Epilatör tavsiyesi istiyorum

il_nar

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
16
Puanlar
318
Yer
Kocaeli
Arkadaşlar epilatör üm artık vadesini doldurdu. Yenilemek istiyorum.
Philips mi yoksa Braun mu. hangisini önerirsiniz. Model numarası ile belirtirseniz sevinirim.

ben braun xelle kullanıyorum, 4 sene oldu yanılmıyorsam
memnunum, arıza sorunu falan yaşamadım,
işlevi de tatmin edici...

braun kesinlikle. hangi modeline paran yetiyorsa onu al. önceden braun kullanıyordum ben. çok eskidi diye sonra philips aldım, pişman oldum. genelde koparıyor tüyleri, kökünden almıyor. ince ve kısa tüyleri alamıyor braun gibi. daha çok vakit harcıyorum dolasıyla.
hem braunun su altında çalışan modelleri, peeling yapan başlıkları falan var artık. baya işlevli yani. şimdi alacak olsam braun tercih ederdim ben.

braun kesinlikle. hangi modeline paran yetiyorsa onu al. önceden braun kullanıyordum ben. çok eskidi diye sonra philips aldım, pişman oldum. genelde koparıyor tüyleri, kökünden almıyor. ince ve kısa tüyleri alamıyor braun gibi. daha çok vakit harcıyorum dolasıyla.
hem braunun su altında çalışan modelleri, peeling yapan başlıkları falan var artık. baya işlevli yani. şimdi alacak olsam braun tercih ederdim ben.

Kız kardeşimde braun silk epil 7 var. (modelini hatırlamıyorum). Çok çabuk bozuldu. Onun şanssızlığımızıdır bilemiyorum. O yüzden de burdan gelecek önerilere göre karar verip alıcam. fiyatı önemli değil, sonuçta yıllarca kullanılacak bir ürün epilatör. Önemli olan yanındaki aparatların gerçekten işe yarayıp yaramaması.

bende epilatör almayı istiyorum burda çoğu yazılanlar braun iyi diyo tabi braundan memnun olmayanlarda var :S
ben yinede braun almayı düşünüyorum. 7681 ile 7891 arasında kaldım şu an
siz herhangi bi ürün tercih edip almaya karar verirseniz benim gibi bi kararsızla paylaşırmısınız lütfen :)

birde yeni braun skinSpa çeşitleri çıkmış araştırırken duydum gördüm ilk kez onlarda akıl çelici gibi

bende epilatör almayı istiyorum burda çoğu yazılanlar braun iyi diyo tabi braundan memnun olmayanlarda var :S
ben yinede braun almayı düşünüyorum. 7681 ile 7891 arasında kaldım şu an
siz herhangi bi ürün tercih edip almaya karar verirseniz benim gibi bi kararsızla paylaşırmısınız lütfen :)

birde yeni braun skinSpa çeşitleri çıkmış araştırırken duydum gördüm ilk kez onlarda akıl çelici gibi
merhaba ben de bu 2 si arasinda kaldim en son 7891 de cimbizli baslikta tras basligi 7681 de ise ayri bir tras basligi var sanirim. Skinspa lar benim de aklimi celdi ama en cok baslik yonunden 7681 e kaydim gibi 6-7 yildir annemle kullandigim braun 4 baslikli ve 3 unu aktif olarak kullaniyorum o yuzden daha az baslikli garip gelecektir bana. Keske kablolu kullanilani da olsa ama yok maalesef sanirim.

merhaba ben de bu 2 si arasinda kaldim en son 7891 de cimbizli baslikta tras basligi 7681 de ise ayri bir tras basligi var sanirim. Skinspa lar benim de aklimi celdi ama en cok baslik yonunden 7681 e kaydim gibi 6-7 yildir annemle kullandigim braun 4 baslikli ve 3 unu aktif olarak kullaniyorum o yuzden daha az baslikli garip gelecektir bana. Keske kablolu kullanilani da olsa ama yok maalesef sanirim.

ben ilk kez kullanıcam.. 7681 daha cazip geliyo jilet başlığı ayriyeten var ve özelliklerde masaj başlığı var çok önemli bişeymi bilmiyorum da 7891de masaj başlığı yok sanırım. hem şarjlı hem kablolu kullanım olsa çok iyi olur aslında.. ama malesef ben öyle denk gelemedim.skinspalar peeling yapıyomuş sanırım :S bilemedimki

benim ablam braun silk epil 7 kullanıyor. onun jiletli bir başı var hiç hoş değil. tamam bacağını iyi alıyor braun ama silk epil 7 oldukca acıtıyor.:KK61: bu yuzden braun silk epil 5 young beauty alacağım. yeni başlayanlar için. stelik yaında buzlu bişeyde veriyorlar onu al derim. yakında alacağım istersen alınca da fikrimi belirtebilirim :KK50:

benim ablam braun silk epil 7 kullanıyor. onun jiletli bir başı var hiç hoş değil. tamam bacağını iyi alıyor braun ama silk epil 7 oldukca acıtıyor.:KK61: bu yuzden braun silk epil 5 young beauty alacağım. yeni başlayanlar için. stelik yaında buzlu bişeyde veriyorlar onu al derim. yakında alacağım istersen alınca da fikrimi belirtebilirim :KK50:
silk epil 7 nin kaçını kullanıyoki canım? bnm bi arkadaşım da braun kullanıyo jiletli başlığından çok menun acil durumlarda hemencik onu kullanıyo

Ben braun silk epil 5 alacağım ama onun da kendi içinde numaraları var. :S
silk epil 5 - 5380 olan iyi göründü gözüme. Daha çok özelliği gibi.

