bilenler cevab yazin lutfen

hayır canım o tamamen farklı bir şey takma onu hiç:) Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Benim esim de epilepsi idi 1 yil once tamamen yendik hap kullanmiyor kesinlikle engel degil dediginiz kadar hafifse cunku ben de hamile kaldim ama düşük oldu esinin baska problemi olabilir onlar da halledilir kafana takma

Benim esim de epilepsi idi 1 yil once tamamen yendik hap kullanmiyor kesinlikle engel degil dediginiz kadar hafifse cunku ben de hamile kaldim ama düşük oldu esinin baska problemi olabilir onlar da halledilir kafana takma
Esim ara sira ilac kullaniyor ilac kullanmasinin bi sakincasi varmi bebek isteyenler icin? Sadece bir ilac kullaniyor

Hayır canım engel değil. Ben epilepsi hastasıyım bi arkadaşımın eşi epilepsi hastası ve çocuğu oldu Allah sana da nasip etsin inşallah

Esim ara sira ilac kullaniyor ilac kullanmasinin bi sakincasi varmi bebek isteyenler icin? Sadece bir ilac kullaniyor
Ilacin etkisini bilemem ancak epilepsi kadinda ise bir sorun teskil eder eger spermlerle ilgili bir sorun yoksa bence bir sorun olmaz nasip

merhabalar benvida 150 mg ve tegretol cr 400 kullanıyorum. doktorum ikili ilaçlarla değil de tek ilaca düşürürsek gebelik için bizim açımızdan daha iyi olur diyor. aranızda bu şekilde hamile kalan var mı ? şu an ilaç kesimine gidiyoruz ama diğer yandan ya nöbet geçirir de kesemezsek diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…