Epilatörler hakkında ne düşünüyorsunuz? Ağdadan daha mı iyi?

Bandirmali1005

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
13
Kızlar ben yani Braun Silk epil 7 epilatör aldım ancak umduğum gibi olmadı maalesef, çok batık ve tahriş yapıyor koltuk altında sivilce gibi izler oluşuyor. Normalde ağda yapan biriydim ancak bir arkadaşım epilatörler en küçük tüyleri bile alabileceğini söyledi bende hemen yeni model bir epilatör aldım ancak çok tahriş ve batık yapıyor, size de oluyor mu aynısı? Epilasyondan sonra kullandığınız nemlendirici beyazlatıcı bakım kremleri var mı ?

Ben sadece bacaklarıma kullanıyorum epilatörleri ve dediğin gibi inanılmaz batık yapıyor ama mecburen kullanıyorum. Arada bir çok uzatıp jiletle alıyorum, sonra tekrar uzatıp ağda yapıyorum. O zaman batıklar biraz temizleniyor. Ama genellikle oluyor, özellikle kış aylarında bacaklarım hava almadığı için daha da artıyor bu batıklar. Epilatörlerin hepsi yapıyor sanım.

Ben sadece bacaklarıma kullanıyorum epilatörleri ve dediğin gibi inanılmaz batık yapıyor ama mecburen kullanıyorum. Arada bir çok uzatıp jiletle alıyorum, sonra tekrar uzatıp ağda yapıyorum. O zaman batıklar biraz temizleniyor. Ama genellikle oluyor, özellikle kış aylarında bacaklarım hava almadığı için daha da artıyor bu batıklar. Epilatörlerin hepsi yapıyor sanım.
Anlıyorum ama jiletle alma derim bence en iyisi ağda galiba :) ne kadar sürede çıkıyor kılların? krem falan sürüyor musun aldıktan sonra?

Bende de aynı model var ve cok memnunum .. bebek pudrasi sür yapmadan önce. Sonrada bepanten krem sür.

Benim kıllarım çok çabuk uzuyor, bir haftada çıkıyor tekrardan. Vücut kremi sürüyorum aldıktan sonra. Jileti sürekl kullanmıyorum, senede iki kez falan yapıyorum o işlemi batıklarım azalsın diye.

Benim kıllarım çok çabuk uzuyor, bir haftada çıkıyor tekrardan. Vücut kremi sürüyorum aldıktan sonra. Jileti sürekl kullanmıyorum, senede iki kez falan yapıyorum o işlemi batıklarım azalsın diye.
Pekala arkadaşlar tavsiyelerinize uyacağım :) sir ağda yaparsan kıl köklerin zayıflar :)

En iyisi :) epilatör kullanan arkadaşım hangi bölgeler için kullanıyorsun :) pudra yumuşatıyor acıyı alıyor :)

En iyisi agda. Gecen yil epilatorle aldim bacaklarimi ve bacaklarim rezaletti daha yeni duzelmeye basladi lanet batiklar azalmaya basladi :mad:

Back