Arkadaşlar,
konuyu açtığıma göre karar verip almış olduğum epilaörü de bildirmek istedim.

Ben philips in 6540 model epilatörünü aldım. set halinde olan. aşağıda da linki var.
Daha öncede hem philips hemde braun marka kullanmıştıum. Gerek yorumlardan, gerekse satıcıların yönlendirmesinden vardığım sonuçla bu seçimi yaoptım. (Braun da 40 cımbız var fakat Cımbızların diziliminden dolayı tüyleri aldığınız yerden birkaç kez gecmeniz gerekiyor fakat philips teki cımbız yerleşiminden dolayı bu sorun yaşanmıyor dedi satan kız ve her iki markayı da bu şekilde de kıyasladı bize. Bu da aklınızda olsın.

http://www.philips.com.tr/c-p/HP6540_00/oezel-ueretim-epilasyon-seti

canım sende 7681 almıştın dimi? sadece şarjlı mı çalışıyo seninkide hemde prize takılıyken çalışmıyomu ?

ben bikaç mağazaya girdim hem şarjlı hem kablolu olrak kullanılan model istedim iki mağaza o şekilde bi ürün yok demesine rağmen ilkk girdiğim mağazaya geri döndüm 7681 için iki türlü de çalışıyo dedi hatta braunun kitabı vardı orda özelliklerde kablolu/kablosuz yazıyordu :(

şimdi ben napim hem kablolu hem kablosuz kulanılan bi ürün yokmu ki?

canım sende 7681 almıştın dimi? sadece şarjlı mı çalışıyo seninkide hemde prize takılıyken çalışmıyomu ?

ben bikaç mağazaya girdim hem şarjlı hem kablolu olrak kullanılan model istedim iki mağaza o şekilde bi ürün yok demesine rağmen ilkk girdiğim mağazaya geri döndüm 7681 için iki türlü de çalışıyo dedi hatta braunun kitabı vardı orda özelliklerde kablolu/kablosuz yazıyordu :KK43:

şimdi ben napim hem kablolu hem kablosuz kulanılan bi ürün yokmu ki?
Evet cnm 7681 aldim ama kablosuz kullanildigini bilerek aldim cok yerde satis danismanlarina sorduk ve guvenlik icin bunun oldugunu soylediler canim. Henuz sadece tras basligini denedim 2-3 tek kil icin sarjla. Vakit bulursaam kitapcigina da bakar yazarim.

kızlar epilatör daha çokmu acıtıyor ağdaya göre daha az mı?

Evet cnm 7681 aldim ama kablosuz kullanildigini bilerek aldim cok yerde satis danismanlarina sorduk ve guvenlik icin bunun oldugunu soylediler canim. Henuz sadece tras basligini denedim 2-3 tek kil icin sarjla. Vakit bulursaam kitapcigina da bakar yazarim.

ben burda birinin yorumunda görmüştüm 7681 kullanıyo ve hem şarjlı hem prize bağlı kullanıyomuş hatta ona yorum yaptım şimdi yazmışki öyle çalışmazsa pil bozuktur değişim yap diye yazmış kafam karıştı :S

hatta şu konunun ilk yorumunda yazıyo 7681 iki türlüde kullanılıyo diye acaba yeni ürettiklerini böyle üretmiyorlarmı :S
rica etsem prize takıp çalıştırmayı denermisin :S

kızlar epilatör daha çokmu acıtıyor ağdaya göre daha az mı?
15 sene evvel falandi ilk kullandigimda hissediyordum ama agda gibi degildi kisa zamandaoyle alismisti ki cildim artik tv seyrederken krem surer gibi aliyorum:)
ben burda birinin yorumunda görmüştüm 7681 kullanıyo ve hem şarjlı hem prize bağlı kullanıyomuş hatta ona yorum yaptım şimdi yazmışki öyle çalışmazsa pil bozuktur değişim yap diye yazmış kafam karıştı :S

hatta şu konunun ilk yorumunda yazıyo 7681 iki türlüde kullanılıyo diye acaba yeni ürettiklerini böyle üretmiyorlarmı :S
rica etsem prize takıp çalıştırmayı denermisin :S

Mesajini gorunce aldim kitapcigi okudum 2 yerde yaziyor emniyet acisindan kablosuz kullanin diye, esime sordum elektronik muhendisi cunku elektrik carpmasi olabilir yani fise takiliyken ya bize zarari olabilirya da mototu yanabilirmis yani canim o yuzden fisteyken calistiramayacagim :) ama kac yerde braun gorevlileriyle konustuk kizlar hep kablosuz kullanilmasi gerektiginin altini cizdi yani calismasina calisir ama allah korusun hem mala neyse de cana bir sey olmasin elektrikli urunlerde cok titiziz es durumundan:)

15 sene evvel falandi ilk kullandigimda hissediyordum ama agda gibi degildi kisa zamandaoyle alismisti ki cildim artik tv seyrederken krem surer gibi aliyorum:)

Mesajini gorunce aldim kitapcigi okudum 2 yerde yaziyor emniyet acisindan kablosuz kullanin diye, esime sordum elektronik muhendisi cunku elektrik carpmasi olabilir yani fise takiliyken ya bize zarari olabilirya da mototu yanabilirmis yani canim o yuzden fisteyken calistiramayacagim :) ama kac yerde braun gorevlileriyle konustuk kizlar hep kablosuz kullanilmasi gerektiginin altini cizdi yani calismasina calisir ama allah korusun hem mala neyse de cana bir sey olmasin elektrikli urunlerde cok titiziz es durumundan:)
peki canım sağol :) güle güle kullan :)

Back